SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

MANNIQUEEN ARGAN OIL ELIXIR - MINYAK TERAPI UNTUK KULIT DAN RAMBUT


MANNIQUEEN ARGAN OIL ELIXIR
MINYAK TERAPI UNTUK KULIT
DAN RAMBUT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online


MANNIQUEEN ARGAN OIL
MANNIQUEEN ARGAN OIL

MANNIQUEEN ARGAN OIL
MANNIQUEEN ARGAN OIL

MANNIQUEEN ARGAN OIL
MANNIQUEEN ARGAN OIL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MANNIQUEEN ARGAN OIL

ManniQueen Argan Oil ini sangat bermanfaat untuk kecantikan dari hujung rambut 
hingga hujung kaki. Teksturnya sangat pekat dan tidak melekit langsung menyerap 
dengan sangat pantas ke dalam kulit dan rambut. ManniQueen Argan Oil 
juga berbau wangi, sudah berdaftar dengan KKM, jadi ia selamat
 untuk kegunaan seisi keluarga.


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
MANNIQUEEN ARGAN OIL

UNTUK KULIT :
Sapukan ke kulit badan atau muka sebagai pelembab.
Sapukan ke tapak kaki yang kering dan merekah setiap malam sebelum
 tidur dan pakai stokin untuk hasil yang lebih menakjubkan.
Boleh memudarkan parut dan jeragat.
Boleh mengecutkan jerawat.
Mengurangkan pengeluaran minyak secara berlebihan.
Selamat digunakan untuk melegakan kulit kering dan gatal 
akibat eczema dan psoriasis.
Selamat digunakan di bahagian mata dan bibir.
 Boleh digunakan sebagai makeup remover.
 Boleh dicampurkan dengan serbuk kopi atau gula untuk dijadikan 
sebagai scrub badan atau muka.
 Boleh dicampurkan ke dalam foundation untuk kesan makeup 
yang lebih glowing.
 Boleh dicampurkan ke dalam moisturizer kegemaran anda.
manniqueen argan oil

UNTUK RAMBUT :
Boleh mengelakkan rambut bercabang dan mengurangkan rambut gugur.
 Menguatkan struktur rambut dari akar.
 Boleh mengurangkan kelemumur.
 Sapukan ke rambut setiap kali selepas dibasuh dan dikeringkan 
menggunakan tuala.
 Sapukan pada rambut dan kulit kepala, kemudian pakai shower cap dan tutup
 dengan tuala hangat. Biarkan selama 30 minit kemudian bilas bersih.

UNTUK KUKU :
Sapu pada kuku untuk melembutkan kutikel kuku.
 Boleh menguatkan kuku.
Boleh menyembuhkan cagu (cekam kuku).


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
MANNIQUEEN ARGAN OIL

Fatty acids (Minyak Omega 6 & 9) antioksidan


KELULUSAN KKM MANNIQUEEN
ARGAN OIL

 ManniQueen Argan Oil produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL dan disahkan KKM !

NOT161101641K


CARA PENGGUNAAN MANNIQUEEN
ARGAN OIL

Titiskan untuk kegunaan pada rambut, wajah, kulit dan kuku.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
MANNIQUEEN ARGAN OIL

Beberapa testimoni pengguna ManniQueen Argan Oil .
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^










ANDA SEORANG YANG GEMAR MEMAKAI MAKE UP?
TAHUKAH ANDA BAHAWA MAKE UP MENGANDUNGI
BANYAK BAHAN KIMIA YANG MENYEBABKAN TOKSIN
TERKUMPUL DALAM BADAN?? AYUH SEDUT SISA
TOKSIN DENGAN MENGGUNAKAN BVR 
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL


BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
EJEN PENYEDUT TOKSIN DAN
BAHAN KIMIA DIMUKA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Japanese Bamboo Charcoal ialah merupakan salah satu produk 
terkemuka yg biasa diguna ramai khususnya rakyat Jepun. Ia mendatangkan 
banyak manfaat kepada kita semua.Antara kelebihan Japanese Bamboo
 Charcoal merawat kulit muka dan mencegah kulit daripada toksin
 dan racun bahan kimia yang tekumpul.

Japanese Bamboo Charcoal atau lebih famous dipanggil ejen penyerapan 
terbaik yang membantu menyerap segala toksin dan segala racun kimia dalam
 lapisan kulit wajah anda.Produk ini 100% organic yang diperbuat daripada
 buluh arang jepun yang diimport khusus dari jepun.Anda sebagai pengguna 
yang bijak jangan biarkan racun dan bahan kimia terperap atau terkandung
 lama di dalam lapisan kulit dan kita tidak boleh ambil ringan atau
 ambil mudah tentang masalah ni kerana ia boleh 
menyebabkan kanser kulit..!!!

Cegah sebelum terlambat.!!Jom rawat kulit muka jauh2 dari toksin.Bila kulit 
dah sihat,bebas toksin dan racun bahan kimia,sudah tentulah kulit jadi semakin bersih,selamat,cerah,sihat dan paling penting bila nak pakai skincare 
yang organic lepas daripada tu pun senang je nak nampak hasil.


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Mencerahkan kulit wajah yang kusam.
Mengecut dan mengecilkan jerawat dengan segera.
Membaikpulih luka pada kulit muka.
Mencegah minyak yang berlebihan.
Mengatasi masalah parut hitam dan bekas jerawat.
Mengatasi masalah bintik hitam.
Menegangkan kulit wajah.
Menyedut toksin dan racun pada lapisan
 dalam kulit muka.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Diperbuat dari arang buluh jepun asli yang di import segar dari
 kebun buluh terkenal di Jepun.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Cuci muka dgn Carbon Soap(Carbon soap blh digunakan 3kali sehari).
Pakai Carbon Mask seluruh muka sehingga kering(malam sahaja).
Amalkan 3kali seminggu untuk kesan optimum amalkan
 penggunaan setiap malam.
Cara bancuh Carbon Mask dalam bekas,masukkan sesudu
 air dan bancuh sehinga sebati.


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL 





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers



Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca MANNIQUEEN ARGAN OIL ELIXIR - MINYAK TERAPI UNTUK KULIT DAN RAMBUT.
0 Komentar untuk "MANNIQUEEN ARGAN OIL ELIXIR - MINYAK TERAPI UNTUK KULIT DAN RAMBUT"

Back To Top