SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB - MENCERAH SERTA MEMUDAR PARUT JERAWAT


SCRUB DISTRICT WHITENING
FACIAL SCRUB - MENCERAH SERTA
MEMUDAR PARUT JERAWAT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB
SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB

SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB
SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB
  
SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB
SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB

PENGENALAN MENGENAI APA ITU SCRUB
DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB

ADA MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD PADA WAJAH?
JERAWAT TUMBUH BAK CENDAWAN DAH CUBA BNYAK 
PRODUK TAPI TAK BERKESAN?

Scrub District Whitening Facial Scrub mampu membantu menyelesaikan masalah
 anda. Selain membuang sel kulit mati, scrub ini juga boleh memutihkan kulit wajah 
kita.Nak cerahkan kulit nak hilangkan parut kena selalu sental kulit tu. Nak sental 
dengan apa? Scrub District Whitening Facial Scrub la awak Scrub ni tak 
sama dengan scrub yang lain tau.


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
SCRUB DISTRICT WHITENING
FACIAL SCRUB

Memutihkan kulit muka & menghilangkan jerawat
Menghilangkan whitehead & blackhead
Menghilangkan parut2 hitam, parut jerawat & jeragat
Menghilangkan jerawat belakang badan
Memutihkan ketiak dan celah2 kangkang
Menjamin kulit lebih flawless seawal 3 hari


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN SCRUB
DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB

Brown Sugar.
Rock Salt.


CARA PENGGUNAAN SCRUB DISTRICT
WHITENING FACIAL SCRUB

Boleh digunakan setiap hari (pagi atau malam) dan seluruh badan 
Cuci muka - boleh gunakan apa2 pencuci muka yang dipakai sekarang 
Basahkan sedikit kulit / bahagian yang ingin discrub 
Scrub mengikut ketahanan kulit - jangan terlalu kasar kerana boleh 
mencederakan kulit (scrub disekeliling muka/leher) 
 Biarkan scrub selama 30 saat atau hingga 2-3 min (sambil tu boleh berus gigi)
 Bilas scrub dengan bersih, lap muka dgn tuala bersih & gunakan toner serta 
krim pelembap (yang sedia ada) untuk mengekalkan kelembapan kulit


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Scrub District Whitening Facial Scrub dijamin 
100% HALAL dan disahkan KKM

SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB
KELULUSAN KKM SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB

PANTANG LARANG SCRUB DISTRICT
WHITENING FACIAL SCRUB

Tiada pantang larang penggunaan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA SCRUB
DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB

Beberapa testimoni pengguna Scrub District Whitening Facial Scrub.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^










ANDA SEORANG YANG GEMAR MEMAKAI MAKE UP?
TAHUKAH ANDA BAHAWA MAKE UP MENGANDUNGI
BANYAK BAHAN KIMIA YANG MENYEBABKAN TOKSIN
TERKUMPUL DALAM BADAN?? AYUH SEDUT SISA
TOKSIN DENGAN MENGGUNAKAN BVR 
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL


BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
EJEN PENYEDUT TOKSIN DAN
BAHAN KIMIA DIMUKA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Japanese Bamboo Charcoal ialah merupakan salah satu produk 
terkemuka yg biasa diguna ramai khususnya rakyat Jepun. Ia mendatangkan 
banyak manfaat kepada kita semua.Antara kelebihan Japanese Bamboo
 Charcoal merawat kulit muka dan mencegah kulit daripada toksin
 dan racun bahan kimia yang tekumpul.

Japanese Bamboo Charcoal atau lebih famous dipanggil ejen penyerapan 
terbaik yang membantu menyerap segala toksin dan segala racun kimia dalam
 lapisan kulit wajah anda.Produk ini 100% organic yang diperbuat daripada
 buluh arang jepun yang diimport khusus dari jepun.Anda sebagai pengguna 
yang bijak jangan biarkan racun dan bahan kimia terperap atau terkandung
 lama di dalam lapisan kulit dan kita tidak boleh ambil ringan atau
 ambil mudah tentang masalah ni kerana ia boleh 
menyebabkan kanser kulit..!!!

Cegah sebelum terlambat.!!Jom rawat kulit muka jauh2 dari toksin.Bila kulit 
dah sihat,bebas toksin dan racun bahan kimia,sudah tentulah kulit jadi semakin bersih,selamat,cerah,sihat dan paling penting bila nak pakai skincare 
yang organic lepas daripada tu pun senang je nak nampak hasil.


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Mencerahkan kulit wajah yang kusam.
Mengecut dan mengecilkan jerawat dengan segera.
Membaikpulih luka pada kulit muka.
Mencegah minyak yang berlebihan.
Mengatasi masalah parut hitam dan bekas jerawat.
Mengatasi masalah bintik hitam.
Menegangkan kulit wajah.
Menyedut toksin dan racun pada lapisan
 dalam kulit muka.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Diperbuat dari arang buluh jepun asli yang di import segar dari
 kebun buluh terkenal di Jepun.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Cuci muka dgn Carbon Soap(Carbon soap blh digunakan 3kali sehari).
Pakai Carbon Mask seluruh muka sehingga kering(malam sahaja).
Amalkan 3kali seminggu untuk kesan optimum amalkan
 penggunaan setiap malam.
Cara bancuh Carbon Mask dalam bekas,masukkan sesudu
 air dan bancuh sehinga sebati.


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL 





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB - MENCERAH SERTA MEMUDAR PARUT JERAWAT.
0 Komentar untuk "SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB - MENCERAH SERTA MEMUDAR PARUT JERAWAT"

Back To Top