SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

SUFIA TOTALLY CLEAN MAKE UP REMOVER - MAMPU MENANGGALKAN MAKE UP DENGAN MUDAH


SUFIA TOTALLY CLEAN MAKE UP
REMOVER - MAMPU MENANGGALKAN
MAKE UP DENGAN MUDAH

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES
SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES

SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES
SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES

SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES
SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES

"BAGAIMANA SAYA BOLEH BANTU REMOVE MAKE UP TEBAL 
ANDA SEMUDAH ABC!"

Memperkenalkan Sufia Totally Clean Wipes, tisu pembersih makeup No1 dan viral 
masa kini yang HOT, TERKINI dan SENSASI di Sufia Totally Clean Wipes.Berita baik 
buat mereka yang gemar bersolek, tiada lagi masalah leceh untuk membuang kesan
solekan diwajah selepas ini .. semudah ABC tak sampai 5 minit cuci bersih habis 
malah amat menjimatkan guna sehelai cukup untuk 1 muka yang bermekup 
tebal. MAGIC sangat 😍 ramai customer yang dah berjaya syorkan 
sangat-sangat guna Sufia Totally Clean Wipes ni ...

Sufia Totally Clean Wipes ni boleh tanggalkan makeup secara efektif dan langsung
tak meninggalkan rasa minyak pada muka & mengeringkan kulit.Sufia Totally Clean
Wipes guna sehelai saja boleh REMOVE MAKE UP TEBAL semudah ABC.
Cepat-cepat order stock LIMITED!!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES

Merupakan antioksidan yang dapat menghalang radikal
 bebas pada kulit 
Sebagai pembersih kulit
Sebagai pelembap 
Mampu mengurangkan kedutan serta tampak lebih muda
Membuang toksik pada kulit secara semulajadi
Kulit lebih lembap
Mencegah kulit daripada kehilangan kelembapan
Membantu bahan-bahan aktif menembusi kulit sambil melembapkan kulit
Mengawal pengeluaran minyak di kulit
Membersihkan kulit drpd bakteria sehingga ke dalam kulit

SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES
KELEBIHAN SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES

SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES
FUNGSI SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN SUFIA
TOTALLY CLEAN WIPES

Polysorbate 20
Cetylpyridinium Chloride


CARA PENGGUNAAN SUFIA TOTALLY
CLEAN WIPES

Cuma perlu dap-dap je dekat bahagian make up yang nak diremove.


5 TIPS KULIT SIHAT DAN CANTIK

LINDUNGI KULIT DARI SINARAN MATAHARI 
Kulit yang terdedah pada sinaran matahari berisiko untuk mendapat kedutan pada kulit,
bintik hitam tanda penuaan dan banyak lagi masalah lain. Bahkan boleh meningkatkan
risiko kanser kulit. Jadi, sebelum anda keluar dari rumah pastikan anda memakai krim
pelindung dari sinaran UV matahari dengan sekurang-kurangnya SPF15. Elakkan
 dari terdedah pada sinaran matahari terik pada jam 10 pagi hingga 2 petang. 
Guna pakaian yg menutup kulit sepenuhnya sebagai pelindung tambahan.

BERHENTI MEROKOK
Rokok menyebabkan kulit lebih cepat tua dan menyebabkan kedutan pada kulit. Ia juga
menjadi punca kepada saluran darah pada lapisan kulit paling atas mengecil dan aliran
darah turut menjadi perlahan. Jika anda seorang perokok dan mengimpikan kulit
 yang cantik serta tidak bermasalah, cara paling baik adalah hentikan 
tabiat merokok sepenuhnya.

BELAI KULIT SEBAIKNYA
Cuci setiap hari dan cukur segala rerambut yang tumbuh pada wajah membantu dalam
mengelakkan masalah kulit. Untuk mengekalkan keanjalan kulit, amalkan dengan 
mandian air suam dan tidak terlalu panas. Ini kerana ia boleh mengelakkan dari
masalah kulit berminyak. Bercukur dengan berhati-hati agar tidak mencelakan 
kulit. Jika anda mengalami masalah kulit kering, gunakan pelembap kulit
 dengan SPF sesudah mandi.

AMALKAN DIET YANG SIHAT
Pemakanan yang baik dan sihat menjamin kulit yang cantik dan kesihatan yang baik.
Banyakkan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran. Jika anda seorang yang 
mudah mendapat masalah jerawat, kerapkan pengambilan Vitamin C dan 
kurangkan pengambilan lemak.

ELAKKAN DARI STRESS
Stress yang tidak terkawal boleh menyebabkan kulit menjadi lebih sensitif dan jerawat 
mula mengambil tempat pada kulit wajah. Untuk menggalakkan kulit dan kesihatan 
yang baik, ambil langkah untuk mengurangkan stres anda agar tidak memberi
 kesan kepada kesihatan kulit dan tubuh badan.


PANTANG LARANG SUFIA
TOTALLY CLEAN WIPES

Tiada sebarang pantang
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES

Beberapa testimoni pengguna Sufia Totally Clean Wipes.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^









INGIN PUTIH SATU BADAN?? SATU BADAN PUN BLH
PUTIH KE?? SATU BADAN BOLEH CANTIK? WOW..
DENGAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
SEMUA BOLEH. AMAZING NYER!!

MOISTURIZER GEL BY ULFAA
BEAUTY - GEL RAWATAN
KULIT BEBAS KIMIA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY

Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty ialah sejenis gel rawatan kulit. Ianya 100% natural 
dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak mentimun
organik (cucumber) yg sangat bagus untuk merawat, melembap dan mencantikkan
 kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Sesuai digunakan semua 
jenis kulit, semua peringkat usia dan jantina.
.
Selepas 2 bulan amalkan Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty secara konsisten 
semasa dalam pantang.Kulit semakin sihat dan bermaya. Produk no chemical memang
lambat bertindak. Tapi perlukan kesabaran untuk dapatkan hasilnya.Ibu-ibu yang sedang
mengandung,dalam pantang,yang menyusukan anak mesti pernah alami nipple crack
ni..Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty ni boleh selesaikan masalah nipple crack ni..
Selamat mencuba!!Rahsia kecantikan orang Korea.
.
Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty bukan saja dapat putihkan kulit, tapi dapat hilangkan
 bau badan juga.Moisturizer Gel yang tengah meletup sekarang kini melanda Malaysia!!
Bau wangi di samping mencantikkan kulit uolls !!Pakai ni tak payah sental-sental 
bagai dah..Picit terus gosok..Jom order sekarang sebelum terlambat!!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY

 Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 
3 minggu penggunaan.
 Mengurangkan masalah kulit kering & bersisik.
 Mengurangkan eyebag.
 Melembab, menegang dan menganjalkan kulit.
Menghilangkan masalah kulit tidak sekata & kusam.
 Merawat masalah kulit sensitif.
 Mengecilkan liang pori terbuka.
 Sebagai pelembab bibir untuk elak kan bibir kering.
 Sesuai digunakan untuk bayi yang mengalami ruam / eczema.
Menjadikan solekan tahan lama dan muka glowing.
Boleh digunakan utk merawat kegatalan kulit kepala, kelemumur, 
rambut kering bercabang.
 Harga paling murah di pasaran berbanding skincare lain yang 
natural dan bebas chemical.
 Mendapat kelulusan KKM (NOT161100872K).
 Tidak melekit atau berminyak & ringan dan pantas serap.
 Mengecut dan menghilangkan jerawat.
 Membantu mencerah, melicin & menghaluskan kulit.
 Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat.
 Menyerap lebihan minyak di wajah.
Menjadikan wajah lebih muda dari usia
 (mengurangi kedutan / garis halus).

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
MANFAAT MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
KELEBIHAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
KELEBIHAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
KELEBIHAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
KELEBIHAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN MOISTURIZER
GEL BY ULFAA BEAUTY

Air Yang Telah Ditapis.
Mengandungi Castor Oil.


CARA PENGGUNAAN MOISTURIZER
GEL BY ULFAA BEAUTY

Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh
 muka juga leher dan ratakan. 
Pakai siang dan malam selepas cuci muka.
Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia.
Boleh digunakan untuk seluruh badan
 (merawat lecur, luka kecil, parut kemalangan dll).


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
 kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas ldengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty produk 100% ASLI ORIGINAL 
dijamin HALAL,SELAMAT dan disahkan KKM !.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA MOISTURIZER
GEL BY ULFAA BEAUTY

Beberapa testimoni pengguna Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca SUFIA TOTALLY CLEAN MAKE UP REMOVER - MAMPU MENANGGALKAN MAKE UP DENGAN MUDAH.
0 Komentar untuk "SUFIA TOTALLY CLEAN MAKE UP REMOVER - MAMPU MENANGGALKAN MAKE UP DENGAN MUDAH"

Back To Top