SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

MRS. IRON PENGERAS TUDUNG - TAMPIL LEBIH YAKIN TANPA MASALAH TUDUNG


MRS. IRON PENGERAS TUDUNG
TAMPIL LEBIH YAKIN TANPA 
MASALAH TUDUNG

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MRS IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG
MRS IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG

MRS IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG
MRS IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG

MRS IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG
MRS IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG

PENGENALAN MENGENAI APA ITU MRS
IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG

"TUDUNG BERMASALAH?? TUDUNG SUSAH BENTUK??? AWNING ROSAK?
KEMEK??? KINI PASTI TIADA MASALAH LAGI DENGAN MR IRON..
HANYA SPRAY SAHAJA MASALAH!!!!"

NAK KAMI BANTU ANDA SELESAIKAN MASALAH DI ATAS???

Memperkenalkan Mrs Iron satu-satunya spray ajaib yang dirumus khas membantu
membaiki segala jenis tudung anda daripada ROSAK!!.Dgn hanya 1 spray mampu
menjadikan tudung lama anda yang berbulan-bulan tak basuh,berbulan-bulan tak 
gosok halus,lurus mcm baru beli..hebat kan?.Tak percaya meh la sembur-sembur
 sikit kat tudung awak🤗, and see berapa banyak testimoni sudah kami terima 
drpd beloved customers.Hanya spend sedikit je sebotol para wanita mampu 
tersenyum lebar.....Ayuh sama-sama kita rebut peluang ini sementara 
'OFFER' masih dibuka!!.Sekarang kami terima tempahan bertali arus


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MRS IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG

Boleh dibawa solat
Bau yang wangi & neutral
Halal. keluaran muslim tempatan
Untuk yang ada tudung berawning tetapi dah rosak,
boleh juga dibentukkan semula
Sesuai untuk yang suka pakai bawal, shawl, 
tudung berawning, chiffon
Tahan 2-3 bulan
Larutan berasaskn starch
Tidak merosakkan tudung
Tidak mengeluarkan habuk-habuk putih pada tudung
Kesan keras akan tanggal bila dibasuh

MRS IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG
KEBAIKAN MRS IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG

CARA PENGGUNAAN MRS IRON
SPRAY PENGERAS TUDUNG

Pertama sekali SEMBUR area nak bentuk
Kemudian GOSOK sampai kering
BENTUKkan tudung
SIAP untuk dipakai


TIPS PENJAGAAN TUDUNG
SECARA EFEKTIF

TIPS 1 
Untuk mencuci tudung, harus diingatkan, tudung tersebut tidak perlu diramas - ramas. 
Kami tahu ramai suka meramas tudung ketika mencuci. Kononnya nak lebih bersih. 
Cara ini boleh merosakkan tudung. Cara yang betul adalah cukup dengan
 mencelup dan mengangkat tudung beberapa kali sehingga bersih 
daripada bahan pencuci.

TIPS 2
Selepas selesai celup dan angkat beberapa kali, rendamkan tudung sebentar di dalam
campuran air bersama pelembut selama 10-15 minit. Selepas 15 minit, bilas tudung
tersebut bersama air bersih. Jemur di kawasan yg redup. Elakkan menjemur tudung
 di bawah cahaya matahari yang terlalu terik. Jika tidak, lama-kelamaan, tudung
 akan menjadi rosak dan warna akan menjadi pudar.

TIPS 3
Untuk mencuci tudung, elakkan membasuh menggunakan mesin basuh kerana
 ia berpeluang merosakkan tudung. Cukuplah sekadar cuci mengikut
 #tips 1 dan #tips 2 sahaja.

TIPS 4
Biasakan diri untuk mencuci tudung bersama tudung sahaja dan tidak mencampurkan 
dgn kain atau pakaian lain. Banyak kes di mana warna baju turun dan merosakkan
 tudung. Maka untuk mengelakkan hal ini berlaku, asingkan tudung sebelum 
mencuci dan basuh tudung sahaja.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA MRS
IRON SPRAY PENGERAS TUDUNG

Beberapa testimoni pengguna Mrs Iron.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^










INGIN DAPATKAN MINYAK WANGI YANG MURAH 
TETAPI MEMPUNYAI KUALITI BAU YG SETANDING
DENGAN MINYAK WANGI BERJENAMA???? 
CUBALAH GUCCI BAMBOO PERFUME


GUCCI BAMBOO PERFUME
MINYAK WANGI KHUSUS
UNTUK KAUM WANITA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

GUCCI BAMBOO PERFUME
GUCCI BAMBOO PERFUME

GUCCI BAMBOO PERFUME
GUCCI BAMBOO PERFUME

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
GUCCI BAMBOO PERFUME

Gucci Bamboo Perfume ialah minyak wangi yang membantu para wanita 
jadi independent dan berkeyakinan di samping membangkitkan langkah wanita 
dari selangkah ke selangkah.Gucci Bamboo Perfume membantu para wanita 
daripada yang tidak tahu berfesyen sehinggalah berjaya memukau pandangan
sekeliling.Wangian ini menepati intipati anda dan dijamin anda berpuas hati 
dengan hasil terbaik!.Dengan kandungan bahan-bahan semulajadi memikat 
keanggunan seseorang wanita.Anda semua tunggu apa lagi..jangan 
membuang masa!Jom dapatkan stok sementara stok masih ada
 kerana produk ni antara 'top selling'!!!


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
GUCCI BAMBOO PERFUME

Meningkatkan keyakinan diri.
Produk bumiputera halal.
Wangian tahan labih lama.
Boleh dibawa dalam solat.
Senang untuk dibawa kemana sahaja.
Pati Original&Alkohol First Grade.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
GUCCI BAMBOO PERFUME

Spicy.
Cinnamon.
Floral.


CARA PENGGUNAAN GUCCI
BAMBOO PERFUME

Gucci Bamboo Perfume hanya sesuai pakai untuk outdoor atau special 
occassion atau night wear.Khas untuk golongan wanita anggun sahaja.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Gucci Bamboo Perfume dijamin HALAL dan disahkan KKM!.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
GUCCI BAMBOO PERFUME

Ada testimoni penggunaan Gucci Bamboo Perfume.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca MRS. IRON PENGERAS TUDUNG - TAMPIL LEBIH YAKIN TANPA MASALAH TUDUNG.
0 Komentar untuk "MRS. IRON PENGERAS TUDUNG - TAMPIL LEBIH YAKIN TANPA MASALAH TUDUNG"

Back To Top