SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

MERVE FAIRY TEARS POTION - RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI TANPA JERAWAT


MERVE FAIRY TEARS POTION
RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK
BERSERI TANPA JERAWAT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

FAIRY TEARS POTION BY MERVE
FAIRY TEARS POTION BY MERVE

FAIRY TEARS POTION BY MERVE
FAIRY TEARS POTION BY MERVE

FAIRY TEARS POTION BY MERVE
FAIRY TEARS POTION BY MERVE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
FAIRY TEARS POTION

"JANDA SEBELAH RUMAH FITNAH SAYA PAKAI SUSUK DI MUKA" 
BAGAIMANA KANDUNGAN FAIRY TEARS POTION INI BOLEH 
MEMBANTU MELAMBATKAN PROSES PENUAAN KULIT"

Memperkenalkan Fairy Tears Potion (Multivitamin Primer Serum) yang berkonsepkan 
Pari-pari Ajaib iaitu produk istimewa terbaru keluaran daripada MERVE yang ketiga bakal
menjadi sahabat baik anda setiap hari..!! Insyallah MERVE akan keluarkan produk baru
setiap 3 bulan yg pastinya ramai yg akan jatuh cinta! .Alhamdulillah, selepas mencuba 
Fairy Tears Potion Serum dari MERVE kulit semakin cantik, berseri, parut jerawat &
 jeragat semakin pudar.. Seronok bila ada yg mula tegur kulit saya semakin cantik.. 
Siapa tak nak cantik kan??.Betullahh, CANTIK BUKAN LAGI FANTASI dengan 
produk MERVE.NAK JAGA KULIT ANDA HARI NI JUGA? 
komen 'PM'anda secepat mungkin!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
FAIRY TEARS POTION

 Menjimatkan duit & masa
Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa kos yang tinggi kerana serum ini 
direka khas bertindak sebagai moisturizer, makeup primer, skin repair serum, 
scars treatment dan sunblock yang hebat. Segalanya dalam satu produk!

Makeup tahan lama
Membantu para wanita untuk mendapatkan impact makeup yang tahan lama 
apabila menambah penggunaan serum ini dalam step pemakaian makeup.

 Makeup lebih sempurna
Membantu para wanita yang ber‘makeup’ untuk menjadikan makeup mereka lebih 
cantik lebih lebih lagi apabila serum ini dicampur dengan foundation, makeup
 base menjadi lebih sempurna & glowing.

 Keselesaan
Membantu para wanita yang tercari-cari serum yang cepat meresap ke kulit 
wajah dengan serta merta tanpa rasa melekit dan tidak selesa.

 Kecantikan kulit
Membantu para wanita memperolehi kulit wajah yang flawless, tidak berparut
 dan menaikkan seri wajah kerana serum ini mampu merawat parut dan 
menghasilkan sel kulit baru yang sihat.

FAIRY TEARS POTION BY MERVE
FUNGSI FAIRY TEARS POTION 

FAIRY TEARS POTION BY MERVE
KEBAIKAN FAIRY TEARS POTION

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
FAIRY TEARS POTION

Vitamin C
Aloe Vera
Pumpkin
Chamomile Extract
Dewberry Extract

FAIRY TEARS POTION BY MERVE
KANDUNGAN FAIRY TEARS POTION BY MERVE

CARA PENGGUNAAN FAIRY
TEARS POTION

Cara lain guna Fairy Tears Potion selain uols tepek terus kat muka, 
cer blend in serum tu dengan foundation.
Paling mujarab silalah pakai pada waktu malam dan pagi kerana pada malam 
hari kulit wajah akan bekerja secara maksimum pada kulit wajah dan pada 
waktu pagi pula serum akan melindungi kulit dari radikal bebas akibat sinar
 matahari dan pencemaran udara. Paling mujarab lagi, gunakanlah 
setiap hari ye deknon.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
 boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun & buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Fairy Tears Potion produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL,BERKESAN dan diluluskan KKM !.


PANTANG LARANG FAIRY
TEARS POTION

Tiada pantang larang pun
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
FAIRY TEARS POTION

Beberapa testimoni pengguna Fairy Tears Potion.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^








KALAU CANTIK BADAN TAK WANGI TAK SYOK
JUGAK KAN?? NAK CANTIK DAN SENTIASA 
WANGI?? JOM TRY PATI IBU 7 BUNGA & 
MINYAK CENUAI


PATI IBU 7 BUNGA MINYAK CENUAI
MINYAK WANGIAN UNTUK
MANDIAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI
PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI

PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI
PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI

PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI
PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI

KALAU CANTIK BADAN TAK WANGI TAK SYOK JUGAK KAN?? NAK CANTIK DAN
SENTIASA WANGI??JOM TRY PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI PATI PEWANGI
 7 BUNGA YANG TERBUKTI KEBERKESANANNYA MAMPU BERTAHAN SELAMA 24
JAM DARI ATAS SAMPAI BAWAH UOLLS!!.DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA
 HUJUNG KAKI BERBAU WANGI! SEMERBAK HARUM...!!! 

Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai ialah produk yang sangat sesuai dititiskan dalam 
air mandian.Memang wangi semerbak.Berseri-seri lepas pakai.So, uooollls sudah tidak
perlu guna pelbagai jenis produk berasingan untuk cantik dan wangi taw... sebabnya 
Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai  dapat memenuhi segala keperluan mandian
anda....Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai berkhasiat untuk melembab,
 menghaluskan serta menjadikan kulit anda seperti bayi!!! ditambah pula
 dengan kewangian yang suuungguh menggoda!!!.

Syok betul lah titis Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai ni. Dia punya bau sangat 
fuhh wangi gilerr!dah la wangi tahan lama pulak tu. Botol berbentuk bujur memang 
sesuai dengan bau dia.Sesuai untuk lelaki perempuan yg lasak dan berpeluh. Bukan
 nya apa, sekali berpeluh, bau dia lebih kuat dan fuuhhhh... Blh cair beb! Handsome
 gila bau dia!.But, dont worry lah. Pati ni sesuai untuk indoor & outdoor. Bau dia
 sangat ringan, sweet. Siapa nak feeling handsome?cantik? Cepat kejar
 Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai! Sementara stok masih ada.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI

Tahan 1 bulan.
Merawat Segala jenis masalah kulit.
Awet muda dan kulit kelihatan tegang.
Kulit kelihatan Gebu dan kemerahan.
Anti bakteria.
Mengecilkan liang roma.
Menaikkan Seri muka dan kelihatan berseri seri.
Tinggi kandungan vitamin A,C,E baik untuk 
Kulit dan juga Rambut.
Mengurangkan kelemumur.
Merawat penyakit kulit.
Melembabkan Kulit.
Menyegarkan Mata


CARA PENGGUNAAN PATI IBU
7 BUNGA & MINYAK CENUAI

Sediakan air utk mandian. Lebih baik baldi besar utk buat mandian.
 Lebih bagus kalau air sejuk atau mandi di waktu pagi.
Titis kn 5 titis Pati 7 bunga ke dalam air mandian.
Kemudian sebatikan campuran.
Mula kn mandian dengan mengalirkan air dr atas kepala 
hingga ke hujung kaki.


TIPS SENTIASA WANGI
SEPANJANG MASA

 Paling penting, pastikan anda mandi setiap hari terutama sebelum melangkah keluar
rumah. Ini kerana biarpun anda sudah mandi pada sebelah malam, badan juga 
boleh mengeluarkan peluh ketika tidur. Sekiranya badan tidak dicuci, ia akan 
mengeluarkan bau tidak menyenangkan terutama apabila anda mula 
berpeluh ketika sudah melangkah keluar rumah. 

Gunakan sabun mandi yang mempunyai bau harum yang mampu tahan lama 
dan sabun keseluruhan tubuh anda terutama di bahagian berlipat seperti
 belakang lutut dan ketiak. 

Gosok seluruh tubuh menggunakan span lembut dan bahan sental berbau 
harum untuk menyingkirkan kulit mati. 

 Basuh dan syampu rambut setiap hari terutama bagi yang bertudung atau memiliki 
rambut berminyak utk mengelak ‘bau berkumpul’ hingga menjejaskan penampilan. 

 Sapukan deodoran mencukupi pada bahagian ketiak sebaik selesai mengeringkan tubuh
selepas mandi. Sapukan dua lapisan deodoran bagi mendapatkan lebih perlindungan
daripada bau tengik. - Semburkan penyembur badan yang harum dan segar, 
tetapi berbau lembut ke seluruh tubuh sebelum menyarung pakaian. 

 Pakai pakaian bersih yang sudah dicuci dan dikeringkan sempurna. Jangan menyarung
baju yang belum dibasuh. Biarpun ia kelihatan masih bersih, ia menyembunyikan
 bauan tidak menyenangkan yang akan bergabung dengan peluh baru. 

Pakai pakaian dalam yang sudah dicuci setiap hari, bukan pakaian dalam yang 
dipakai pada malam sebelumnya. 

 Semburkan haruman pada pakaian untuk membuatkannya lebih harum. Sentiasa bawa
deodoran dan minyak wangi dalam beg tangan supaya ia boleh disapu sekali lagi
 sekiranya badan mula berpeluh. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai produk 100% ASLI ORIGINAL

 dijamin HALAL dan disahkan KKM !.

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad

Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



UNTUK PEMBELIAN SILA
WASSAP ATAU SMS

013-3679024
013-3679024
013-3679024

Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES
============================
TERIMA KASIH
TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU
TESTIMONI SERVIS KAMI
Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop
============================
Terima kasih kerana membaca MERVE FAIRY TEARS POTION - RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI TANPA JERAWAT.
0 Komentar untuk "MERVE FAIRY TEARS POTION - RAHSIA KULIT WAJAH CANTIK BERSERI TANPA JERAWAT"

Back To Top