SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

MABELO GLASS NAIL SHINER - KUKU KILAT DALAM MASA 3 MINIT


MABELO GLASS NAIL SHINER
KUKU KILAT DALAM MASA
3 MINIT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MABELO GLASS NAIL SHINER
MABELO GLASS NAIL SHINER 
MABELO GLASS NAIL SHINER
MABELO GLASS NAIL SHINE
MABELO GLASS NAIL SHINER
MABELO GLASS NAIL SHINER

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MABELO GLASS NAIL SHINER

"NEW ARRIVAL! MABELO GLASS NAIL SHINER PRODUK MERAWAT 
DAN MENCANTIKKAN KUKU PERTAMA DI MALAYSIA"

Memperkenalkan Mabelo Glass Nail Shiner produk rawatan kuku paling TOP di gilai
 ramai wanita.Kini dengan adanya MABELO anda tidak perlu bersusah payah pergi ke
saloon atau pusat kecantikan kuku lagi. Kini anda boleh menguruskan kuku sendiri 
dengan mudah semudah A B C.Ramai yang berpendapat leceh nak mengikat 
kan kuku. Kini kami telah bawakan satu produk untuk mengilatkan kuku 
anda dengan CEPAT..MUDAH..dan MURAH...

Dengan 1 minit sahaja kuku anda dapat kilat dengan sempurna yang bestnya dia tiada
bahan kimia. Mesra solat. Kilat kuku pula boleh tahan dalam 4 minggu...Cantik!! cantik!!
cantikk!! Berkilau-kilau cantik.Memang terkejut sebab kuku kilat macam pergi manicure
tau!.Harga dah lah tak mahal, tahan 2 tahun pula tu. Once korang dah kilat kan kuku
 boleh tahan almost 2,3 weeks!. Peh mmg berbaloi lah!.Harga special untuk korang
 semua.😊.GOSOK-GOSOK jew dalam masa 2 MINIT berkilat KUKU TEW..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MABELO GLASS NAIL SHINER

Mabelo Nail Shiner dihasilkan daripada 100% TEMPERED GLASS berkualiti
 tinggi yang tahan lasak dan boleh digunakan sehingga 2 tahun
 Mabelo Nail Shiner sangat ringkas dan sangat mudah untuk digunakan oleh
 sesiapa shj tanpa mengira usia pada bila bila masa walau dimana jua 
berada menjadikan kuku sama rata licin dan bersinar
 Teknologi yang digunakan untuk membuat dan memproses Mabelo Nail Shiner
membolehkan penghasilan permukaan kaca yg lembut dan tidak merosakkan 
kulit. Pada masa yang sama, produk ini membawa kesan yang berkilat 
menggunakan teknologi paten yang unik dan tersendiri.
Sangat mudah untuk mempelajari cara cara menggunakan Mabelo Nail Shiner
 Kesan berkilau boleh kekal sehingga 2 minggu
 Hanya menggunakan air sahaja untuk tujuan pembersihan produk
 Lulus ujian Rosh 6 untuk bahan-bahan toksik dan disahkan kerana tidak
 mempunyai apa-apa bahan-bahan toksik.

MABELO GLASS NAIL SHINER
KEBAIKAN MABELO GLASS NAIL SHINER

CARA PENGGUNAAN MABELO
GLASS NAIL SHINER

Basuh atau bersih kuku daripada sebarang kekotoran
Gunakan Mabelo Nail Shiner untuk mula menggosok kuku dengan cermat 
sehingga kuku bersinar
Setelah siap lapkan kuku dengan kain bersih dan cuci Mabelo Nail Shiner 
dengan air 
Simpan Mabelo Nail Shiner didalam bekas khas yang comel

MABELO GLASS NAIL SHINER
CARA PENGGUNAAN MABELO GLASS NAIL SHINER


TIPS PENJAGAAN KUKU

JANGAN GIGIT KUKU
Ini adalah tips paling asas kepada semua. Amalan menggigit kuku boleh dikatakan 
menjadi rutin sebahagian kita tidak kira lelaki atau wanita. Ia seakan-akan
 menjadi satu tabiat kepada mereka di luar sana.
Menggigit kukuh tidak hanya merosakkan kuku malah mungkin anda juga boleh 
dijangkiti bakteria iaitu e-Coli yang terdapat pada kuku. Tak semestinya kuku
 kita nampak bersih ia ternyata bebas dari kuman.
Menggigit kukuh sebenarnya membuatkan kukuh rosak, mungkin pecah atau tidak
 sekata. Jadi Tok Aki nak berpesan supaya tinggalkan amalan ini 
untuk mengelakkan kuku rosak.

CUKA DAN BAWANG PUTIH UNTUK BERSIHKAN KUKU
Tips ini berguna kepada mereka yang memiliki kukuh yang kekuningan dan kehitaman. 
Apa yg perlu dilakukan ialah dengan titiskan Cuka di atas kuku dan bersihkan dengan
lembut menggunakan kain bersih. Selepas itu bersihkan dengan air suam. 
Insya-Allah kuku akan kembali berseri dan bersinar.
Anda juga boleh gunakan bawang putih dengan cara membelah Bawang Putih dan
gosokkan bahagian isi Bawang Putih pada kuku sebelum membersihkannya.

RENDAM KUKU DALAM AIR BERCAMPUR PERAHAN LIMAU NIPIS
Tips ini boleh membersih kuku anda. Tok Aki sendiri pun sering mencuba ketika berada
 di dapur tatkala menolong isteri. Tok Aki gemar bersihkan kuku dengan Limau Nipis 
kerana sari-sari Limau Nipis akan membersihkan kuku dan 
menjadikan kuku Tok Aki bersih.
Namun, adalah lebih elok jika kita kuku dalam air bersih yang dicampur dengan 
perahan Limau Nipis kerana ia bukan saja membersihkan kuku malah
 membuatkan kulit tangan atau kaki bersih dan berseri.

MAKAN MAKANAN KAYA DENGAN VITAMIN B 
Pemakanan juga memainkan peranan penting untuk menjadikan kuku kita cantik.
 Amalkan memakan makanan yang kaya dengan Vitamin B seperti
 kekacang, kuning telur, pisang dan hati.

POTONG KUKU DENGAN TERATUR
Teknik memotong kuku juga penting untuk mendapatkan kuku yang cantik. Sama juga 
kita memotong pokok getah yg memerlukan kaedah yang betul, tepat dan sistematik. 
Begitu juga dengan kuku. Potonglah kuku dengan kerap dan secara teratur untuk
menjaminkan kesuburan kuku & mengelakkan ia patah kerana terlalu panjang.


PANTANG LARANG MABELO
GLASS NAIL SHINER

Tiada pantang larang penggunaan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
MABELO GLASS NAIL SHINER

Beberapa testimoni pengguna Mabelo Glass Nail Shiner.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^









INGINKAN GIGI YANG SIHAT ?? GIGI SEPUTIH KULIT
BAYI?? RAWATAN DI KLINIK PERGIGIAN MAHAL??
JANGAN RISAU..DAZLING WHITE PEN ADA!!

DAZZLING WHITE - PEN
PEMUTIH GIGI

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
DAZZLING WHITE PEN

 Dazzling White Pen ialah merupakan produk untuk membantu memutihkan gigi.
 calit-calit terus putih..Sapu je pen ni pada gigi, gerenti kotor kat gigi tu jatuhhh..Daki-daki
kuning semua hilang sekelip mata..memang power !!!Tiada lagi pemutih gigi lain yang
setanding ini..kualiti macam anda pergi ke klinik gigi yang menelan belanja ratus
 ringgit..nak jimat? pilihlah Pemutih Gigi Original,Lulus KKM!.
.
Dah la murah, berkesan pulak tu.. Ramai sangat dah guna Dazzling White Pen nie.. 
Siap repeat order lagi tau,,.. Sapa yang belum cuba lagi, jom order sekarang.So sape nak
gigi putih tanpa susah-susah keluarkan belanja besar , gunalah pen ni.Senang je , sapu 
& tunggu hasil.Dazzling White Pen segera putih pemutihan pen 4 warna LEBIH PUTIH!!
Diperbuat di Amerika Syarikat.Whitening gigi dalam 1 minggu je. Dazzling White Pen
 Brand mempesonakan gigi yang putih.Lelaki perempuan boleh guna tau.
Jom dapatkannya sekarang..laku kerasss nie uoll!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
DAZZLING WHITE PEN

Berkesan menghapuskan warna kuning pada gigi supaya 
kelihatan putih berseri seperti mutiara yang bersinar.
Gigi putih hanya dalam masa 7 hari sahaja.
Harga yang murah berbanding rawatan di klinik gigi.
Ramuan herba semulajadi tanpa bahan yang merbahayakan kesihatan 
dijamin selamat dan HALAL digunakan.
Senang dibawa kemana sahaja & hanya sapu bila2 masa anda mahu


KANDUNGAN DAZZLING
WHITE PEN

Kandungan Dazzling White Pen,yang pastinya tiada bahan 
menghakiskan gigi. Maksudnya gigi tak akan reput bila guna
 Dazzling White Pen ni.


CARA PENGGUNAAN DAZZLING
WHITE PEN

Sebelum menggunakan Dazzling White, gosok gigi dan keringkan gigi.
Buka penutup pen Dazzling White. Pusing hujung pen sehingga gel terkeluar.
Berus gigi menggunakan Dazzling White. Berus perlahan-perlahan & ratakan.
 Elakkan terkena gusi dan bibir.
Biarkan selama 10-15 minit untuk treatment sepenuhnya atau 60 saat
 untuk quick touch-up.
Basuh sehingga bersih. Siap.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Dazzling White Pen produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG DAZZLING
WHITE PEN

Elakkan daripada terkena gusi dan bibir. 20 saat selepas penggunaan 
Dazzling White, baru anda boleh tutup mulut seperti biasa.
Elakkan penggunaan gel yang banyak. Hanya sapu nipis-nipis.
Elakkan makan dan minum selepas 30 minit penggunaan Dazzling White.
Elakkan melebihi 2 kali penggunaan dalam sehari.
Tidak sesuai untuk kanak-kanak.
Jika berlaku sebarang masalah alergi, tertelan danlain-lain simptom, 
berhenti menggunakan produk ini dan jumpa doktor atau doktor gigi.
Hanya sesuai pada gigi natural sahaja. Gigi palsu tidak digalakkan.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
DAZZLING WHITE PEN

Beberapa testimoni pengguna Dazzling White Pen.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^



Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca MABELO GLASS NAIL SHINER - KUKU KILAT DALAM MASA 3 MINIT.
0 Komentar untuk "MABELO GLASS NAIL SHINER - KUKU KILAT DALAM MASA 3 MINIT"

Back To Top