SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY - MERAWAT MASALAH KULIT WAJAH SECARA SEMULAJADI


HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE
WITH HONEY - MERAWAT MASALAH
KULIT WAJAH SECARA
SEMULAJADI

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY
HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY

HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY
HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY

HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY
HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY

HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY
HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY

PENGENALAN MENGENAI APA ITU HANNIS SCRUB
SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY

"MEMPERKENALKAN FORMULA 5 KALI LEBIH ADVANCE YANG MEMBANTU
MEMULIHKAN MASALAH KULIT WAJAH ANDA SECARA SEMULAJADI"

Hannis Scrub Sugar Green Coffee With Honey berfungsi menyingkirkan kulit mati 
dan kulit kusam serta hilangkan kotoran yang menyumbatkan pori wajah.Scrub dapat
mempercepatkan proses penghasilan kulit baru (collagen) dari bawah permukaan kulit
sekaligus mempercepatkan nutrisi skincare awak menyerap kulit.Scrub jugak dapat
menghilangkan parut makin lama makin pudar.Malah scrub dapat bantu kulit wajah
 awak jadi tegang dan 'pinkish', sebab urutan secara bulatan semasa menggosok
 scrub, dapat menambah aliran darah pada wajah. Sebab tu lepas scrub uollss 
akan rasa segar, fresh dan sejuk sanggat tau😘.Senangkan?? .. Bukan 
susah nak dapatkan kulit lembut ,, cerah ,, bersih ,,tak payah pergi 
Spa buat sendiri je kat rumah ,,😍 Jimat pon jimat .


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT HANNIS
SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY

 Membuang sel-sel kulit mati 
 Pemakaian body scrub secara teratur dapat membuat kulit tubuh lebih
 mudah menyerap nutrisi 
 Menggunakan body scrub maka kulit kasar dan kusam dapat terkikis 
 Body Scrub dapat membuat kulit kita menjadi terlihat awet muda
 Pemakaian teratur dapat memperbaiki daerah selulit 
 Aroma yang dimiliki body scrub dapat mempengaruhi psikologis kita 
sehingga dapat membuat kita lebih rileks
 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori wajah.
Scrub dapat mempercepatkan proses penghasilan kulit baru (collagen)
 dari bawah permukaan kulit
 Mempercepatkan nutrisi skincare awak menyerap kulit.
 Menghilangkan parut makin lama makin pudar
Bantu kulit wajah awak jadi tegang dan 'pinkish', sebab urutan secara 
bulatan semasa menggosok scrub, 
 Dapat menambah aliran darah pada wajah. 
 Lepas scrub uollss akan rasa segar, fresh dan sejuk sanggat tau.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN HANNIS SCRUB
SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY

Vitamin E
Pure Organic Herbal Extract
Parfum/Fragrance
PEG-30 Dipolyhydroxystearate
Denatonium Benzoate
Citric Acid

HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY
KANDUNGAN HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY


CARA PENGGUNAAN HANNIS SCRUB
SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY

Pertama sekali basahkan wajah anda
Ratakan ke seluruh wajah kecuali di bahagian mata
Selepas 10-15 minit,bilas wajah anda dengan air bersih
Sesuai digunakan 3 kali seminggu pada waktu malam


TIPS PENJAGAAN KULIT WAJAH BEBAS
JERAWAT, JERAGAT DAN CELA

Minum teh hijau sekurang-kurangnya satu atau dua kali sehari. Kaedah ini mampu
membuat kulit anda bebas dari jerawat kerena ia mempunyai antioksidan 
yang sangat bagus.

 Untuk pencuci muka, mereka memilih minyak pencuci (Cleansing Oil ) kerana ia 
dipercayai mampu mencuci solekan pada wajah dengan sempurna sambil mengekalkan
tahap sebum semula jadi wajah. Pelakon Korea, Suzy Bae mengamalkan teknik 424, di
mana dia akan mencuci wajah dgn minyak selama empat minit, diikuti dengan pencuci
muka berbusa selama 2 minit dan membilas muka selama 4 minit. Mulakan dgn air
suam dan diakhiri dengan air sejuk untuk mengetatkan pori kulit wajah.

 Penyegar wajah adalah sangat penting kerana ia dapat menanggalkan sel kulit mati 
dan menghilangkan sisa-sisa pencuci muka sekiranya tidak dibilas dengan sempurna.
Pemilihan penyegar wajah yg betul penting untuk mengelakkan kulit daripada kering.
Mereka tidak menggunakan kapas muka dan hanya menggunakan jari untuk 
menyapunya pada kulit wajah untuk penyerapan yang optimum.

 Pelembap muka sememangnya rutin kecantikan yang biasa bagi semua wanita mahupun
lelaki. Namun begitu apa yg berbeza adalah cara pemilihannya. Orang Korea percaya
pelembap yang dibuat daripada minyak sayuran baik untuk wajah. Sapuan ke atas 
dan ke bawah harus dipraktikkan untuk penyerapan yang sempurna.

 Gunakan penyental muka atau krim dan urut dengan lembut wajah anda dua hingga 
tiga kali seminggu. Ini dapat menggalakkan pengaliran darah, oksigen dan 
menambahkan keelastikan wajah.

Setiap kali selepas mengurut wajah, jangan lupa untuk menggunakan masker wajah 
untuk melengkapkan rutin kecantikan. Pilih masker yang bersesuaian dan untuk kulit 
Asia, seelok-eloknya anda memilih masker pencerah (clarifying mask) untuk mencuci 
kulit dan pori anda dengan sempurna atau masker pelembap (moisturising mask).


PANTANG LARANG HANNIS SCRUB SUGAR
GREEN COFFEE WITH HONEY

Tiada pantang larang/kesan sampingan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA HANNIS SCRUB
SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY

Beberapa testimoni pengguna Hannis Scrub Sugar Green Coffee With Honey.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






MASALAH PERUT BUNCIT?? LEMAK TEBAL??
 BADAN RASA MALAS???.JANGAN BIARKAN 
MASALAH ANDA BERTERUSAN!!CUBALAH
GUNAKAN DOLLA CANTIK MASSAGE GEL


DOLLA CANTIK MASSAGE GEL
MENGURANGKAN BERAT
BADAN WANITA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

DOLLA CANTIK
DOLLA CANTIK MASSAGE GEL 

DOLLA CANTIK
DOLLA CANTIK MASSAGE GEL 

DOLLA CANTIK
DOLLA CANTIK MASSAGE GEL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
DOLLA CANTIK

Dolla Cantik ialah produk yang berkesan dalam membantu kaum wanita 
yang mengalami masalah ingin kurus!.Pelbagai produk yang dah try..namun 
tetap tak menjadi dan hasilnya tetap sama tanpa ada perubahan positif.

Jom saya kongsikan satu produk menjamin keyakinan anda untuk jadi kurus,
sihat dan sebagainya.Produk ni semestinya HALAL dan sesuai diguna semua
 kategori peringkat umur.Produk kurus ni selamat diguna tanpa kesan sampingan 
yang memudaratkan kesihatan dalaman seseorang wanita kerana produk ini
 tidak mengandungi bahan kimia berbahaya kepada pengguna.
Jom cantik sebelum raya!!!pm selagi stok masih ada.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
DOLLA CANTIK

Membantu membuang lemak berlebihan di bahagian bawah kulit.
membantu melega atau membuang angin dalam perut.
Melancarkan sistem peraliran darah.
Menghilangkan kesan retak pada bahagian perut wanita
 selepas bersalin.
Membantu melembut dan melicinkan kulit.
Mengatasi masalah sakit pinggang atau lenguh-lenguh.
Mengatasi masalah sembelit dan buasir.
Mencegah kanser payudara dan menjaga kecantikan 
seorang wanita.

DOLLA CANTIK
KELEBIHAN DOLLA CANTIK

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
DOLLA CANTIK

Carbomer 940.
Imidazolidinyl Urea. 
Propylene Glycol. 
Nonylpnenol.
6505 Fast Lime.
Menthol Crystal.
Menthyl Paraben. 
Green Share.
Deionised Water.


CARA PENGGUNAAN
DOLLA CANTIK

Gunakan pada waktu siang dan malam setiap hari di tempat yang berlemak
 atau sakit.Urut dalam lingkaran bulatan sehingga meresap.Urut bentuk 
bulatan dan cara urutan adalah berlawanan dengan pusingan
 jam dan mengeluarkan losyen putih.


TIPS KESIHATAN DALAMAN WANITA

Elakkan dari terlalu kerap mengambil sayur-sayuran yang bersifat sejuk 
seperti kangkung, timun, labu air atau kundur.
Sebolehnya hadkan pengambilan buah-buahan yang menghasilkan air yang
 banyak seperti pisang atau betik. Amalkan minum jus lobak merah yang 
dicampurkan sedikit madu lebah.
Jangan buang air kecil dan air besar serentak, sebaliknya cuba lakukan 
satu persatu.
Jangan buang air ketika berada didalam air (kolam renang atau tab mandi). 
Ini dikatakan akan mampu melemahkan kemantapan vagina selain itu 
mempercepatkan monopus.
Bersihkan alat kelamin setiap kali selesai hubungan intim, ia boleh 
melemahkan selain mengundang penyakit berjangkit
Perbanyakkan minum air putih atau air kosong.
Amalkan bersenam kerana ia baik untuk kesihatan rohani wanita.
Perlukan rehat atau tidur yang secukupnya.
Kawal pengambilan makanan harian.
Utamakan pengambilan makanan yang berkhasiat.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Dolla Cantik dijamin HALAL dan disahkan KKM !.

DOLLA CANTIK
KELULUSAN KKM DOLLA CANTIK


PANTANG LARANG DOLLA CANTIK

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW DOLLA CANTIK

Ada review penggunaan Dolla Cantik.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY - MERAWAT MASALAH KULIT WAJAH SECARA SEMULAJADI.
0 Komentar untuk "HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE WITH HONEY - MERAWAT MASALAH KULIT WAJAH SECARA SEMULAJADI"

Back To Top