SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

GOLDEN BEAUTY ELIXIR - MENCERAHKAN DAN MENAIKKAN SERI WAJAH


GOLDEN BEAUTY ELIXIR - MEMBANTU MENCERAHKAN DAN MENAIKKAN
SERI WAJAH

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

GOLDEN BEAUTY ELIXIR
GOLDEN BEAUTY ELIXIR

GOLDEN BEAUTY ELIXIR
GOLDEN BEAUTY ELIXIR

GOLDEN BEAUTY ELIXIR
GOLDEN BEAUTY ELIXIR

GOLDEN BEAUTY ELIXIR
GOLDEN BEAUTY ELIXIR

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
GOLDEN BEAUTY ELIXIR

"SUAMI GELAK-GELAKKAN SAYA BILA SAYA BELI PRODUK NI,
TAPI SELEPAS SAYA PAKAINYA....."

Memperkenalkan Golden Beauty Elixir, beauty oil yang dihasilkan dgn gabungan 6 jenis
minyak terbaik dunia, menggunakan teknologi moden dan tradisional. Ia di ekslusifkan lagi
dengan campuran helaian kelopak rose + emas 24k tulen kelas pertama!.Kesan sehebat
SUSUK + BOTOX!!! ๐Ÿ˜Š Kulit juga dapat merasai kelembapan dengan SERTA MERTA 
dan menaikkan aura seri pengguna yang menyerlahkan lagi kecantikan kulit!.Paling best
Golden Beauty Elixir bukan untuk make up je tapi boleh di pakai pada seluruh anggota
badan, rambut dan kuku.Gabungan dalam Golden Beauty Elixir akan menghasilkan 
make up yang cantik, sekata, glowing dan malatopsss pom pom pom! .Dijamin
 korang takkan menyesal punye๐Ÿ˜Š.Jom sape-sape yang nak kulit
 sentiasa cantik tu PM segera!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
GOLDEN BEAUTY ELIXIR

Mengurangkan garisan halus dan kedutan di wajah
Mencerahkan dan menaikkan seri kulit anda
Bauan bunga mawar yang memberikan ketenangan dan sebagai 
aromaterapi
Merawat bibir menggelupas dan kering
Melembapkan kulit, bibir
Memberikan kelembapan serta merta dan membuatkan kulit anda 
glowing mowing 
Tidak meninggalkan kesan berminyak atau melekit selepas dipakai
Menaikkan aura seri pengguna
Merawat jerawat dan memudarkan parut jerawat


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
GOLDEN BEAUTY ELIXIR

Menggabungkan kaedah Tradisional dan Ayurveda
7 Kuntum Bunga Ros
Kepingan Emas 24k Asli


CARA PENGGUNAAN GOLDEN
BEAUTY ELIXIR

Titiskan 2 titik Golden Beauty Elixir kat jari lps tu urut2 skit kat muka ala2 massage 
muka kat spa gituu..yg best nya minyak ni ada 24k gold betul2 tau.so kna usap2 
la nk bg meresap masuk kat dlm skin muka kita..best tau muka ada
 mas ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ala2 pakai susuk emas dah rasa..
 Pastu iolss pkai makeupbase by cpg sapu skit2 je sbb makeupbase ni dah leh 
cover cela2 kat muka bukan skadar base je tau..
Step ke 3 iolss titiskn pulak minyak GBE tadi kat dlm foundation(nk titiskan kat 
span pun boleh).lepastu ratakan kat muka..iolss guna foundation fbs code light
Sapu la bedak compact cpg ,iols guna code white rose..(compact ni ada 3 
pilihan color tau ..white rose, natural beige & luxury beige)
Before pkai lipmatte iolss sapu dulu minyak GBE ni kat bibir utk bg tak 
kering lipmatte tahan lbh lama..
Tadaaa siap dah leh g bwk ank2 jenjalan.. n hasilnya wpun xmcm makeup
 artis yg makeup kn tp jadila utk iolss yg xpandai makeup ni


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
 kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga boleh 
disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk & 2 sudu makan madu
 dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Golden Beauty Elixir produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG GOLDEN
BEAUTY ELIXIR

Tiada pantang yang memudaratkan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
GOLDEN BEAUTY ELIXIR

Beberapa testimoni pengguna Golden Beauty Elixir.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^










CELAH KETIAK GELAP? LEHER? CELAH PEHA? 
SIKU?NAK BERMANJA TAPI KULIT BERDAKI? 
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK ADA
PENYELESAIANNYA


CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
BERKESAN MEMBUANG
 DAKI DEGIL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CELAH KETIAK GELAP? LEHER? CELAH PEHA? SIKU?NAK BERMANJA TAPI
KULIT BERDAKI?SIAPA KAT SINI ADA MASALAH KETIAK TAK CANTIK, BERDAKI,
BERPARUT, BERBAU &MACAM-MACAM LAGI, MEMANG MOLEK SANGATLAH
 UOLLS SEMUA CUBA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK NI.

Cek Lawa Pemutih Ketiak ialah produk yang berfungsi sebagai agen penghapus 
daki-daki degil di bawah lengan kita dan dalam masa yang sama, merawat kulit bawah
lengan kita menjadi lebih cerah dan sihat.Pm maii!!. Cek Lawa Pemutih Ketiak akan
membantu masalah anda . Bersih dalam masa hanya 1minit sahaja !.

 Cek Lawa Pemutih Ketiak produk terbaru inovasi terkini merupakanset hilangkan kulit
gelap,kusam dan berdaki..Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 1 minit!.Cek Lawa
Pemutih Ketiak sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil
sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat
 lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut.CEK LAWA PEMUTIH KETIAK!!.
DAPATKAN KEBAIKAN CEK LAWA UNTUK MENANGGALKAN DAKI DEGIL
ANDA......HANYA SAPU SELEPAS mandi PAGI DAN MALAM


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

Ekstrak lemon dapat buang daki degil pada bahagian lipatan
Menggunakan 100% bahan semulajadi dan dijamin selamat 
tanpa bahan kimia
Kulit bahagian ketiak akan rasa semakin cerah
Mengatasi masalah kulit kering
Krim ini kaya dengan Vitamin C dan mineral
Menanggalkan sel2 kulit mati & menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
Memperbaiki tona kulit nampak sekata
Dapat melembabkan kulit
Bau yang wangi walaupun tanpa memakai deodorant
Mendapat kelulusan KKM (NOT160103711K)
Merangsang lapisan kolagen utk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
KEBAIKAN CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

KANDUNGAN BAHAN CEK LAWA
PEMUTIH KETIAK

Lemon.
Estrak Timun.
Estrak Green Tea.

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
KANDUNGAN CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CARA PENGGUNAAN CEK LAWA
PEMUTIH KETIAK

Pakai 2 kali sehari, selepas mandi. Tidak perlu pakai deodorant lagi! 
 Boleh digunakan pada bahagian lain badan yang alami masalah daki degil
 seperti lutut, siku, celahan peha, buku lali dan lain-lain.

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CARA PENGGUNAAN  CEK LAWA 

TIPS PENJAGAAN KETIAK

SERING MENCUKUR DAN MENCABUT BULU KETIAK.
Sewaktu anda mencabut atau mencukur bulu-bulu ketiak,bahagian pangkal yang
 masih tersisa sering membuatkan ketiak anda kelihatan lebih gelap.Mencukur bulu
 ketiak juga boleh menyebabkan folikel bulu-bulu ketiak itu membesar,sehingga 
ketiak anda menjadi kasar.Manakala mencabut atau menarik akar rambut 
(bulu ketiak),bakal meninggalkan kesan luka ataupun bengkak.

SEL KULIT MATI
Warna hitam pada ketiak juga boleh disebabkan kerana sel kulit mati yang terdapat 
pada lekukan tubuh anda. Lebih-lebih lagi jika anda kerap menggunakan pakaian
 ketat. Gesekan antara material dan ketiak boleh membuatkan kulit boleh
 membuatkan kulit ketiak anda menjadi gelap.

HORMON 
Peningkatan hormone estrogen dan progesterone blh menyebabkan ketiak kelihatan
lebih hitam. Perkara ini sering terjadi pada wanita yg sedang hamil dan perubahan
tersebut jelas kelihatan hingga ke akhir masa kehamilan.

BAHAN KIMIA
Bahan kimia seperti merkuri yang terkandung dalam deodorant jenis roll-on 
boleh menyebabkan ketiak menjadi hitam.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Cek Lawa Pemutih Ketiak produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG CEK LAWA
PEMUTIH KETIAK

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

Beberapa testimoni pengguna Cek Lawa Pemutih Ketiak.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^




Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca GOLDEN BEAUTY ELIXIR - MENCERAHKAN DAN MENAIKKAN SERI WAJAH.
0 Komentar untuk "GOLDEN BEAUTY ELIXIR - MENCERAHKAN DAN MENAIKKAN SERI WAJAH"

Back To Top