SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

CANDYWAX HAIR REMOVAL - BUANG BULU ROMA DENGAN MUDAH DAN CEPAT


CANDYWAX HAIR REMOVAL - BUANG
BULU ROMA DENGAN MUDAH
DAN CEPAT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online


CANDY WAX HAIR REMOVAL
CANDY WAX HAIR REMOVAL

CANDY WAX HAIR REMOVAL
CANDY WAX HAIR REMOVAL

CANDY WAX HAIR REMOVAL
CANDY WAX HAIR REMOVAL

CANDY WAX HAIR REMOVAL
CANDY WAX HAIR REMOVAL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
CANDY WAX HAIR REMOVAL

"TERBARU ! PENCABUT BULU DARI AKAR NO 1 DI MALAYSIA 
KINI DILANCARKAN "

Memperkenalkan Candy Wax Hair Removal produk paling FAMOUS membuang
 bulu dari AKAR!.CandyWax adalah produk pencabut bulu dari akar No.1 di Malaysia
menggunakan 100% bahan organik dan semulajadi yang sangat berkesan. Candywax
mempunyai pengiktirafan dari ujian makmal utk meyakinkan pengguna ia adalah 100%
selamat digunakan tanpa kesan sampingan.Kami tak dapat janji bila pakai Candywax
takkan sakit, tapi kami dapat janji pakai Candywax memang BERKESAN.. Sekali tarik
 licin gebus kulit anda 😊.Jadi apa tunggu lagi??πŸ˜‰Tak payah ragu-ragu lagi dengan
kandungan Candywax sebab Candywax betul-betul awesome!😍.Dapatkan
Candy Wax Hair Removal sekarang dengan harga PROMOSIII!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
CANDY WAX HAIR REMOVAL

Kulit akan terasa licin dan semakin cerah
Diujikaji oleh makmal
Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
Selamat digunakan untuk ibu mengandung
Tiada expired date,hanya simpan dalam peti sejuk selepas buka
Tahan lama,bulu2 yang dicabut tumbuh dalam 2 minggu hingga sebulan,
bahkan kadang2 hingga bebulan lamanya!(ikut pada hormone kitkita)
Tahan sehingga 10x penggunaan 1badan bersamaan 10 bulan ikut 
pada hormone dan kadar bulu badan)
Boleh digunakan lelaki/perempuan
Kandungan 450 gram dengan harga hanya RM35 termasuk
 10 paperwax, 2 spatula & manual penggunaan. 
Penggunaan yang mudah dan pantas
Tidak menyakitkan
Tiada chemical dan barang terlarang
Boleh digunakan diseluruh anggota badan termasuk 
muka dan private part

CANDY WAX HAIR REMOVAL
CANDY WAX HAIR REMOVAL DI AKHBAR

CANDY WAX HAIR REMOVAL
KEBAIKAN CANDY WAX HAIR REMOVAL

CANDY WAX HAIR REMOVAL
FUNGSI CANDY WAX HAIR REMOVAL


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
CANDY WAX HAIR REMOVAL

Kandungan Candy Wax Hair Removal menggunakan 100% bahan
 organik dan semulajadi yang sangat berkesan. 

CANDY WAX HAIR REMOVAL
KANDUNGAN CANDY WAX HAIR REMOVAL



CARA PENGGUNAAN CANDY
WAX HAIR REMOVAL

Pastikan likat dikacau rata
Sapu rata Candy Wax secara menipis pada kulit
Tekap dengan paperwax dan tekan sehingga rata
Tarik kuat lawan arah bulu tumbuh
Ulangi proses yang sama sehingga semua bulu 
yang tak diingini tercabut
Bulu tercabut dari akar dengan mudah sekali

CANDY WAX HAIR REMOVAL
CARA PENGGUNAAN CANDY WAX 


9 TIPS BERKESAN SUPAYA 'MISS V'
KEKAL WANGI SEPANJANG HARI

Adalah disyorkan agar membersihkan bahagian luar selepas buang air 
kecil atau air besar,seeloknya menggunakan air.
 Ketika haid,wanita dinasihatkan kerap menukar tuala wanita terutama pada hari-hari 
yang banyak darah.Ini kerana darah merupakan media yang sesuai untuk kuman
 membiak. Bagi wanita yang menggunakan tampon mereka perlu ingat 
untuk menukarkannya.
Seluar dalam perlu ditukar setiap hari dan pada hari-hari mengalami keputihan, lebih 
baik memakai panty liner supaya ia tidak melekat pada pakaian dalam yang 
menyebabkan ketidakselesaan.
 Elakkan dari menggunakan sabun atau menyapu shower gel pada alat kelamin kerana
 ia mungkin menyebabka n kekeringan dan iritasi kulit & menjadi gatal. Sesetengah
wanita sensitive dan alah pada pewangi dan buih sabun.
 Pasangan suami isteri diggalakkan membersih alat kelamin dengan air sebelum dan
selepas hubungan kelamin untuk kebersihan yg optimum. Amalkan membuang air 
kecil lebih kurang setengah jam selepas hubungan seks untuk mengurangkan 
risiko jangkitan kuman pada pundi kencing.
Elakkan dari sering mengamalkan douching iatu iatu memasukkan jari atau pancutan 
ke dalam faraj dgn dengan tujuan membersihkan bahagian dalam faraj. Perbuatan
 ini akan menyingkirkan sejenis bacteria loctobacili daripada faraj di samping 
mendedahkan faraj dan bahagian luar kemaluan kepada bahan kimia
 yang boleh mengakibatkan iritasi kulit.
 Selain dari itu,bengkak nanah dikaitkan dengan jangkitan kuman dan pesakit mengadu
sakit serta demam.Rawatan adalah secara incisional & drainage utk menggeluarkan
nanah dan pengambilan antibiotic. Bisul juga boleh terjadi pada wanita yang
 sering bercukur. Oleh itu kebersihan pencukur perlu dititikberatkan.
 Wanita yang mengalami keputihan dengan penjagaan alat sulit seharusnya perlu tahu
membezakan antara keputihan biasa dan yang berpenyakit. Keputihan normal boleh
berlaku pada waktu waktu berikut seperti beberapa hari sebelum haid, ketika 
ghairah seks, kehamilan dan klimakterik ataupun selepas menopause.
Kebanyakan wanita sebenarnya tidak perlukan produk atau ubat penjagaan alat kelamin
sekiranya langkah-langkah yang disarankan di atas diikut dengan bijak. Ubat hanya 
perlu diambil bagi merawat jangkitan kuman dan keputihan yang tidak normal.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Candy Wax Hair Removal  100% pencabut bulu dari akar dijamin
 SELAMAT,dan paling penting BERKESAN !.


PANTANG LARANG CANDY
WAX HAIR REMOVAL

Tiada pantang larang
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
CANDY WAX HAIR REMOVAL

Beberapa testimoni pengguna Candy Wax Hair Removal.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^










ANDA ADA MASALAH RABUN TAPI TAK SUKA PAKAI
KACA MATA?INOVASI GULA-GULA EYE CARE CANDY
BOLEH  HILANGKAN MASALAH RABUN TAK PERLU
RAWATAN LASER ATAU PEMBEDAHAN HANYA 
KUNYAH SAHAJA

 EYE CARE CANDY - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

 EYE CARE CANDY
 EYE CARE CANDY

 EYE CARE CANDY
 EYE CARE CANDY

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
EYE CARE CANDY

Eye Care Candy adalah penawar yg sangat pantas untuk mengurangkan dan 
menghilangkan rabun iaitu sepantas 48 jam. Kapsul ini berbentuk candy(GULA2).
Kanak-kanak sangat mesra dan mudah dengan kapsul ini.Kalau anak2 Anda ada rabun 
mesti suka sesangat.Nak anak anda tidak terganggu semasa belajar
 dgn rabun dan speknya? Ini la penyelesaiannya.

Produk ni diperbuat darpada bahan semulajadi. Banyak bahan boleh 
membantu membaik rabun & mencantikkan mata anda seperti susu kambing,
 apple, brokoli, elderberry, bilberry, tomato, carrot dan vitamin A,B,C. Rakan2 
anda mesti cemburu dgn kecantikan mata anda lepas ni. Eye Care Candy 
salah satu produkpaling top dijual kerana produk ni mmg berkesan!!.Kapsul 
ini tidak berbahaya.Kepada anda yang takut nak masukkan ubat mata
dekat mata tu.. Haaa ni penyelesaiannya.Anda semua hanya perlu 
hisap jer ubatnya.Sedap pun sedap.. Anda semua tak perlu 
lagi buat operate laser yg beribu2 tu haa. 

Eye Care Candy selamat digunakan.Tiada bahan kimia.Tiada kesan
 sampingan dan selamat digunakan di pelbagai peringkat umur. 1 family yg
 rabun boleh makan sama2 tauu.. Produk ni berperisa oren.Rasa oren sejati
 dari Ladang Ostrolia. Anda pasti terkena renjatan cinta pada oren fuhh..
Anda mesti cuba!

Penawar rabun ni boleh buat hidup anda berjimat untuk mata anda siap boleh 
cantikkan lagi mata anda semua! Hidup anda akan lebih senang selepas 
menggunakan kapsul Eye Care Candy ni.Lepas daripada ni anda 
tak perlu pakai spek lagi. 

.
FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
EYE CARE CANDY

KURANGKAN rabun dekat
MERAWAT rabun jauh
HAPUSKAN rabun malam
LENYAPKAN rabun silau 
KURANGKAN power yang tinggi
ATASI lebam bawah mata
KURANGKAN masalah mata letih
JAUHI Masalah mata berair
ELAKKAN masalah gatal mata ( resdung )
MENGHAPUS masalah mata sembab
CEGAH masalah katarak mata
MERAWAT masalah mata kering
ELAKKAN masalah mata merah


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
EYE CARE CANDY

Tomato powder
Apple 
Vitamin A & B


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
EYE CARE CANDY


EYE CARE CANDY
CARA PENGGUNAAN EYE CARE CANDY

TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
EYE CARE CANDY






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



UNTUK PEMBELIAN SILA
WASSAP ATAU SMS

013-3679024
013-3679024
013-3679024

Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca CANDYWAX HAIR REMOVAL - BUANG BULU ROMA DENGAN MUDAH DAN CEPAT.
0 Komentar untuk "CANDYWAX HAIR REMOVAL - BUANG BULU ROMA DENGAN MUDAH DAN CEPAT"

Back To Top