SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

2BE GORGEOUS FIBER HARGA MURAH ORIGINAL


2BE GORGEOUS FIBER
HARGA MURAH ORIGINAL
PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan, 
Borong, Promosi, Online










PENGENALAN MENGENAI APA ITU
2BE GORGEOUS FIBER

2Be Gorgeous Fiber merupakan minuman organic 3 in 1 untuk sihat, cantik, kurus berfungsi untuk membuang toksin yang merbahaya kepada tubuh badan dan mengatasi masalah-masalah.2be gorgeous bukan ubat tetapi makanan tambahan organic yang amat sihat dan menyelerakan. Ia merupakan produk minuman kesihatan, detoxifikasi, pelansingan, tenaga dan kecantikan yang paling mengikut citarasa pengguna. 
Lazat dan berkesan

FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN 2BE GORGEOUS FIBER
Dapat menyingkirkan toksin dari badan anda
Menghapuskan bau badan yang tidak menyenangkan
Membersihkan usus
Menghilangkan bau nafas yang busuk
Anda akan lebih sihat
Badan terasa lebih ringan Tidak cepat letih
Penyingkiran lemak secara semulajadi
Kulit lebih cantik dan bersih
Membantu membuang toxin di dalam badan
Menyihatkan kulit
Membakar lemak
12. mencuci darah
Membersihkan kolon
Menghilangkan lebihan gula dalam badan
Mencantikkan kulit
Membantu menjana sel kulit
Menguatkan rambut, tulang , gusi dan gigi menguatkan kuku
Membantu sistem dalaman badan
Mengelakkan sembelit
Mengurangkan pening kepala
Menjadikan badan lebih bertenaga
Memudarkan parut jerawat
Merendahkan kolestrol dalam darah
Memberi vitamin A,C,D,E dalam badan tinggi dan kaya anti oxidant
Mengandungi gabungan superfruit terhebat







KANDUNGAN BAHAN-BAHAN/KELULUSAN KKM 2BE GORGEOUS FIBER

Kandungan 2Be Gorgeous Fiber:

Buckwheat, Mung Beans, Black Rice, Brown Seaweed Alfafa, Spinach, Barley, Lecithin, Acai, Seabuckthorn, Flax Seed Oil, Wheat Berries, Natural Protein Blend, Hemp Protein, Prune, Pomegranate, Cammu Cammu, Zucchini, Chlorella, Wholegrains, Pearl Powder, Raspberry, Multiple of Fruits, 10 jenis fiber dan banyak lagi.
*rujuk gambar

Kenapa 2Be Gorgeous Fiber tiada kelulusan KKM?

Pertama sekali kita perlu faham bahawa detox fiber ni adalah minuman kesihatan bukannya produk berjadual macam vitamin/ubat-ubatan. 
Ia diklasifikasikan sebagai produk makanan/minuman. 
Oleh yang demikian, produk ini secara automatiknya dikawal oleh Pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). 

Makanya, apa-apa produk makanan/minuman kesihatan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Kerana produk seperti ini diselia di bawah Akta Makanan. Sama seprti produk 
Herbalife dan Innershine yang berdaftar dengan Akta Makanan.
Produk makanan/minuman kesihatan perlu mendapatkan kelulusan dari GMP Manufacturing, buatan malaysia dan yang paling penting mendapatkan status halal.


CARA PENGGUNAAN 2BE GORGEOUS FIBER

Ambil 1 @ 1 ½ scoop setiap hari utk secawan. 
Banyak mana air bergantung citarasa masing2. Minum 30 min sblm sarapan. 

Boleh juga ambil sebelah malam sblm tdo. Nak sedap dan lebih sihat?
Campur dengan sedikit pemanis dan susu tepung atau boleh juga campur ngan minuman kordial, minuman kolagen, milo dan sebagainya. Tidak digalakkan guna susu krimmer kerana ia beriko mengundang penyakit.

Bancuh guna air suam yang dah nak sejuk. Elak guna air suam yg panas @ air panas kerana ia akan menyebabkan fiber menjadi pekat dan kurang sedap.

Peraturan:Untuk memastikan 2be gorgeous fiber berfungsi dengan baik, kurangkan minuman berkafein spt kopi, tea, nescafe, 
kalau ade ambil juga sebaiknya kurangkan n pastikan jarak min 2 jam.
Perlu minum air kosong min 8gelas setiap hari. Minum fiber ini secara konsisten untuk hasil yang terbaik insyaAllah.

Sembelit
Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . (120 ml )
Sebelum Sarapan Dan Sebelum Tidur

Pelangsingan
Masukkan 1 1/2 scoop + 1 cawah air suam ( 120ml )
Setiap pagi sebelum sarapan
Kecantikan / cuci darah / sembelit
Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . ( size tea cup )
Minum sebelum tidur, setiap hari

Detoks
Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . (120 ml )
Minum 2 hari 1 kali sahaja
Ambil masa perut kosong
Ia juga boleh dijadikan sebagai gantian makanan untuk diet yang lebih teratur.

PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) 2BE GORGEOUS FIBER

Soalan1 :Produk ni ok tak? Berkesan tak?
Jawapan saya untuk semua :
Kita disuruh berikhtiar, yang menyembuhkan & memberi kesan adalah ALLAH. Setakat ni sudah terbukti ramai yang sudah terima hasil/manfaat dari penggunaan 2be gorgeous fiber ni. Kita sendiri pon pengguna 2be gorgeous fiber ni taw. Alhamdulillah! Sudah nampak perubahan walau guna belum sampai sebulan. Jom cuba.

Soalan 2 : Produk ni lulus Kementerian Kesihatan Malaysia x?
Jawapan : Produk ini hanya sejenis pemakanan organic, jadi x perlu ada kelulusan KKM. Cukup hanya disahkan halal dan produk ni disahkan halal JAKIM. Jangan risau ye.Untuk makluman, hanya produk jenis ubat-ubatan sahaja yang perlu mendapat kelulusan dari KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.

Soalan 3 : Kalau guna ada kesan cirit birit tak?
InsyaALLAH tidak ada kerana Fiber ini cuma membantu membaik pulih sistem penghadaman kita drpd tidak normal kpd normal.

Soalan 4 : Rasa dia macam mana?
Rasa strawberry, ala2 nestum.lebih sedap jika campur susu n guna air suam sahaja. Tidak digalakkan letak air panas sbb takut mudah kembang n rasa kurang enak. Dah letak air suam terus minum, jangan biar lama-lama bagi mengelakkan ia menjadi pekat kerana fiber ini lebih sedap diminum dalam kondisi kurang pekat n ditambah susu samada susu pekat atau susu segar. Tetapi dinasihatkan agar tidak terlalu kerap gugu susu pekat krimmer kerana ia tidak bagus untuk kesihatan. Boleh guna jus strawberry sebagai alternative atau apa-apa pemanis yang tidak memudaratkan.

Soalan5 : Kalau ambik fiber ini sebelah pagi, berapa jam baru dapat “membuang” dan kesan pertama apa? Kesan ke dua bagaimana? confirm kurus ke kalau makan ni? dh 4 bulan guna tapi hasilnye tak bape memberangsangkan. ni ada jaminan tak ?
MasyaALLAH. Minta maaf, Soalan yang macam ni bagi saya agak tidak sesuai untuk kita sebagai umat islam kemukakan kepada peniaga apa lagi peniaga itu juga muslim kerana ia melibatkan akidah. kita hanya berusaha, yang memberi kesembuhan adalah ALLAH. Janganlah kita mensyirikkan ALLAH dengan sesuatu produk.
Sebaiknya saya sarankan agar pengguna bersabar dalam berikhtiar, jangan bergantung pada produk semata, pergantungan sepenuhnya kpd ALLAH. Kita guna produk hanya sbg jalan ikhtiar/asbab untuk dapat apa yang dihajati . Jangan lupa mulai dengan bismillah n selawat semasa menggunakan produk ini. Jika selama ni cik/puan dah cuba banyak guna pelbagai produk tapi masih tak dapat apa-apa hasil, sebaiknya perbanyakkan istighfar, mudahan ALLAH beri jalan keluar.
Selain itu diingatkan kepada semua, bahawa 2BE Gorgeous Fiber bukan ubat,tetapi bantuan makanan tambahan organic yang dipercayai mampu membantu anda.


TESTIMONI REVIEW
2BE GORGEOUS FIBER







NAK KESAN LEBIH HEBAT
GUNA BERSAMA

IZEARA 6 INCH BODY SERUM LOSYEN
KURUSKAN BADAN CARA BERKESAN







WAHHHH, ENOT BERJAYA 
TURUN 28 KG DLM 35 Hari je


Really amazing.......
Macam tak percaya kan, hanya sapu2 je pon blh kurus..
Enot sendiri dah beri bukti Produk 6 Inch Body Serum Xtra 
Power ni memang Powerfull....

Kasi ayat gempak sikettt .. Haaa .. Ramai kata enot kurus sebab sakit .. 
Bukan sakit la deyyy .. Dia pakai ubat kurus .. 
Enot sihat walafiat tau .. Haaa daripada Enot yang seberat 
125kg sekarang dah turun 97kg dalam masa 35 hari je weyy ... 
Itu diaaaa !!!!! 


Produk ape la yang enot guna ni sampai turun mendadak sebulan lebih .. 
Sebulan lebih je.. Meh saya reveal produk yang Enot guna .. 
Ramai artis guna dah tau .. Haa .. Tak baik la kalo kurus sensorang 
sebab tu Enot nak share kat kita semua apa rahsia mujarab 
enot kurus dalam jangka masa yang singkat yang ternyata 
BUKAN SEBAB PENYAKIT seperti yang di announcekan ..






Haaaaa .. Ini lah serum kurus yang Enot guna .. 
Bagi yang payah bebeno nak telan ubat tak istiqomah 
nak minum collagen tu jangan risau sebab serum 
ni tak payah susah susah pun nak guna .. Tinggal sapu je .. 
WHATT??? SAPU JE? 
Yela sayang sapu je .. Senang kan ?

KELEBIHAN IZEARA 6 INCH BODY SERUM:
Stem Cell Formula
Produk 100% Bebas bahan kimia
Produk 100% Bebas Paraben
100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 
6 Inch dalam tempoh 48jam
Menghilangkan parut & selulit lama
100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, 
mengekalkan kecantikan badan





KEBAIKAN IZEARA 6 INCH BODY SERUM
Masa korang sapu tu serum ni takkan mendatangkan 
masalah kat korang sebab serum ni tak panas, 
tak melepuh dan tak berbau kuat macam serum panas yang lain .. 
Dalam erti kata lain korang boleh pakai anytime 
anywhere tanpa teragak agak dan terganggu dari segi emosi .. 
Memang senang la takdenye nak pakai time kat umah je kan .. 
Pakai anytime korang nak ..

Selain tu Enot pun macam korang jugak tau 
mempersoalkan keberkesanan serum ni .. 
Nak tau enot kata apa?
Enot kata, "SAPU JER BOLEH KURUS KE ?? 
Inilah soalan pertama enot sebelum guna & yakin utk 
menggunakan 6 Inch Body Serum Xtra Power ni..... 
Tetapi setelah menggunakannya selama 35 hari, 
Alhamdulillah sgt2 teruja & bersyukur xsangka 
Produk 6 Inch Body Serum Xtra POwer betul2 miracle 
& powerfull gilee... Kak enot dah berjaya turun hampir 28 kg 
hanya dalam 35 hari shj.. 5 STAR kak enot bg kt produk ni..."



SOALAN LAZIM IZEARA 6 INCH BODY SERUM
Apakah kandungan didalam Izeara 6 inch body serum :
Produk losyen/body serum yang pertama 
mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada 
slimming losyen lain tau.
Garcinia cambogia ni sangat femes di german 
terutama di kalangan ahli farmasi dalam 
membantu proses pembakaran lemak dengan pantas....
Losyen slimming lain mana ada.. Kat malaysia baru nak 
start femes pasal garcinia nie...So...Memang patut cuba.

NUM KKM IZEARA 6 INCH BODY SERUM
ADA..KKM approved!
NOT140803635K

Ibu mengandung, menyusukan anak dan 
berpantang boleh guna tak 6 inch body serum? 
Jawapanya BOLEH. 
Untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.

6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. 
Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. 
Leher boleh untuk hilangkan double chin.

SOALAN FAMOUS...6 inch ni serum ni panas tak..
Intan sendiri dah cuba..SERIUS.. Memang tak panas..
bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. 
Trust me.  Tak tipu punya. 
Tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..
hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.



CARA PEMAKAIAN ATAU CARA GUNA 
IZEARA 6 INCH BODY SERUM
Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. 
Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!


TESTIMONI IZEARA 6 
INCH BODY SERUM









Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari..!!




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 2 HARI Bekerja Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



HQ AKAN NAIKKAN KE HARGA 

ASAL BILA-BILA MASA SAHAJA


DAPATKAN HARGA

PROMOSI SEKARANG!!

Dari Pengedar Sah

IZEARA 6 INCH BODY SERUM


Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca 2BE GORGEOUS FIBER HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "2BE GORGEOUS FIBER HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top