SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

C-SHINE SERUM & C BOOSTER - HARGA MURAH ORIGINAL


C-SHINE SERUM & C BOOSTER
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

C-SHINE SERUM & C BOOSTER
C-SHINE SERUM & C BOOSTER

C-SHINE SERUM & C BOOSTER
C-SHINE SERUM & C BOOSTER
C-SHINE SERUM & C BOOSTER
C-SHINE SERUM & C BOOSTER

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
C-SHINE SERUM & C BOOSTER

"TERKINI! RAHSIA KULIT SIHAT DAN CANTIK TANPA MAKE UP!" DAH TRY MACAM2
PRODUK SEBELUM NI TAPI MASIH X DAPAT HASIL YANG DIINGINI?? HAA.. MEH 
SINI SIS NAK KENALKAN PRODUK BEST NIE. C-SHINE SERUM & C BOOSTER
IALAH PRODUK PEMUTIH YG MAMPU MEMBERI KESAN DALAM 4 HARI JE!!
SEMUA MASALAH KULIT KUSAM, JERAGAT, JERAWAT BOLEH SELESAI 
BEST SGT UOLLS.. TERIMA KASIH C-SHINE!!

C-Shine Serum & C Booster ialah formula pencerah kulit yang tengah HOT MELETOP
 di Malaysia sekarang. Formula ini telah diguna pakai oleh orang2 yang mempunyai kulit
bermasalah.Diakui pengalaman pengguna sendiri.Tak tipu!C-booster tu adalah vitamin C
dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar jadi cecair 
then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk & fresh sangat. Bila konsisten
 pakai memang jerawat, jeragat, whitehead & blackhead yang singgah di muka 
hilang !.Whitening essence berbentuk Powder ini sgt cepat meresap
 kedalam kulit & menyelesaikan masalah anda


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
C-SHINE SERUM & C BOOSTER

Fungsi C-Shine Serum:
Kesan pemutihan 3x ganda
 Melambatkan penuaan kulit
 Menghilangkan kedutan
Mencerah & menyekatakan tona kulit
 Mengembalikan keremajaan kulit
 Menghilangkan tompok2 hitam
 Membuang jeragat
 Menyingkirkan parut jerawat
 Memberikan kelembapan pada kulit

Fungsi C-Booster:
 Menghalang radikal bebas
 Membasmi jerawat
 Menghapuskan parut jerawat
 Mengurangkan kesan sunburn
 Kulit lebih gebu & glowing
 Mengecilkan liang pori di muka
 Menyegar & melembapkan kulit
 Menjadikan tekstur kulit beransur cerah
 Menyejukkan kulit muka
 Anti kedutan & anti penuaan


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
C-SHINE SERUM & C BOOSTER

BAHAN KANDUNGAN C-BOOSTER:
Dimethicone
Methylpropanediol
Dipropylene Glycol

BAHAN KANDUNGAN C SHINE SERUM:
Glutathione
Coenzyme Q10
Tocepheryl Acetate
Ekstrak Biji Anggur


CARA PENGGUNAAN CARA GUNA
C-SHINE SET SKINCARE

 Cuci muka bersih-bersih dengan C Shine soap, yang warna hijau tu.
 Keringkan betul-betul kering
 Usapkan 2-3 titik serum ke seluruh muka, ratakan seluruh muka
 Biarkan kering dengan sendiri ( Serum akan meresap ke dalam kulit muka )
 Sapukan C Booster ( dalam bentuk powder ) di tempat0tempat yang bermasalah,
contohnya gelap bawah mata, dagu, atas hidung, dahi, atau jerawat2 di pipi.
Relaxkan muka,anda akan dapat rasa C Booster yg serbuk tadi meresap ke dlm kulit
 Ulang cara yang sama, setiap hari ( sesuai dipakai pada waktu malam sebelum tidur, 
untuk dapatkan hasil yang lebih cepat dan effektif ) 
 Selepas C Booster, betul-betul meresap dalam kulit, lepas tu dah boleh apply 
make up seperti biasa.
 1 set C Shine Skincare boleh tahan untuk pemakaian selama sebulan, bergantung
 kepada cara pemakaian seseorang itu sendiri
Ada orang pakai 2,3 kali sehari..ada orang pakai sekali sehari.
So, anda lebih tahu rutin harian anda.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
 boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

C-Shine Serum & C Booster produk 100% ORIGINAL dijamin 
HALAL dan diluluskan KKM !.

KELULUSAN KKM C-SHINE SERUM & C BOOSTER


PANTANG LARANG C-SHINE
SERUM & C BOOSTER

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
C-SHINE SERUM & C BOOSTER

Beberapa testimoni pengguna C-Shine Serum & C Booster.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






CELAH KETIAK GELAP? LEHER? CELAH PEHA? 
SIKU?NAK BERMANJA TAPI KULIT BERDAKI? 
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK ADA
PENYELESAIANNYA


CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
BERKESAN MEMBUANG
 DAKI DEGIL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CELAH KETIAK GELAP? LEHER? CELAH PEHA? SIKU?NAK BERMANJA TAPI
KULIT BERDAKI?SIAPA KAT SINI ADA MASALAH KETIAK TAK CANTIK, BERDAKI,
BERPARUT, BERBAU &MACAM-MACAM LAGI, MEMANG MOLEK SANGATLAH
 UOLLS SEMUA CUBA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK NI.

Cek Lawa Pemutih Ketiak ialah produk yang berfungsi sebagai agen penghapus 
daki-daki degil di bawah lengan kita dan dalam masa yang sama, merawat kulit bawah
lengan kita menjadi lebih cerah dan sihat.Pm maii!!. Cek Lawa Pemutih Ketiak akan
membantu masalah anda . Bersih dalam masa hanya 1minit sahaja !.

 Cek Lawa Pemutih Ketiak produk terbaru inovasi terkini merupakanset hilangkan kulit
gelap,kusam dan berdaki..Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 1 minit!.Cek Lawa
Pemutih Ketiak sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil
sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat
 lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut.CEK LAWA PEMUTIH KETIAK!!.
DAPATKAN KEBAIKAN CEK LAWA UNTUK MENANGGALKAN DAKI DEGIL
ANDA......HANYA SAPU SELEPAS mandi PAGI DAN MALAM


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

Ekstrak lemon dapat buang daki degil pada bahagian lipatan
Menggunakan 100% bahan semulajadi dan dijamin selamat 
tanpa bahan kimia
Kulit bahagian ketiak akan rasa semakin cerah
Mengatasi masalah kulit kering
Krim ini kaya dengan Vitamin C dan mineral
Menanggalkan sel2 kulit mati & menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
Memperbaiki tona kulit nampak sekata
Dapat melembabkan kulit
Bau yang wangi walaupun tanpa memakai deodorant
Mendapat kelulusan KKM (NOT160103711K)
Merangsang lapisan kolagen utk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
KEBAIKAN CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

KANDUNGAN BAHAN CEK LAWA
PEMUTIH KETIAK

Lemon.
Estrak Timun.
Estrak Green Tea.

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
KANDUNGAN CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CARA PENGGUNAAN CEK LAWA
PEMUTIH KETIAK

Pakai 2 kali sehari, selepas mandi. Tidak perlu pakai deodorant lagi! 
 Boleh digunakan pada bahagian lain badan yang alami masalah daki degil
 seperti lutut, siku, celahan peha, buku lali dan lain-lain.

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CARA PENGGUNAAN  CEK LAWA 

TIPS PENJAGAAN KETIAK

SERING MENCUKUR DAN MENCABUT BULU KETIAK.
Sewaktu anda mencabut atau mencukur bulu-bulu ketiak,bahagian pangkal yang
 masih tersisa sering membuatkan ketiak anda kelihatan lebih gelap.Mencukur bulu
 ketiak juga boleh menyebabkan folikel bulu-bulu ketiak itu membesar,sehingga 
ketiak anda menjadi kasar.Manakala mencabut atau menarik akar rambut 
(bulu ketiak),bakal meninggalkan kesan luka ataupun bengkak.

SEL KULIT MATI
Warna hitam pada ketiak juga boleh disebabkan kerana sel kulit mati yang terdapat 
pada lekukan tubuh anda. Lebih-lebih lagi jika anda kerap menggunakan pakaian
 ketat. Gesekan antara material dan ketiak boleh membuatkan kulit boleh
 membuatkan kulit ketiak anda menjadi gelap.

HORMON 
Peningkatan hormone estrogen dan progesterone blh menyebabkan ketiak kelihatan
lebih hitam. Perkara ini sering terjadi pada wanita yg sedang hamil dan perubahan
tersebut jelas kelihatan hingga ke akhir masa kehamilan.

BAHAN KIMIA
Bahan kimia seperti merkuri yang terkandung dalam deodorant jenis roll-on 
boleh menyebabkan ketiak menjadi hitam.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Cek Lawa Pemutih Ketiak produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG CEK LAWA
PEMUTIH KETIAK

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

Beberapa testimoni pengguna Cek Lawa Pemutih Ketiak.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca C-SHINE SERUM & C BOOSTER - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "C-SHINE SERUM & C BOOSTER - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top