SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

BAMBAM CHOCOLATE MILK - HARGA MURAH ORIGINAL


BAMBAM CHOCOLATE MILK
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BAMBAM CHOCOLATE MILK
BAMBAM CHOCOLATE MILK

BAMBAM CHOCOLATE MILK
BAMBAM CHOCOLATE MILK

BAMBAM CHOCOLATE MILK
BAMBAM CHOCOLATE MILK

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
BAMBAM CHOCOLATE MILK

"KURUS CEKEDINGGG"?? "ALHAMDULILLAH SELEPAS SAYA AMALKAN 
BAMBAM CHOCOLATE MILK,BADAN DAH TAK MELIDI LAGI DAH" ROKIAH,30
PAHANG. UOLLS YANG KURUS KERING, KURANG SELERA MAKAN DAN 
KURANG BERTENAGA JOM DAPATKAN BAMBAM CHOCOLATE MILK, 
MINUMAN SUSU COKLAT YANG BOLEH MEMBANTU UOLLS😉.

Bambam Chocolate Milk ialah produk pilihan ramai yang berkesan dalam membantu
 anda mendapatkan bentuk badan luar biasa!!!. Dah bosan selalu kena sindir dengan
kawan??? Selalu kena perli dengan saudara-mara???Jom ubah bentuk penampilan 
anda bermula dari sekarang!!!.Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan.Bg
mereka terperanjat kaw..kaw punya dan malu sakan dgn perubahan penampilan 
anda yang bermula dari hari ini!!!.Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri 
dengan Bambam Chocolate Milk!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BAMBAM CHOCOLATE MILK

Membantu memberikan vitamin sempurna
 kepada tubuh badan
Membantu menggebukan kulit
Membantu mengentalkan otot2/muscle
Membantu menaik kan berat badan
Membantu menambah selera makan

BAMBAM CHOCOLATE MILK
FUNGSI BAMBAM CHOCOLATE MILK

BAMBAM CHOCOLATE MILK
KEBAIKAN BAMBAM CHOCOLATE MILK


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
BAMBAM CHOCOLATE MILK

Fiber Oat
Chocolate Flavour
Chocolate Mineral
Premix Vitamin
Premix Whey Isolated


CARA PENGAMBILAN BAMBAM
CHOCOLATE MILK

Ambil 1 sachet pagi atau malam sebelum makan.
Kacau bersama air suam atau ais dan tersedia untuk dimakan.


TIPS TAMBAH BERAT BADAN

 Konsumsi Karbohidrat.Tubuh memerlukan karbohidrat sebagai sumber tenaga.
Jika ingin menaikkan berat badan,Anda harus consume cukup karbohidrat.
 Protein.Tubuh Anda perlu protein untuk pembentukan otot,stuktur organ 
dan menjaga fungsi sistem imun tubuh.
 Lemak.Lemak diperlukan tubuh sebagai cadangan tenaga,menjaga kesehatan
rambut,kulit dan fungsi syaraf.
 Vitamin.Konsumsilah sayur dan buah beraneka warna agar kebutuhan vitamin
Anda terpenuhi.Anda bisa mengombinasikan beberapa sayur dan
buah dalam sehari.
Mineral.Kalsium,zat besi,seng,fosfor,iodin,natrium,kalium,dan fluorin merupakan 
jenis mineral yang diperlukan tubuh.
 Air Putih.Minuman bersoda,cappuccino dan sari buah memang mengandung 
banyak gula dan membuat Anda cepat gemuk,tapi tidak sehat. 
 Olahraga.Tubuh berisi yang sehat tak akan terwujud jika Anda malas olahraga.Jenis
latihan kardio seperti jogging,jalan cepat dan aerobik bisa membuat tubuh terlihat
berisi tapi tidak menggelambir karena lemak berlebih.
Hindari Junk Food.Hentikan kebiasaan Anda menyantap junk food seperti
 burger,hot dog,pizza,kraker atau daging olahan yang dibekukan.


KELULUSAN PENGGUNAAN
BAMBAM CHOCOLATE MILK

Bambam Chocolate Milk produk 100% COKLAT ASLI ORIGINAL 
dijamin HALAL,SELAMAT dan BERKESAN !.


PANTANG LARANG BAMBAM
CHOCOLATE MILK

Tiada pantang larang keras
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



KURUS TANPA PERLU BERDIET BERSENAM DAN
TIDAK PERLU TELAN PIL, BANCUH AIR DETOX
MANDI PUN BOLEH PECAHKAN LEMAK

RED BELLA WHITENING & SLIMMING
BODYWASH - MENYINGKIRKAN
LEMAK DALAM BADAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODYWASH
RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODYWASH

RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODYWASH
RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODYWASH

PENGENALAN MENGENAI APA ITU RED 
BELLA WHITENING & SLIMMING BODYWASH

Red Bella Whitening & Slimming Bodywash ialah merupakan salah satu 
cara yg mana ia membantu mempercepatkan proses penyingkiran lemak dalam 
badan dengan cara yang paling mudah.Produk ni hanya dikhususkan utk individu 
yang betul-betul ingin mengecilkan saiz tubuh mereka dengan cara yang paling 
selamat dan sihat sahaja!.Produk ni sangat senang digunakan dan dijamin 
anda pasti berpuas hati dengan hasilnya!.Biasanya kalau kita nak cuci 
badan guna sabun tiap kali mandi kan..apa kata kita bertukar 
kepada Red Bella Whitening & Slimming Bodywash

Red Bella Whitening & Slimming Bodywash sangat sesuai menghilangkan
 segala kerosakan atau kerekahan pada bahagian kulit.Kulit anda selalu kering?
 Ketiak, leher & celah paha yg gelap?Kulit badan gelap dari muka? Lemak yang
 tidak diingini?Angin di dalam badan? Jangan risau Red Bella Whitening &
 Slimming Bodywash mampu menyelesaikan masalah anda!!

Kulit jadi makin cantik bersih, wangi lagi cerah berseri-seri bebas daki!!
Anda perlu cuba hari ini juga sebab produk ni antara top selling!
Siapa cepat dia dapat!


FUNGSI/KEBAIKAN/MANFAAT RED BELLA 
WHITENING & SLIMMING BODYWASH

Mengatasi masalah kesan rekahan pada parut dan 
tumit kaki serta melembapkan kulit.
Membantu mencerah kulit badan.
Memusnahkan lemak berlebihan yang tidak diingini.
Mampu memecahkan ketul angin dalam rahim dan
 badan khasnya kaum wanita.
Mencegah masalah kulit badan seperti gatal-gatal,
jerawat,panau dan sebagainya.

RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODYWASH
FUNGSI RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODYWASH

RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODYWASH
KELULUSAN KKM RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODYWASH

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODYWASH

Ethylene Glycol Monostearate
Xantalgosil C
Algisium C
Hyaluronic Acid
Vitamin E
Fragrance
Polyquat 7
Citric acid
Preservative


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN RED
BELLA WHITENING & SLIMMING BODYWASH

Sapu pada badan yang basah.
Urut perlahan-lahan pada bahagian yang bermasalah.
Biarkan 2 minit dan bilas.
Gunakan setiap kali anda mandi utk kesan yg optimum.


TIPS KESIHATAN
Mulakan hari anda dengan menu dan jumlah sarapan yang mencukupi.
Ini akan membantu mengurangkan jumlah kalori sepanjang hari. 
Pastikan setengah hidangan untuk makan tengahari dan makan malam 
mengandungi sayuran dan buahbuahan
Makanlah sedikit sebelum anda menghadiri majlis makan malam.
 Ambillah telur rebus, epal dan minumlah teh sebelum ke majlis tersebut. 
Ini akan mengurangkan nafsu makan di majlis itu
Tambahkan satu hidangan utk buah-buahan & sayuran pada menu anda. 
Ambillah hidangan sup yang lebih banyak. Sup biasanya rendah 
kalori dan membuatkan anda cepat kenyang.
Cubalah untuk tidak mengambil gula selama dua minggu. 
 Mengambil 600 kalori dengan biskut atau bijirin tanpa anda sedari.


PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/
FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) RED BELLA
WHITENING & SLIMMING BODYWASH

Utk hasil yg baik minum air kosong sekurang-kurangnya 
2 liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras


TESTIMONI PENGGUNAAN RED BELLA
WHITENING & SLIMMING BODYWASH

Ada testimoni hasil pengguna Red Bella Whitening & Slimming Bodywash
(boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca BAMBAM CHOCOLATE MILK - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "BAMBAM CHOCOLATE MILK - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top