SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY - HARGA MURAH ORIGINAL


SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online


SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY
SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY

SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY
SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY

SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY
SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY

KULIT PUTIH GIGI KUNING ??KULIT PUTIH MATA MERAH ??AISSSSSSHHHHH
 DAH KENAPA NIIEE!??INGINKAN GIGI YANG SIHAT ?? GIGI SEPUTIH KULIT 
BAYI?? RAWATAN DI KLINIK PERGIGIAN MAHAL?? JANGAN RISAU..
SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY ADA^_^.

Susu Mutiara Gold Beauty ialah merupakan produk untuk membantu memutihkan
gigi.minum je terus putih..Formula terbaru SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY untuk 
putih bersih keseluruhan tubuh.Gigi yg kuning-kuning tak berapa nak putih tu akan 
putih seputih kapas, mata korang yang kerap pakai lens kemerahan tu akan jadi 
putih bersihh cunnnnnn jerrr..‼.khasiat susu mutiara yang dah diperakui
 negara barat tentang keberkesanannya.

Jom cuba skarangšŸ˜‹.Terdapat 3 perisa iaitu perisa Asli, Strawberry dan Coklat.Sapu
 je Susu Mutiara ni pada gigi, gerenti kotor kat gigi tu jatuhhh..Daki-daki kuning semua
hilang sekelip mata..memang power !!!Tiada lagi pemutih gigi lain yang setanding ini..
kualiti macam anda pergi ke klinik gigi yang menelan belanja ratus ringgit..nak jimat?
pilihlah Susu Mutiara Gold Beauty,Lulus KKM!.Dah la murah, berkesan pulak tu.. 
Ramai sangat dah guna Susu Mutiara Gold Beauty nie.. Siap repeat order lagi 
tau,,.. Sapa yang belum cuba lagi, jom order sekarang.

So sape nak gigi putih tanpa susah-susah keluarkan belanja besar,gunalah produk
ni.Senang je , minum dan tunggu hasil.Susu Mutiara Gold Beauty segera putih 
pemutihan 3 warna LEBIH PUTIH!!.Whitening gigi dalam 1 minggu je. Susu 
Mutiara Gold Beauty Brand mempesonakan gigi yang putih.Jom 
dapatkannya sekarang..laku kerasss nie uoll!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY

Memutihkan , mencerahkan dan menggebukan kulit
Kulit tampak lebih berseri dan sihat
Membantu merawat pelbagai jenis masalah kulit
Menguatkan tulang dan gigi
Baik untuk seluruh kesihatan badan
Baik untuk gastrik
Dan paling sesuai untuk ibu hamil
Dengan adanya pelbagai perisa aummm 
nyum nyum sedapp

SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY
KEBAIKAN SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN SUSU
MUTIARA GOLD BEAUTY

Susu Tepung Berkolagen


CARA PENGAMBILAN SUSU
MUTIARA GOLD BEAUTY

1 sehari selepas makan.
Koyak dan tuang ke dalam mulut dan di bancuh.


TIP MUDAH PENJAGAAN
GIGI YANG SIHAT

Berus gigi dengan displin
Kerap memberus gigi dapat menjamin kesihatan gigi. Menggosok gigi penting sebab 
ia menjaga kesihatan gigi dan gusi. Berus gigi setiap kali lepas makan dan ini akan
membuatkan anda rasa ‘fresh’dan mulut sentiasa bersih setiap kali lepas gosok gigi.
Sekurang-kurangnya beruslah gigi tiga kali sehari. Pagi, tengah hari dan sebelum 
tidur. Paling penting, sebelum tidur kerana sisa-sisa makanan yang berbaki 
dapat dibuang. Jadi, bakteria tidak akan membiak dan membantu 
mengurangkan karang gigi.

Jaga pemakanan
Pemakanan mesti dijaga, cuba kurangkan makanan yang agak manis dan melekit 
kerana akan menyebabkan ia melekat di celah-celah gigi. Bukan dilarang 
makan, cuma kurangkan pengambilannya sahaja.
Contohnya coklat atau apa-apa sahaja makanan yang melekit yang menyebabkan 
anda tercungkil-cungkil gigi menggunakan lidah selepas makan. Seeloknya, minum
 air putih dan berkumur-kumur setiap kali lepas makan. Ini dikatakan penjagaan
 atau pembersihan gigi sementara.

Gunakan pencuci mulut berflorida
Sebaiknya, kumur dengan pencuci mulut berflorida sekali sehari sebelum tidur tapi mesti
digunakan selepas beberapa minit memberus gigi. Bukan sebaik shj selepas berus gigi
kerana boleh menyebabkan tindakbalas antara pencuci mulut & ubat gigi.Dinasihatkan
30minit sebelum dan selepas menggunakan ‘mouthwash’ ini jangan ambil sebarang
makanan. Pilih pencuci mulut berflorida yang tiada kandungan alkohol kerana ia 
boleh menyebabkan ‘ulcer’ bagi yang mempunyai gusi sensitif.

Buat lawatan ke klinik gigi untuk pemeriksaan dan ‘scaling’
Perkara ini bukan sesuatu yang harus anda lakukan pada setiap hari. Tetapi, anda 
harus membuat pemeriksaan gigi secara berkala, sebaik-baiknya enam bulan sekali.
Carilah doktor gigi yang sanggup meluangkan sedikit masanya untuk berbincang
 tentang penjagaan gigi, dan tunjukkanlah minat dan keprihatinan anda tentang 
kesihatan mulut dan gigi anda. Doktar gigi akan memberi nasihat kepada
 anda tentang penjagaan gigi yang betul.

Berkumur selepas makan
Jangan lupa untuk berkumur dengan air putih selepas anda selesai makan. Selain itu 
anda digalakkan memberus gigi sejam selepas makan. Tetapi, anda tidak disarankan melakukannya sebaik sahaja selepas akan kerana ia akan menyebabkan gigi anda
 mudah rapuh dan rosak.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Susu Mutiara Gold Beauty produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG SUSU
MUTIARA GOLD BEAUTY

Ibu mengandung tidak digalakkan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



ANDA INGINKAN KULIT YANG PUTIH,GEBU,
CANTIK TAPI DENGAN CARA YANG MUDAH??
JOM CUBA GUNAKAN PRODUK QUEENS
 BLINK COFFEE


QUEENS BLINK COFFEE
MEMUTIH DAN MENCERAHKAN
KULIT BADAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

QUEENS BLINK COFFEE
QUEENS BLINK COFFEE

QUEENS BLINK COFFEE
QUEENS BLINK COFFEE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
QUEENS BLINK COFFEE

Queens Blink Coffee ialah kopi yg membantu memutih dan mencerahkan kulit
badan. Dalam daripada tu ia merawat kulit kering dan merekah 
dan sebagainya lagi

Produk ni merupakan produk kecantikan disamping membantu menjaga kesihatan 
dalaman seseorang.Queens Blink Coffee mencerahkan anti penuaan,anti kanser,
membantu menguatkan kuku dan juga akar rambut..Anda semua boleh cuba 
produk ni.Jom tinggal komen dan terus pm!!


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
QUEENS BLINK COFFEE

Anti kanser.
Mencerahkan. 
Anti penuaan.
Merawat eczema.
Merawat kulit kusam.
Menguatkan kuku dan akar rambut.
Melancarkan perjalanan darah.
Merawat kulit kering dan merekah.
Merawat kulit sensitive.
Memperbaiki sel kulit mati.
Melicinkan tekstur kulit.
Merawat jerawat dan jeragat.
Memberikan tenaga berpanjangan.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
QUEENS BLINK COFFEE


Setiap kotak mengandungi 20 sachet.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
QUEENS BLINK COFFEE

Bancuh 1 sachet lyanaz queens blink coffee pada waktu pagi sebaik-baiknya 
sebelum sarapan pagi untuk mendapatkan kesan yang optimum bancuh 1
 sachet queens blink lyanaz pada waktu malam sebelum tidur.

Pastikan minum air masak yang banyak utk mempercepatkan
 proses pemutihan.


PANTANG LARANG PENGGUNAAN
QUEENS BLINK COFFEE

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
 2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Queens Blink Coffee dijamin HALAL dan disahkan KKM!.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
QUEENS BLINK COFFEE

Ada testimoni penggunaan Queens Blink Coffee.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top