SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

SUSU KAMBING HI-GOAT - HARGA MURAH ORIGINAL


SUSU KAMBING HI-GOAT
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SUSU KAMBING HI-GOAT
SUSU KAMBING HI-GOAT

SUSU KAMBING HI-GOAT
SUSU KAMBING HI-GOAT

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SUSU KAMBING HI-GOAT

TENAGA MAKIN TUA MAKIN BERKURANGAN?? INGIN SIHAT LUARAN 
SEJURUS DALAMAN?? JOM RASAI PERUBAHANNYA DENGAN
 SUSU KAMBING HI-GOAT!!. 

Susu Kambing Hi-Goat ialah yang terbaik selepas susu ibu. Susu kambing 
adalah minuman terbaik sepanjang zaman sejak kewujudan manusia di muka bumi. 
Susu kambing sebenarnya mengandungi kandungan gizi yg lengkap dan baik untuk
kesihatan.Susu kambing tidak mengandungi beta-lactoglobulin iaitu penyebab
 alahan yg boleh menyebabkan asma, masalah pernafasan, radang telinga,
 infleksi kulit dan ganguan saluran pencernaan.
.
Susu Kambing Hi-Goat ialah merupakan susu kambing berkesan dan ianya lebih
berkhasiat jika dibandingkan dengan susu lembu dalam menyembuh serta mencegah
segala penyakit dalaman.Mencegah itu lebih baik daripada berubat kerana berubat tidak
akan pernah habis..betol tak? So,lebih baik jika kita sama-sama mengamalkan konsep
pencegahan drpd perubatan.Pelbagai penyakit boleh sembuh jika selalu mengamalkan
minumsusu kambing setiap hari dgn kerana susu kambing adalah minuman kesihatan,
ia bukan ubat tetapi blh menyembuhkan pelbagai penyakit.Susu Kambing Hi-Goat 
tidak mengandungi gula tambahan. Tidak berbau hamis.Jom rasainya sendiri!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SUSU KAMBING HI-GOAT

Membantu dan menguatkan sistem imunisasi tubuh.
Bersifat alkali bukan asidik.
Sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi dalam kandungan
 sampailah kepada orang tua.
Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah.
Mudah dicerna (menyerap dlm tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan.
Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus.
Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser,
 buasir, asthma(lelah),migrain(sakit kepala),penyakit kulit,insomia(sukar tidur), 
senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering & gout.
Menguatkan jisim tubuh yg sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf).
Memulihkan tenaga batin dan awet muda.


CARA PENGAMBILAN SUSU
KAMBING HI-GOAT

Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas
Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, 
kerana akan merosak khasiat Susu Kambing Higoat)
Kacau perlahan, dan siap disajikan


TIPS KEKAL SIHAT DAN AKTIF

Lakukan aktiviti yang mengeluarkan peluh seperti bersenam,berbasikal 
mahupun berjalan kaki.
 Ambil makanan sihat seperti putih telur, ikan, ayam atau sayur-sayuran.
 Minum jus sayuran segar tanpa campuran buah dan gula sekurang-kurangnya
 selama tiga hari.
 Mandi wap atau sauna dipercayai dapat membantu mengatasi masalah
 timbunan lemak dengan cepat.
 Hindari makan lewat dan masa paling ideal untuk makan selewat-lewatnya
 tiga jam sebelum tidur.
 Lakukan senaman ringan untuk melatih otot dan melancarkan aliran 
darah ke seluruh tubuh.
 Manjakan diri dengan haruman minyak aromaterapi yang menyegarkan.
Tidur yang cukup untuk mengembalikan kesegaran. 


KELULUSAN PENGGUNAAN
SUSU KAMBING HI-GOAT

Susu Kambing Hi-Goat produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL,SELAMAT dan BERKESAN !.


PANTANG LARANG SUSU
KAMBING HI-GOAT

Tidak digalakkan untuk bayi 6 bulan kebawah
Tiada kesan sampingan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
SUSU KAMBING HI-GOAT

Beberapa testimoni pengguna Susu Kambing Hi-Goat.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







ANDA MENGALAMI MASALAH KEPUTIHAN??
MASALAH PERIOD TAK TERATUR?? MASALAH
 MISS V YG LONGGAR?? AYUH TAMBAT SEMULA
HATI SUAMI ANDA DENGAN JUS GENDONG 
RAHSIA WANITA ENDON


JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON
MEMBANTU MENSTABILKAN
HORMON WANITA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON
JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON

JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON
JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON

MASALAH KEPUTIHAN?? MASALAH PERIOD TAK TERATUR?? MASALAH 
LONGGAR?? SI SUAMI MAKIN HARI MAKIN RENGGANG??.JUS
 GENDONG RAHSIA WANITA ENDON BOLEH SELESAIKAN 
MASALAH-MASALAH DI ATAS

Jus Gendong Rahsia Wanita Endon ialah jus yang membantu menstabilkan hormon
anda. Dapatkan sekarang dengan tawaran harga istimewa.Masalah ni bukan masalah
dalaman wanita jee, masalah dalaman rumahtangga pun yer jugak. Bila laki dah ada 
duit lebih sikit,mula nenggatal cari lain.Dapatkan Jus Gendong Rahsia Wanita Endon 
hari ni jugak, biar laki kita tau, anak 5 pun grip masih mengancam.!!!.Tak sangka pulak
dengan Jus Gendong Rahsia Wanita Endon nie boleh selesaikan masalah akak dgn
cepat.... akak bersyukur sgt kenal dengan Jus Gendong Rahsia Wanita Endon ni.
Hari-hari banyak sangat testimoni yang masuk..sampai tak tau nak share yang mana
satu.huhuu..hari-hari ramai yang dah terjerat!.hari-hari ramai yang mula merasa
 bahagia sebab suami makin sayang^_^.makin hari makin ramai yang 
makin cantik!.uoll bila lagi ?

Jus Gendong Rahsia Wanita Endon....Resipi terbaik warisan lama,mudah hanya
 koyak dan minum sahaja...tak pahit...sedap sekali!.Berani untuk ubah penampilan 
diri bak Puteri Jawa dahulu kala?.KERANA SATU SACHET SUAMI 
CANCEL KAWEN LAIN!!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON

Membantu memberikan tenaga melakukan aktiviti harian.
Membantu merawat keputihan.
Membantu melancarkan haid.
Membantu menstabilkan hormon, menguatkan rahim & 
meningkatkan kesuburan.
Membantu mengetatkan faraj longgar.
Membantu menganjalkan punggung dan payudara.
Membantu mencantikkan kulit. 
Membantu menjadikan rambut lebih kuat dan sihat.


CARA PENGAMBILAN JUS GENDONG
RAHSIA WANITA ENDON

Ambil satu sachet setiap hari sewaktu perut kosong. Jus Gendong Rahsia 
Wanita Endon adalah seperti jus. Cara pengambilannya 
semudah koyak dan minum


TIPS PENJAGAAN ALAT
SULIT WANITA

Setiap kali membuang air kecil atau besar bersihkan bahagian luar 
dengan menggunakan air. 
Ketika haid, tukar tuala wanita sekerap mungkin. Amalan ini bukan sahaja 
membuatkan anda merasa selesa malah ia juga dapat mencegah 
pembiakan kuman yang mudah tersebar menerusi darah.
 Begitu juga dengan wanita yang gemar memakai pelapik seluar dalam.Ia 
harus ditukar dengan lebih kerap bagi udara yang bersih untuk vagina.
 Jangan mengamalkan douching iaitu memasukkan pancutan air kedalam 
faraj dengan tujuan membersihkan bahagian dalam faraj. 
Elakkan mengunakan sabun atau mandian untuk membersihkan alat sulit.
 Bersihkan vagina dengan air bersih tanpa pencuci bahagian intim kerana
 bahagian ini sangat sensitif.
 Tukar seluar dalam pada setiap kali mandi.Bagi wanita yg mengalami keputihan,
anda disarankan memakai pelapik seluar dalam agar keputihan tidak melekat 
pada seluar dalam dan menyebabkan anda tidak selesa.
 Khusus untuk anda yang sudah berkahwin amalkan buang air kecil selepas lebih 
 kurang setengah jam anda bersama untuk mengurangkan risiko jangkitan
kuman pada pundi kencing.
 Jangan berkongsi alat pencukur kerana ia boleh menyebabkan penyakit 
berjangkit seperti Hipetitis B.
Peka dengan perubahan bahagian intim. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Jus Gendong Rahsia Wanita Endon produk 100% ASLI ORIGINAL
 dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG JUS GENDONG
RAHSIA WANITA ENDON

Q - Siapa yang tak boleh minum Jus Gendong?
A - Wanita mengandung, ketika berpantang dan awal haid. Proses melancarkan kelahiran
      perlu di makan sebelum mengandung lagi dengan syarat hormonnya stabil. Kenapa
      tidak boleh makan ketika mengandung dan awal haid ?Sebab salah satu function utama
      jamu jerat suami adalah untuk flush out segala kotoran di rahim..oleh itu, jika makan
      ketika mengandung dikhuatiri embrio atau fetus tersebut di flush out melalui vagina.Dan
      kenapa awal period tak boleh makan sebab awal haid 1-3 hari, darah sedang banyak
      keluar. Dikuatiri perempuan hilang tenaga dan lemah ( ini termasuk ketika berpantang)

Q - Ada kelulusan KKM?
A - KKM diwajibkan hanya untuk produk dalam bentuk kapsul , tablet dan skincare perlu
      apply kkm. Bagi produk jus tidak wajib. Kilang pun berstatus GMP serta 24 jam pasang
      ayat Al Quran.

Q - Adakah produk ini benar-benar selamat digunakan?
A - Ya. Produk ini dijamin BERSIH, SELAMAT, BERKESAN & HALAL. Ia tiada langsung
      bahan terlarang.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA JUS
GENDONG RAHSIA WANITA ENDON

Beberapa testimoni pengguna Jus Gendong Rahsia Wanita Endon.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^








Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca SUSU KAMBING HI-GOAT - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "SUSU KAMBING HI-GOAT - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top