SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

SURE GLOW LOTION - HARGA MURAH ORIGINAL


SURE GLOW LOTION - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SURE GLOW LOTION
SURE GLOW LOTION

SURE GLOW LOTION
SURE GLOW LOTION

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SURE GLOW LOTION

SAPU-SAPU JE DAH BOLEH PUTIH?? TAKUT NAK TELAN APA-APA PIL??
 INGINKAN PENCERAHAN SECEPAT MUNGKIN?? JANGAN RISAU,,
SURE GLOW LOTION ADAAA..

Sure Glow Lotion ialah produk yang mampu melindungi dari sinaran matahari. Malah
 bila sapu di muka boleh memudarkan jeragat dan jerawat. Tak percaya cubalah tengok
akak nie... Nampak bertambah muda kan.. Makin cerah kulit dia.. Nak tahu rahsia??
Shhhhh .. Sejak dia consume Sure Glow Lotion, makin nampak keberkesanannya 
pada wajah akak nie. makin bertambah flawless okeyh!!.Sure Glow Lotion bukan
 sahaja untuk remaja, ibu preggy ibu bf, tapi untuk warga emas pun boleh taw!!.
Sure Glow Lotion bukan sahaja boleh pakai di keseluruhan badan.. 
malah boleh pakai di muka tau uols.

Bukan jea bau dia sangat wangi. Mudah resap. Boleh melindungi dari sinaran matahari.
Malah bila sapu di muka boleh memudarkan jeragat dan jerawat tau uols..Wah, dekat 
muka pun boleh pakai uolss. Haaa boleh katakan seluruh badan boleh pakai.Muka,
 kaki, tangan semua boleh. Kalau uolss ada masalah kulit kering, kulit kusam
 boleh try Sure Glow Lotion ni. In Sha Allah korang akan berpuas hati.
Takkan nak tengok orang lain je putih? Korang bila lagi?.

Sebelum keluar rumah wajib sapu Sure Glow Lotion, lindungi kulit anda dari sinaran
cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so
kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nanti kulit
uolls.Tak habis 1botol lagi dah jatuh cinta dah dengan Sure Glow Lotion ni tau. 
Siap nak repeat order lagi nanti. Yang penting harga mampu milik uolsss
.Jom dapatkannya sekarang sementara stok masih ada!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SURE GLOW LOTION

Memutihkan kulit dengan sekali sapu (3saat je terus putih)
Menghaluskan kulit
Mencerahkan warna tona kulit yang tak sekata
Memberi kelembapan berpanjangan
Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari
Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
Putih yang berkekalan (kalau selalu guna)
Menjadikan kulit selembut kulit bayi
Membuang daki-daki lama

SURE GLOW LOTION
FUNGSI SURE GLOW LOTION


CARA PENGGUNAAN SURE
GLOW LOTION

Boleh dipakai di Tangan ,Badan
Ketiak,Siku,Lutut,Celah paha atau dimana-mana
 tempat yand diinginkan


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
 kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit
 sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Sure Glow Lotion Produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG SURE
GLOW LOTION

Tiada pantang larang berbahaya
Untuk hasil penjagaan kulit wajah yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
SURE GLOW LOTION

Beberapa testimoni pengguna Sure Glow Lotion .
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^








MALU DENGAN JERAWAT YG BANYAK KAT MUKA??
BERTEPEK - TEPEK JERAWAT BERANAK PINAK 
TIAP-TIAP BANGUN PAGI?? MUKA PUN BANYAK
KAWAH DAN BERNANAH!! CEYLAN SOAP 
MAMPU MEMBANTU ANDA..


CEYLAN SOAP - EJEN PEMBUNUH
JERAWAT DI MUKA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

CEYLAN SOAP
CEYLAN SOAP 

CEYLAN SOAP
CEYLAN SOAP 

CEYLAN SOAP
CEYLAN SOAP 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
CEYLAN SOAP

Ceylan Soap ialah merupakan produk yang membantu untuk menjaga 
dan mencerah kulit nom.1 memutih kulit wajah.Sapu..sapu.. PUTIH!!

Tidak dapat dinafikan bahawa setiap orang tentunya ingin mendapatkan kulit yang
 terawat, bersih, lembut dan kelihatan menarik. Hal ini sangat wajar kerana bahagian
 yang pertama sekali menjadi perhatian ketika kita bertatap muka dengan orang lain
 adalah kulit. Oleh kerana itu, kesihatan kulit menjadi hal yang penting bagi 
orang-orang yang mengutamakan penampilan.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
CEYLAN SOAP

Herba Champor.
Pati tamarind.
Tea tree oil.
Coconut oil.
Pati Herba.


CARA PENGGUNAAN CEYLAN SOAP

Buihkan sabun di bahagian telapak tangan kemudian gosok lembut 
pada muka ..kemudian bilas selepas 5 minit

CEYLAN SOAP
CARA PENGGUNAAN CEYLAN SOAP 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Ceylan Soap dijamin HALAL dan disahkan KKM.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
CEYLAN SOAP

.Ada testimoni penggunaan Ceylan Soap.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca SURE GLOW LOTION - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "SURE GLOW LOTION - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top