SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

SUPREME GLUTA WHITE - HARGA MURAH ORIGINAL


SUPREME GLUTA WHITE
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SUPREME GLUTA WHITE
SUPREME GLUTA WHITE

SUPREME GLUTA WHITE
SUPREME GLUTA WHITE

SUPREME GLUTA WHITE
SUPREME GLUTA WHITE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SUPREME GLUTA WHITE

TELAN JE DAH BOLEH PUTIH?? TAKUT NAK TELAN APA-APA PIL?? INGINKAN
PENCERAHAN SECEPAT MUNGKIN?? JANGAN RISAU,,SUPREME GLUTA 
WHITE ADAAA..SUPREME GLUTA WHITE UNTUK KULIT PUTIH, 
CERAH DAN GEBU!!!.

Supreme Gluta White berukuran nano molekul particle yang sangat padat 
memutihkan kulit secara pantas dan dapat meresap terus tanpa melalui ginjal,
& hati ,SANGAT SELAMAT!!Tiada kesan sampingan 100% Supreme Gluta 
White , dengan kandungan yang tepat, paling tinggi dan paling 
sempurna di antara gluta lain..
.
Apabila anda mengamalkan Supreme Gluta White kulit anda akan menjadi cerah, 
gebu dan anjal.Supreme Gluta White diimport dari Korea,mengandungi antioksidan
 sayur-sayuran dan buah-buahan. 1 biji Supreme Gluta White sahaja sudah mampu
membantu melembutkan kulit.Selain itu ia jg mampu membantu memutihkan seluruh
anggota badan termasuk celah-celahan di samping membantu menjadikan kulit anda 
putih kemerahan seawal 3 hari !!.Dah macam-macam produk cuba tapi kesan masih 
lagi tidak memuaskan.. dgn selalu terdedah dengan pancaran matahari membuatkan
 kulit jadi semakin tidak sekata dan jeragat mula kelihatan di muka..Dengan Supreme
 Gluta White tak perlu susah-susah nak calit-calit krim dekat muka.. dengan satu 
capsul sehari mampu memberikan anda wajah yg lebih cerah dan memberikan
perlindungan semulajadi .Hebat kan?Siapa nak try? jomm...


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SUPREME GLUTA WHITE

Menaikkan seri wajah. Tiada lagi kusam
Mencerah dan memutihkan kulit
Menyekatakan tona warna kulit
Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
Kulit jd lembab dan segar
Menghilangkan parut serta bintik hitam
Memudarkan dan menghilangkan jeragat
Melicinkan permukaan kulit dari parut
Mengecilkan pori-pori yang terbuka
Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
SUPREME GLUTA WHITE

Bioflavonoi 
Hyaluronic Acid 
Koji Berry 
Green Coffee Berry 
Raspberry Extract 
Pine Bank Extract 
Grape Seed Extract 
Acerola Cherry 
Mix Berry Extract 
Lecithin 
Biotin 
Inositol 


CARA PENGAMBILAN SUPREME
GLUTA WHITE

1 - 2 tablets setiap hari ( sebelum tidur malam dan atau sebelum sarapan) 
AMARAN : Tidak disarankan untuk wanita hamil atau ibu yang menyusu 
bayi dan kanak- kanak bawah 18 tahun


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
 kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
 boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN PENGGUNAAN
SUPREME GLUTA WHITE

Supreme Gluta White produk 100% ORIGINAL dijamin SELAMAT
 dan paling penting BERKESAN !.


PANTANG LARANG SUPREME
GLUTA WHITE

Ibu mengandung tidak digalakkan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
SUPREME GLUTA WHITE

Beberapa testimoni pengguna Supreme Gluta White.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^








KULIT ANDA SELALU KERING AKIBAT TERKENA
PANCARAN MATAHARI?? DAH PAKAI BANYAK LOTION
TAPI KULIT MASIH KERING?? CUBALAH TRUE ISLAND
ALASKA GLACIER WATER CREAM YANG MAMPU
MELEMBAPKAN KULIT ANDA


TRUE ISLAND ALASKA GLACIER
WATER CREAM - MENCEGAH
MASALAH KULIT KERING

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM 

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM 

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU TRUE
ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM

True Island Alaska Glacier Water Cream ialah merupakan produk pencegah
 segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!!.Krim ni kurang
 melekit daripada Honey Bee Cream.Jadi Yang mana kulit yang agak 
berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.

True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh
 dibawa kemana sahaja.Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada
Kementerian (KKM).Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda
 dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.
Jom sis!!!order sekarang sementara stok ada lagi nie..melepas 
orang tu rugi taw..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
TRUE ISLAND ALASKA GLACIER
WATER CREAM

Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
Sesuai untuk kulit yang kering.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Membantu melicinkan kulit wajah.
Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.


KANDUNGAN TRUE ISLAND ALASKA
GLACIER WATER CREAM

Minyak mineral.
Air glasier. 


CARA PENGGUNAAN TRUE ISLAND
ALASKA GLACIER WATER CREAM

Digunakan sebagai moisturizer. 
Sebelum makeup dan sebelum tidur.


TIPS PENJAGAAN KULIT WANITA

 Menjaga kecantikan kulit dengan minum air suam sebaik bangun dari tidur.
 Menggunakan produk yang bagus & halal untuk menjaga kecantikan
 kulit dan wajah.
 Kurangkan memakai pencuci muka.
 Tidak boleh mencampuri produk kecantikan sesuka hati.
 Campurkan serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan boleh disapu
 pada leher dan lengan.
 Ini cara jaga muka yang amat rumit.Wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit 
dan mengurangkan pengeluaran serbum minyak.Guna daun bunga tahi 
ayam yang hijau dan segar.
 Amalkan masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu
 makan madu dan buatkan seperti mask pada wajah.Lakukan selama
 30 minit sebelum tidur.
 Amalkan masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan
 seperti masker pada muka dan biarkan sehingga kering.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.
 Kurangkan menyentuh wajah.Elakkan dari menyentuh wajah bila gatal
 dan sebagainya kerana sekiranya tangan kotor maka menyebabkan 
jangkitan kuman.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

True Island Alaska Glacier Water Cream produk 100% Original 
dijamin HALAL dan disahkan KKM !!.

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
KELULUSAN KKM TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM 

PANTANG LARANG TRUE ISLAND
ALASKA GLACIER WATER CREAM

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA TRUE ISLAND
ALASKA GLACIER WATER CREAM

Ada testimoni pengguna True Island Alaska Glacier Water Cream.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)



Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca SUPREME GLUTA WHITE - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "SUPREME GLUTA WHITE - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top