SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

RML BEAUTY FOUNDATION - HARGA MURAH ORIGINAL


RML BEAUTY FOUNDATION
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

RML BEAUTY FOUNDATION
RML BEAUTY FOUNDATION

RML BEAUTY FOUNDATION
RML BEAUTY FOUNDATION

RML BEAUTY FOUNDATION
RML BEAUTY FOUNDATION

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
RML BEAUTY FOUNDATION

INGINKAN KULIT YANG SIHAT SEPANJANG MASA??KULIT YANG BEBAS 
JERAWAT???BEBAS JERAGAT??MASALAH KULIT BOLEH BUAT KITA STRESS?
 MASIH TERCARI-CARI PRODUK PALING BERKESAN DALAM MERAWAT 
MASALAH KULIT BERTERUSAN??

RML Beauty Foundation ialah merupakan produk dirumus khas mencantik dan
menjadikan kulit glowing sepantas 2minit!!!. RML Beauty Foundation juga bertindak 
sebagai Pemusnah jerawat!!Pemudar jeragat!!Pemudar parut dan cela!!By the way all
in one dearies!!Jom kita dapatkan RML Beauty Foundation nie!!siapa cepat dia dapat
taw!!sebab produk ni sangat top selling dan sgt laku keras!!.RML Beauty Foundation
membantu menjadikan kulit lebih licin dan flawless tanpa cela di samping menjadikan 
muka anda sangat ringan bebas jerawat jeragat.Kalau korang semua nak tahu
 produk nie laku jahat tau!!!Tunggu apa lagiii!!ayuhhh!!dapatkan
 RML Beauty Foundation sementara stok ada lagi ni.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
RML BEAUTY FOUNDATION

Kemasan yang padat dan rapi.
Menutup liang pori.
Tidak berminyak atau terlalu kering.
Tidak berketul atau bertompok.
Merawat pelbagai jenis masalah kulit muka (JERAWAT,KERING,
BERMINYAK,JERAGAT DAN KEMERAHAN SENSITIF.
Menutup parut jerawat, jeragat,tanda lahir,lebam dan kesan cela.


CARA PENGGUNAAN RML
BEAUTY FOUNDATION

Bersihkan muka guna pencuci muka daily korang.
Tekap muka tu dengan tuala bersih.
Then kalau nak pakai serum..pakai laaa..kalo tak..tak pe...then tepuk 
atau tekan-tekan muka tu dengan hujung jari..bagi serum meresap dan 
bagi darah mengalir lancar kat muka...ini petua awet muda taw..😆
Dah...calit-calit leee RML BEAUTY FOUNDATION seluruh muka 
dan leher.pastu...basahkan span...dan terus sapu rata...SIAP!


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN PENGGUNAAN
RML BEAUTY FOUNDATION

RML Beauty Foundation produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL,SELAMAT dan BERKESAN !.


PANTANG LARANG RML
BEAUTY FOUNDATION

Tiada pantang larang berbahaya pun
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
RML BEAUTY FOUNDATION

Beberapa testimoni pengguna RML Beauty Foundation.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






MUKA KERAP NAIK JERAWAT LEPAS SALAH
PAKAI FOUNDATION??INGINKAN KULIT MUKA
GLOWING?? CUBALAH GUNAKAN TATI 
GLOW WHITE COMPACT POWDER


GLOW WHITE COMPACT POWDER
MEMUTIHKAN KULIT DALAM
MASA YANG SINGKAT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER
TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER

TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER
TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER

TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER
TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER

Tati Glow White Compact Powder ni ialah produk yang sesuai bagi sesiapa
 yg inginkan kulit yang putih dalam masa yang singkat.Tati Glow White Compact 
Powder lain dari yang lain dengan keistimewaannya yang pasti terserlah!

Hebatnya Compact Powder ni 2 in 1.Ia mengandungi layer powder yang berlainan
 fungsi dilengkapkan lagi dengan Glutha dalam membantu make up anda tahan 
lebih lama di samping dalam membantu mencerah dan menyerikan kulit.
Tati Glow White Compact Powder !!!Ready Stock !!! Limited !!!
PRODUK LAKU KERAS !!!!!!BERMINAT???


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER

Dilengkapi Compact Powder dalam membantu ketahanan make up 
anda agar tahan lebih lama.
Mencerah kulit agar tampak lebih cerah dan berseri.
Selain Glutha berfungsi mencerahkan kulit,ia membantu menutupi 
pori kulit Supaya muka nampak halus dan sekata.
Tidak mudah merekah.
Tektur lebih lembut dan ringan.
Mudah dan senang dibawa.
Sesuai untuk semua jenis kulit.


CARA PENGGUNAAN TATI GLOW 
WHITE COMPACT POWDER

Blendkan kedua-duanya untuk sesuaikan dengan warna kulit kita.


TIPS KESIHATAN KULIT PUTIH

Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Melindunngi kulit daripada sinaran matahari.
Hindari makanan bergula.
Hindari rokok.
Mengawal tekanan.
Ambil berat tentang penjagaan kulit.
Perlukan rehat yang secukupnya.
Banyakkan minum air putih.
Lakukan perawatan kulit secara rutin.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Tati Glow White Compact Powder 100% dijamin HALAL dan disahkan KKM.


PANTANG LARANG TATI GLOW
WHITE COMPACT POWDER

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
 2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA TATI
GLOW WHITE COMPACT POWDER

Ada testimoni penggunaan Tati Glow White Compact Powder.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca RML BEAUTY FOUNDATION - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "RML BEAUTY FOUNDATION - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top