SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

PIKKO SNAIL SOAP - HARGA MURAH ORIGINAL


PIKKO SNAIL SOAP - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

PIKKO SNAIL SOAP
PIKKO SNAIL SOAP

PIKKO SNAIL SOAP
PIKKO SNAIL SOAP

PIKKO SNAIL SOAP
PIKKO SNAIL SOAP

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
PIKKO SNAIL SOAP

PARUT JERAWAT? JERAWAT BADAN? JERAWAT?JERAGAT? KULIT MUKA
 SENSITIF?NAH, TRY PIKKO SNAIL SOAP..PASTI REPEAT ORDER!.

Pikko Snail Soap ialah produk yang berfungsi sebagai Anti Penuaan dan membantu
merawat jerawat serta jeragat. Kalau sabun muka yang lain keluarkan buih, tapi sabun
Pikko Snail Soap nie tak keluarkan buih.Keluarkan? Haaa..tengok laa sendiri..heeee
ini kerana (snail slime) lendirnya memang cukup hebat utk BANTU mendapatkan kulit 
yg lebih sihat kerana jangan anda tak tahu "snail slime" sangat famous di luar negara
terutama Korea,Thailand dan Jepun!. Boleh google kalau tak percaya kebaikan "snail
slime".Mari kita Cuci...Cuci..dengan PIKKO..tak de jerawat..jeragat..kulit kusamm..
Nak flow..flawless..cerah sekata..Apa lagi, jangan tunggu lama-lama untuk
 buat keputusan membeli kerana anda pasti jatuh hati 
dengan kebaikkan getah snail ini


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
PIKKO SNAIL SOAP

Membantu membuang sel-sel kulit yang mati rosak.
Membantu mengurangkan masalah jerrawat.
Membantu memudarkan jeragat.
Membantu masalah ruam/gatal.
Membantu melembapkan dan melembutkan.
Membantu menyingkirkan kotoran yang lebih efektif. 
Membantu memudarkan bekas parut/jerawat.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
PIKKO SNAIL SOAP

Tinggi dengan kandungan Asam Hyaluronic
Protein dan Antioksidan.


CARA PENGGUNAAN PIKKO
SNAIL SOAP

Langkah 1:
Basahkan tangan dan sabun dahulu
Langkah 2:
Ambil sedikit air dan mula gosok sabun sehingga keluar buih dan lendir
Langkah 3:
Sapu buih tersebut ke seluruh wajah dan gosok jika perlu
Langkah 4:
Biarkan 30 saat dan bilas
NOTA PENTING: Penggunaan awal mungkin akan berlaku penggelupasan halus 
untuk proses membuang sel kulit yang dah rosak. Proses ini biasanya 
dalam tempoh 3-5hari (bergantung pada masalah kulit)


TIPS KESIHATAN KULIT

Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Melindunngi kulit daripada sinaran matahari.
Hindari makanan bergula.
Hindari rokok.
Mengawal tekanan.
Ambil berat tentang penjagaan kulit.
Perlukan rehat yang secukupnya.
Banyakkan minum air putih.
Lakukan perawatan kulit secara rutin.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Pikko Snail Soap produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG/FREQUENCY ASKED
QUESTION PIKKO SNAIL SOAP


Q : Bukankah Siput ni Haram?
A : " Ia Haram jika dimakan, tetapi lendirnya diBOLEHKAN jika tidak memudaratkan
      kesihatan. Diyakini Halal"

Q : Adakah lulus KKM?
A :  " Ya LULUS, no.rujukan NOT161000316K"

Q : Sesuaikah untuk kanak-kanak?
A : " Ya boleh seawal 2 tahun "

Q : Sesuaikah untuk kulit sensitif?
A :  " Ya boleh "

Q : Macam geli je?
A : " Nampak je geli, tetapi ia sangat best dipakai, penggunaan awal akan rasa kulit tegang
      umpama kita pakai mask "

Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
PIKKO SNAIL SOAP

Beberapa testimoni pengguna Pikko Snail Soap.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







ANDA MENGALAMI MASALAH OBESITI?? TETAPI
TIADA MASA UNTUK BERDIET DAN BERSENAM??
CUBALAH AMALKAN KAPSUL ACAI BERRY PLUS


ACAI BERRY PLUS - MEMBANTU
MEMECAHKAN LEMAK
DALAM BADAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

ACAI BERRY PLUS
ACAI BERRY PLUS

ACAI BERRY PLUS
ACAI BERRY PLUS

ACAI BERRY PLUS
ACAI BERRY PLUS

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
ACAI BERRY PLUS

 Acai Berry Plus ialah produk yang membantu menguatkan tubuh dan
 mengekalkan tisu tubuh.Zat ini sesungguhnya amat penting bagi wanita yang
 mengalami masalah sakit haid melampau, kerana iamelindungi lapisan perut
 dan rahim, sekaligus membantu mengurangkan sakit akibat kekejangan
 dan pembengkakan di samping dapat memberi perlindungan
 kepada jantung anda

Buah beri acai merupakan sejenis buah yang kini meniti dari bibir ke bibir 
masyarakat yang mana ia mendapat sambutan ramai berikutan khasiatnya
 terhadap kesihatan tubuh manusia.Buah beri acai ini diperoleh dari pohon
 palma.Buahnya berada dalam kelompok dan bergantungan pada 
dahan-dahan pohon. Setiap pohon palma menghasilkan kira-kira 20 
kilogram buah yang dihasilkan setiap tahun. Buah beri acai yang 
telah dijadikan jus dikatakan mempunyai protein lebih daripada
 telur.Jus buah beri acai mengandungi glukosamin.

.Bagi mereka yang ingin menjaga kecantikan kulit, amat sesuai mengambil 
buah beri acai dalam pemakanan harian.Ia juga dikatakan mampu mencegah
pengoksidaan, salah satu daripada penyebab utama kelemahan sistem imun 
dan juga mengurangkan kekerapan penyakit berjangkit.

Acai Berry Plus terbaik nom 1!Produk ni dijamin halal dan dijamin kapsul
 ni dapat pengesahan KKM!!Produk ni antara top selling !Anda semua m
esti cuba produk ni!! DIJAMIN! berpuas hati!


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT
KELULUSAN KKM ACAI
BERRY PLUS

Membantu menyelesaikan masalah BeratBadan.
Badan terasa ringan & bertenaga walaupun krg makan.
Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit.
Membantu mencantik memputihkan kulit.
Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari.
Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi.
Mengurangkan selera makan.
Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress.
Pantas Kurus 3-14KG dengan 1 botol penggunaan.
Perisa Mixberry yang sangat sedap.
Membakar lemak degil dengan pantas.
Menghalang pembentukan lemak baru.
Memperbaiki kualiti tidur agar lebih lena dan selesa..
Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman.

ACAI BERRY PLUS
KEBAIKAN ACAI BERRY PLUS

ACAI BERRY PLUS
KELULUSAN KKM ACAI BERRY PLUS

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
ACAI BERRY PLUS

Acai beri yang bertindak melambatkan rasa lapar dan 
membantu  selera anda.
Halia bara yg digunakan untuk membuang angin, selulit & lemak.
Limau nipis yang digunakan sebagai pemecah lemak untuk 
mengempiskan perut & melicinkan kulit.
Serat Omega-3, Omega-6 dan Omega-9 membantu
 mengurangkan paras kolestrol tidak baik 
Garam dan Mineral juga baik untuk kesihatan badan.
vitamin B,E dan asid lemak.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
ACAI BERRY PLUS

Sebotol 30biji untuk 30 hari..

TELAN SEBIJI SEHARI
30 minit sebelum sarapan pagi atau makan malam

Banyakkan minum air masak/air mineral supaya lebih berkesan
Makan masa perut betul2 kosong diwaktu pagi. 1 atau 2 biji 
mengikut keperluan dan saiz badan 
Jika terasa lapar selepas makan acaiberry, jangan terus mengambil 
makanan tapi minum air kosong dulu. Badan kita sebenarnya pada
 masa itu sangat memerlukan air, bukan makanan.


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
ACAI BERRY PLUS







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca PIKKO SNAIL SOAP - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "PIKKO SNAIL SOAP - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top