SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

NURRAYSA ORGANIC BODY WASH - HARGA MURAH ORIGINAL


NURRAYSA ORGANIC BODY
WASH - HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

NURRAYSA ORGANIC BODY WASH
NURRAYSA ORGANIC BODY WASH 

NURRAYSA ORGANIC BODY WASH
NURRAYSA ORGANIC BODY WASH 

NURRAYSA ORGANIC BODY WASH
NURRAYSA ORGANIC BODY WASH 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
NURRAYSA ORGANIC BODY WASH

NAK KULIT SELICIN DAN SECANTIK PATUNG ? JANGAN INGAT KITA TAK BOLEH
DAPAT KULIT SELICIN DAN SECANTIK PATUNG TAU . KULIT BERSIH , PUTIH, 
GEBU TANPA CELA RAMAI YANG TERPESONA .. KEYAKINAN DIRI PUN 
MENINGKAT .. SAHAM MENCANAK NAIK YANG ANAK DARA TUE!!

Nurraysa Organic Body Wash ialah sabun mandian yang mampu menjadikan kulit
 anda putih, licin dan lembut bak sutera. FENOMENA Putih Gebu,FENOMENA Kulit
Licin,FENOMENA Cun Melecun ..Cantiknyeeee kulit awakkkk 😍😍.200%
 berkesan uolls .. Kena la cuba , 100% Bahan semulajadi, mesra
 wuduk dan juga tanpa silikon.

Produk Nurraysa lengkap tersedia dari hujung rambut hgg ke hjg kaki demi memenuhi
keinginan anda yg nak kelihatan anggun sentiasa. Siapa cakap Body Wash keluaran
Nurraysa ni untuk kegunaan org dewasa je?Haa..jgn tak tahu, bayi dan kanak-kanak
 pun boleh guna sebab Nurraysa Organic Body Wash ini tidak mengandungi SLES 
& Paraben.So, jangan ragu-ragu sayang nak guna Nurraysa Organic Body Wash
 ni ya! 😉.Jom dapatkan Nurraysa Organic Body Wash sekarang..anda jimat 
bila menggunakan Nurraysa Organic Body Wash ni sebab mandian ini 
sangat pekat dan guna sikit je dah cukup.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
NURRAYSA ORGANIC BODY WASH

Mengekalkan kelembapan
Memberi penghidratan yang terbaik kepada kulit, tanpa
 meninggalkan sisa melekit pada kulit
Memberikan kulit lebih licin
Menjadikan kulit badan bertambah sihat
Mampu memberi efek cantik pada kulit
Melembutkan dan melicinkan kulit
Membantu untuk mengelakkan kesan berbahaya kepada 
kulit daripada faktor-faktor cuaca
Mengurangkan kerengsangan kulit
Membantu melembabkan kulit
Seimbangkan pH kulit
Melembutkan kulit
Sesuai untuk semua peringkat umur
Buih sangat halus

NURRAYSA ORGANIC BODY WASH
FUNGSI NURRAYSA ORGANIC BODY WASH 

NURRAYSA ORGANIC BODY WASH
NURRAYSA ORGANIC BODY WASH 


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN NURRAYSA
ORGANIC BODY WASH

Pottasium Sorbate
Guar hydroxypropyltrimonium Chloride
Fragrance


CARA PENGGUNAAN NURRAYSA
ORGANIC BODY WASH

Basahkan shower net dengan air, tuang Organic Body Wash ke atas
 span dan gosok ke seluruh badan. Bilas dengan air bersih.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN PENGGUNAAN NURRAYSA
ORGANIC BODY WASH

Nurraysa Organic Body Wash produk 100% ASLI ORIGINAL
 dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


FREQUENCY ASKED QUESTION(FAQ)
NURRAYSA ORGANIC BODY WASH

Q : Berapakah kandungan body wash nurraysa?
A : 400 ml

Q : Apakah keistimewaan body wash nurraysa berbanding jenama lain?
A : Tiada paraben dan SLES

Q : Adakah body wash nurraysa selamat digunakan oleh baby?
A : Ya,ianya selamat digunakan oleh baby kerana tidak mengandungi sebarang bahan
      kimia berbahaya

Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
NURRAYSA ORGANIC BODY WASH

Beberapa testimoni pengguna Nurraysa Organic Body Wash.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






ANDA MENGALAMI MASALAH LEMAK 
BERLEBIHAN?? INGINKAN BENTUK BADAN 
YANG IDEAL?? CUBALAH GUNAKAN 
TKO FAT BURNER MEGA


TKO FAT BURNER MEGA
MEMBANTU MENGURANGKAN
BERAT BADAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

TKO FAT BURNER MEGA
TKO FAT BURNER MEGA

TKO FAT BURNER MEGA
TKO FAT BURNER MEGA

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
TKO FAT BURNER MEGA

Tko Fat Burner Mega ialah salah satu produk baru paling top yang
 bertindak sebagai pembakar lemak yang membantu menghilangkan lemak 
dengan cara meningkatkan tenaga dan metabolisma badan.

Formula ini dicipta khas untuk membantu mengurangkan berat badan
 dan mensasarkan kawasan lemak degil yang tidak dapat dihilangkan dengan 
senaman.Jika anda mendapati bahawa dengan senaman tidak mampu
 mengurang lemak dibahagian perut, pinggang, peha dan kaki,Tko Fat 
Burner Mega adalah jawapan yang sesuai untuk anda.Anda 
mesti cuba produk ni!

Produk ini juga mengatasi masalah perut seseorang kepada saiz perut
 yang lebih mengecil serta menambah tenaga seseorang!.Dalam daripada
 tu satu botol Tko Fat Burner Mega mampu bertahan selama 40 hari.
Produk ni diperbuat daripada perisa buah yang sangat sedap.

Jadi, kalau anda yang nak cuba experience weight loss yang ketara,
Tko Fat Burner Mega adalah satu-satunya penyelesaian untuk anda!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
TKO FAT BURNER MEGA

Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
Menolong membakar lemak degil.
Membantu membakar kalori dengan pantas.
Mampu meningkatkan metabolisme badan.
Memblok karbohidrat lebihan yg kita makan seharian.
Mempertingkatkan tenaga & menyegarkan tubuh badan
Membentuk & menegangkan bentuk badan.
Memproses penukaran lemak kepada tenaga.
Menurunkan peratusan body fat dengan ketara.
Menegangkan kulit.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
TKO FAT BURNER MEGA

Guarana
White Kidney Bean
L-Carnitine
Lecithin
Cinnamon


CARA PENGGUNAAN/CARA PENGAMBILAN
TKO FAT BURNER MEGA

Cara guna 1 skup campur air 150ml kacau larut.
Minum 30 minit sblm breakfast. 
Digalakkan bersenam. Jika buat workout ambil lagi
 1 skup 30 minit sblm workout.


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
TKO FAT BURNER MEGA







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca NURRAYSA ORGANIC BODY WASH - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "NURRAYSA ORGANIC BODY WASH - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top