SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

NOUR AIN BEAUTY CARE - HARGA MURAH ORIGINAL


NOUR AIN BEAUTY CARE
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

NOUR AIN BEAUTY CARE
NOUR AIN BEAUTY CARE

NOUR AIN BEAUTY CARE
NOUR AIN BEAUTY CARE

NOUR AIN BEAUTY CARE
NOUR AIN BEAUTY CARE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
NOUR AIN BEAUTY CARE

DAH TRY MACAM-MACAM SET SKINCARE NAK KULIT PUTIH?? INGINKAN SET
SKINCARE PALING BERKESAN??NOUR AIN BEAUTY CARE SET PRODUK YG
 ANDA CARI-CARI!! JANGAN LUPA PAKAI NOUR AIN BEAUTY CARE SET 
SEBELUM KELUAR RUMAH. HANYA PERLU SAPU DISELURUH MUKA 
JE.. TAK PERLU PAKAI BEDAK, TAHAN LAMA & TAK BERMINYAK.

Nour Ain Beauty Care ialah merupakan produk berasaskan herba-herba terpilih 
yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang
berpunca daripada kulit rosak. Herba-herba terpilih yang terdapat di dalam produk
Nourain,menjadikannya produk yang berkualiti tinggi yang mampu memberi 
kepuasan yang maksima kepada para penggunanya. Sangat berkesan 
untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah 
jerawat serta jeragat.

Nour Ain Beauty Care baru CERAH BAK KOREA!.Kesan seawal 5 hari je!!.woww..
Produk herba terbaikkkk. Tak cuba tak tahu, dah cuba mesti puas hati. Seronok je bila 
pakai Nour Ain Beauty Care nie..nak tahu kenapa?? Sebab bila nak pakai tak perlu 
nak tonyoh-tonyoh tau.Sapu lembut-lembut.Tengok-tengok senang jer dia meresap. 
Macam sebelum ni gunakan skincare lain tapi rasa susah sangat nak menyerap,
kan?.takpe, pakai Nour Ain Beauty Care ni confirm rasa lain.

Jom dapatkan Set Nour Ain Beauty Care harga bukan beratus-ratus pun .. Harga 
mampu milik.Nour Ain Beauty Care!!.Kulit muka, tekak,tangan pun boleh pakai.Bukan
produk zaman mak nenek ye, tapi ramai jugak mak nenek yg nak cuba dengan produk 
set Nour Ain Beauty Care ni.. huhu.So siapa yang masih belum cuba Nour Ain Beauty
Care , meh wassap lelaju nak bagi harga terlajak murah. Cepat-cepat ,sempat lagi nak
 selit order untuk pos arini. Stok baru sampai nie haa :).Nak order ?pm laju-laju!!! 
Sape cepat dia dapat ..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
NOUR AIN BEAUTY CARE

Memutihkan kulit wajah dan menjadi lebih cerah dan berseri-seri 
Menghilangkan masalah kulit berminyak pada muka 
Memudar dan menghilangkan jerawat, jerawat, parut, white head, 
black head & lingkaran gelap bawah mata 
Hilangkan bintik hitam, white head pada bahagian bermasalah 
(dahi / hidung) 
Kulit muka menjadi lebih licin & gebu 
Mengurangkan kedut dan tegang pada kulit muka 
Wajah nampak lebih 'glowing' dan cerah 
Keluar rumah tanpa perlu bermekap tebal 
Lindungi kulit wajah dari sinaran UV 
Menjadikan anda kelihatan lebih muda dari usia sebenar
Beraskan Herba-herba terpilih
Mengandungi vitamin C
Sesuai untuk semua jenis kulit 
Tiada berlaku pengelupasan 
Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit 
Menyerikan kulit wajah
Sesuai untuk lelaki dan wanita


KANDUNGAN NOUR AIN
BEAUTY CARE

Orange
Extract Papaya
Vitamin E


CARA PENGGUNAAN NOUR
AIN BEAUTY CARE

MULTI-VITAMIN CREAM :
Diselangselikan dengan penggunaan night cream

UV FOUNDATION :
Cuci muka dengan Nour Ain Beauty Soap - lap sehingga kering.
Sembur Nour Ain Toner - ratakan pada muka
Ratakan UV Foundation pada keseluruhan wajah / bahagian yg perlu
* Penggunaan pada siang hari sahaja (pagi / petang)

BEAUTY SOAP :
pemakaian secara 2 kali sehari (pagi & malam)

VITA - C SERUM :
Sapukan 2-3 titis serum pada wajah dan leher selepas penggunaan toner
Biarkan beberapa saat hingga meresapkan pada keseluruhan kulit sepenuhnya.
Sapu rata-rata UV foundation pada siang hari atau Night Cream pada malam hari.
 Boleh digunakan bila-bila masa. Biasanya saya akan pakai selepas solat / mandi.
 Ia bertindak sebagai vitamin untuk kulit muka.

TONER :

Bersihkan muka dengan Nour Ain Beauty Soap
Semburkan Nour Ain Toner oada keseluruhan wajah - ratakan dgn kapas muka.
Penggunaan selama 2x sehari (siang dipakai bersama Nour Ain UV Foundation,
 malam dipakai bersama Nour Ain Night Cream)

PERFECT CC CREAM :
WAKTU SIANG :
Cuci muka dengan sabun herba nour ain.
Spray toner keseluruh muka dan biarkan meresap seketika dan bersihkan
 dengan kapas muka.
Sapukan 2-3 titik serum ke seluruh wajah dan biarkan meresap.
Sapukan nipis uv foundation dan ratakan keseluruhan wajah atau 
bahagian yang perlu sahaja.

WAKTU MALAM :
Cuci muka dengan sabun herba nour ain.
Spray toner keseluruh muka dan biarkan meresap seketika dan bersihkan
 dengan kapas muka.
Sapukan 2-3 titik serum ke seluruh wajah dan biarkan meresap.
Sapukan nipis night cream keseluruh wajah dan leher.
Cara penggunaan multi -v cream -( dijual secara berasingan rm50(10gm) )
dipakai 2-3 kali seminggu
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam shj)
**Di selang selikan dgn pemakaian night cream** contohnya malam ni anda 
sudah memakai night cream,mlm esoknya pakai multi vitamin cream


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk & 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun & buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Nour Ain Beauty Care produk 100% ORIGINAL dijamin HALAL,
SELAMAT dan disahkan KKM !.

NOUR AIN BEAUTY CARE
KELULUSAN KKM NOUR AIN BEAUTY CARE

PANTANG LARANG NOUR AIN
BEAUTY CARE SET

Tiada pantang larang 
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
NOUR AIN BEAUTY CARE SET

Beberapa testimoni pengguna Nour Ain Beauty Care.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







INGINKAN PENCUCI MUKA YANG MEMPUNYAI
FUNGSI 2 DALAM 1 SEBAGAI PENCUCI MUKA &
MAKE UP REMOVER??CUBALAH GUNAKAN 
CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL

CHRISZEN O2 BUBBLE 
CLEANSING GEL - TESTIMONI
 REVIEW KEBERKESANAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL
CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL

CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL
CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL

CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL
CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL


PENGENALAN MENGENAI APA ITU
 CHRISZEN O2 BUBBLE
CLEANSING GEL

Chriszen O2 Bubble Cleansing Gel adalah produk yang 
berasaskan air,formulasi dari Korea dan bahan semula jadi.
O2 Bubble Cleansing Gel ni sesuai untuk semua jenis kulit. 
Selain bertindak sebagai make-up cleanser ia bertindak 
sebagai anti-kedutan, membersih secara efektif, menyejuk 
dan mendinginkan, mengecilkan pori, mencerahkan, 
menghaluskan. oksigen + terapi dan melembapkan kulit. 
Pembersihan dengan kesan buih



KELEBIHAN CHRISZEN O2 BUBBLE 
CLEANSING GEL

Chriszen O2 Bubble Cleansing Gel bukan sahaja pencuci
 muka yang biasa, ia juga membantu muka anda supaya 
nampak glowing dan juga membantu:

Mengurangkan minyak muka
Melembapkan kulit muka
 Mencerahkan kulit
 Mecegah jerawat
Mengecilkan pori-pori
Anti-kedut
 Menanggalkan solekan
Anti-oksida
 Menyejukan

CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL
KEBAIKAN CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL

CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL
KEBAIKAN CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL



KANDUNGAN CHRISZEN O2 BUBBLE
 CLEANSING GEL

Diformulasikan dari bahan-bahan terbaik.

Ulmus Davidiana Root Extract



CARA PENGGUNAAN CHRISZEN O2 
BUBBLE CLEANSING GEL

Sapukan muka dengan sedikit air. 
 Tekan sedikit (sebesar chestnutt) kemudian sapu dan 
urut ke wajah tanpa air. 
Tunggu 5 - 10 saat dan gelembung buih akan keluar. 
Tunggu selama 2 minit semasa proses pembersihan 
semula jadi.
Basuh muka dengan air dan sapukan toner muka 
dengan kemas


FAQ CHRISZEN O2 BUBBLE 
CLEANSING GEL

Q- ada kesan sampingan tak?
A- Tiada kesan sampingan berdasarkan testimoni

Q- Boleh digunakan pada waktu malam dan siang?
A- ya,boleh sahaja pada bila masa.

Q- Sesuai untuk semua jenis lapisan?
A- sesuai untuk semua tidak kira yang tua atau yang muda

Q- Sesuai untuk semua jenis kulit ke?
A- ya,sesuai untuk apa jenis kulit


TESTIMONI REVIEW CHRISZEN O2 
BUBBLE CLEANSING GEL





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers



Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari..!!




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 2 HARI Bekerja Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



HQ AKAN NAIKKAN KE HARGA 

ASAL BILA-BILA MASA SAHAJA


DAPATKAN HARGA

PROMOSI SEKARANG!!

Dari Pengedar Sah

CHRISZEN O2 BUBBLE CLEANSING GEL


Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca NOUR AIN BEAUTY CARE - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "NOUR AIN BEAUTY CARE - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top