SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

MYLEA FRECKLES SERUM - HARGA MURAH ORIGINAL


MYLEA FRECKLES SERUM
HARGA MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MYLEA FRECKLES SERUM
MYLEA FRECKLES SERUM

MYLEA FRECKLES SERUM
MYLEA FRECKLES SERUM

MYLEA FRECKLES SERUM
MYLEA FRECKLES SERUM

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MYLEA FRECKLES SERUM

NAK CANTIK???NAK GEBU??NAK FLAWLESS??MENCARI PRODUK YANG 
SESUAI UNTUK MASALAH JERAWAT DAN PARUT JERAWAT DI WAJAH..
APA KATA ANDA MENCUBA MYLEA FRECKLES SERUM :).

Mylea Freckles Serum ialah merupakan produk pencerah kulit terkini, Best Seller
 dan menjadi viral seluruh Thailand! Diperkaya dengan Mineral,Minyak Zaitun,Ekstrak
Timun,Ekstrak Lemon,Minyak Kelapa Dara,Vitamin E,Ekstrak Delima, ia menjanjikan 
kesan Pantas dengan hasil pemutihan yang mengagumkan untuk seluruh badan!
Mylea Freckles Serum ialah merupakan produk yang dirumus khas untuk 
mereka yang ingin mendapatkan kulit yang cantik, gebu dan flawless.

Jom guna Mylea Freckles Serum ni... Rugi tauu sapa yang tak cuba Mylea Freckles
Serum ni... Dah la mengandungi bahan semuladi dan organik!!! Tak perlu risau lagi dah
bahan kimia yang berbahaya.. Haaa best kan???.Tak percaya???.Meh try dulu.. Dengan
Mylea Freckles Serum penyelamat anda ada!!!.Stock Mylea Freckles Serum dah tak
banyak. Sapa nak meh cepat..Mylea Freckles Serum sesuai untuk kulit berminyak..
 lepas tu ada yang kata mahal sangat la apa la, sebenarnya tak mahal pon kalau 
pandai buat kira-kira sebab tahan lama tau.. pencuci tu dalam 2 bulan, serum
 tahan 4 ke 5 bulan,.. sangat-sangat jimat semua dalam 
bekas besar.. nak order pm je terus.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MYLEA FRECKLES SERUM

20 Bahan Aktif ( Sumber Mineral )
Mengandungi Minyak Zaitun, Vit C
Produk Tahan 2 bulan ( JIMAT )
Isi Kandungan 100% HALAL
Kulit Wajah Semakin licin & lembut
Kulit Wajah tidak kelihatan KUSAM
Nampak lebih Muda dari Usia Sebenar
Menghapuskan JERAGAT & BINTIK HITAM
Kesan EFEKTIF 2 - 5 hari
Tiada Kesan kulit MENIPIS
Menjadi Pilihan WANITA BEKERJAYA
Water Based ( Mudah Di Cuci )
Friendly WUDHU ( Mudah Di Cuci )
Sesuai utk kulit Sensitif
Lulus KKM ( NOT160300607K )
100 % Produk MUSLIM


KANDUNGAN MYLEA
FRECKLES SERUM

Ekstrak Lemon
Minyak Kelapa Dara
Vitamin E
Ekstrak Delima


CARA PENGGUNAAN MYLEA
FRECKLES SERUM

Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada 
bahagian kulit wajah yang bermasalah seperti di atas
(Setitik Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat 
dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah)
Disyorkan pakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum makeup) dan malam 
sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum apply night cream)
Freckles Serum BOLEH DIPAKAI dengan mane2 nite/day cream ape2 brand yang
 anda guna sekalipun yang penting jarakkan masa sekurang2nya 15 minit utk make
 sure serum telah sempurna meresap ke dalam kulit (dinasihatkan hindarkan dari 
produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan
 merosakkan tisu kulit)
Sapuan kerap (2 kali sehari) dinasihatkan bagi mereka yang inginkan 
kesan yang lebih cepat


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga boleh
 disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk & 2 sudu makan madu
 dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Mylea Freckles Serum produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL,SELAMAT dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG MYLEA
FRECKLES SERUM

Tiada pantang larang
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
MYLEA FRECKLES SERUM

Beberapa testimoni pengguna Mylea Freckles Serum.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







BAJU DAH TAK MUAT? PERUT BUNCIT? BANYAK
LEMAK? SELUAR DAH TAK MUAT PAKAI? KINI 
USAH RISAU LAGI, SWEET SOUR CANDY 
ADA PENYELESAIANNYA


SWEET SOUR CANDY - MEMBANTU
MENYINGKIRKAN LEMAK 
DALAM BADAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SWEET SOUR CANDY
SWEET SOUR CANDY

SWEET SOUR CANDY
SWEET SOUR CANDY

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SWEET SOUR CANDY

 Sweet Sour Candy ialah kapsul yang membantu anda di luar sana yang 
berlebihan lemak supaya kelihatan cantik,manis,anggun,menawan,
menarik,menggoda.

Setiap orang mengidamkan bentuk badan kecil yang mana ia manis dipandang 
pada pandangan mata kasar masyarakat. Produk ini membantu mengatasi masalah
kegemukan anda!!!.Kapsul ni sangat mujarab.Anda du luar sana yang masih lagi
belum mencubanya,blh cuba kapsul ini dan dijamin berpuas hati dgn reviewnya.
Sweet Sour Candy merupakan kapsul suplemen dalam membantu menguruskan 
badan dengan cara paling mudah.Hanya kemam seperti makan gula-gula 
atau candy.Kemam...kemam...kemam..kurusss!


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
SWEET SOUR CANDY

Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan
 tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan
 metabolisme.
Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
Menjaga kestabilan gula dan darah.
Menghalang pembentukan lemak.
Membuang toksin dalam tubuh.
Menurunkan kolestrol
Mengawal Berat Badan .
Agen awet muda.
Anti Kanser


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
SWEET SOUR CANDY

Vitamin C.
Buah Lemon.


CARA PENGGUNAAN SWEET
SOUR CANDY

2 biji pagi dan 2 biji petang,30 minit sebelum makan.
Untuk kesan yg optimum perbanyakkan minum air suam.


PANTANG LARANG PENGGUNAAN
SWEET SOUR CANDY

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
 2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Sweet Sour Candy dijamin HALAL dan disahkan KKM!.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
SWEET SOUR CANDY

Ada testimoni penggunaan Sweet Sour Candy.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca MYLEA FRECKLES SERUM - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "MYLEA FRECKLES SERUM - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top