SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

MINI SUPER SERUM - HARGA MURAH ORIGINAL


MINI SUPER SERUM
HARGA MURAH
ORIGINAL


PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MINI SUPER SERUM
MINI SUPER SERUM

MINI SUPER SERUM
MINI SUPER SERUM

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MINI SUPER SERUM

NAK CANTIK???NAK GEBU??NAK FLAWLESS??MENCARI PRODUK YANG
 SESUAI UNTUK MASALAH JERAWAT DAN PARUT JERAWAT DI WAJAH..
APA KATA ANDA MENCUBA MINI SUPER SERUM :).

Mini Super Serum ialah merupakan produk pencerah kulit terkini, Best Seller dan 
menjadi viral seluruh Thailand! Diperkaya dengan Pati buah-buahan, ARBUTIN, AHA,
Vit C & Vit E, ia menjanjikan kesan Pantas dengan hasil pemutihan yg mengagumkan
untuk seluruh badan!Mini Super Serum ialah merupakan produk yg dirumus khas 
untuk mereka yang ingin mendapatkan kulit yang cantik, gebu dan flawless.

Jom guna Mini Super Serum ni... Rugi tauu sapa yang tak cuba Mini Super Serum
ni... Dah la mengandungi bahan semuladi dan organik!!! Tak perlu risau lagi dah bahan
kimia yang berbahaya.. Haaa best kan???.Tak percaya???.Meh try dulu.. Dengan Mini
Super Serum penyelamat anda ada!!!.Stock Mini Super Serum dah tak banyak. Sapa
 nak meh cepat..Mini Super Serum sesuai untuk kulit berminyak.. lepas tu ada yang 
kata mahal sangat la apa la, sebenarnya tak mahal pon kalau pandai buat kira-kira
 sebab tahan lama tau.. pencuci tu dalam 2 bulan, serum tahan 4 ke 5 bulan,.. 
sangat-sangat jimat semua dalam bekas besar.. nak order pm je terus.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MINI SUPER SERUM

Memberikan nutrisi untuk kulit
Membantu menghilangkan tompok hitam / jeragat / parut
Menjadikan kulit berseri2 bebas kekusaman atau daki degil
Menghilangkan sunburn & kesan strechmark
Boleh digunakan seluruh badan seperti ketiak, siku, celahan 
pelipat badan, betis & lengan
Saiz yang kecil. Senang dibawa travel
Sangat MURAH, Jimat & Tahan 1 bulan!
Bau yang sangat wangi
Ada kelulusan FDA
Ada efek blink blink pada sekali sapuan
Menghaluskan & mensekatakan tona kulit
Mengencangkan dan melembabkan kulit
Membersihkan racun (detoks) pada kulit
Membuang sel kulit mati & mempercepatkan regenerasi kulit
Mencerahkan kulit dengan lebih cepat

MINI SUPER SERUM
FUNGSI MINI SUPER SERUM


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
MINI SUPER SERUM

Pati buah-buahan.


CARA PENGGUNAAN MINI
SUPER SERUM

Cara penggunaan yang sangat mudah.
 Cuma MIX dengan losyen / krim lain.

MINI SUPER SERUM
CARA PENGGUNAAN MINI SUPER SERUM

TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN PENGGUNAAN
MINI SUPER SERUM

Mini Super Serum produk 100% ORIGINAL dijamin
 HALAL,SELAMAT dan BERKESAN !.


PANTANG LARANG MINI
SUPER SERUM

Tiada pantang larang berbahaya pun
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)




ANDA MENGALAMI MASALAH SAKIT LUTUT DAN
GOUT?? TAK LARAT NAK BERDIRI LAMA DAN 
 SERING RASA SAKIT KETIKA MENAIKI TANGGA?
LOSYEN AMANI TERBUKTI DPT MEMBANTU
MENYELESAIKAN MASALAH ANDA



LOSYEN AMANI - LOSYEN
MELEGAKAN SAKIT
LUTUT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

LOSYEN AMANI
LOSYEN AMANI

LOSYEN AMANI
LOSYEN AMANI

LOSYEN AMANI
LOSYEN AMANI

PENGENALAN MENGENAI
APA ITU LOSYEN AMANI

BERAPA RAMAI YANG PERASAN IBUNYA MENGADU SAKIT LUTUT KETIKA
NAK SUJUD, NAIK TANGGA DAN BERDIRI LAMA ?.KERAP TEGANG BETIS 
SEMASA HIKING? SELALU SAKIT LUTUT??.

Losyen Amani boleh membantu untuk mengurangkan sakit ibu ayah anda sekaligus merawat dan mengembalikan cecair lutut secara semula jadi. Losyen Amani hanya  sapuan luar sahaja. Ia mengandungi bahan DMSO yang membantu menyerap zat -zat kebaikan kedlm sendi dan otot. Manafaat Losyen Amani bukan sahaja untuk gel lutut  
dan sendi juga blh diguna dibahagian lain.Daripada pengalaman pengguna tegar kami 
Losyen Amani terbukti berkesan berjaya membantu mengatasi masalah seperti gout, 
sakit otot pinggang , bahu , tengkuk, sakit gigi, dan melegakan sesak nafas ketika 
diserang lelah. SENGAL LUTUT DAH BERKURANG??.Tunggu apa lagi? 
Jangan biar sakit lutut membelenggu hidup anda!!. 

Terkejut NAMPAK MAK JALAN SEMULA!!. 
LOSYEN AMANI membantu ibu dan ayah 
kembali solat berdiri sepantas 7 hari!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/
MANFAAT LOSYEN AMANI

Merawat sengal sendi
Anggota badan yang kerap lenguh, kebas dan terasa sengal-sengal bahu, 
leher atau di mana-mana sendi dapat diselesaikan dengan PRO Kas.

Melegakan sakit lutut
Tidak dapat berdiri lama, susah untuk berjalan, solat dan jalankan 
apa jua aktiviti harian. Mari ikhtiarkan dengan PRO Kas.

Masalah tulang
Pergerakan anda terbatas kerana masalah dalaman yang berkaitan 
dengan tulang dapat diselesaikan dengan PRO Kas.

Memberi kesegaran
Terasa lesu, lemah, tidak bermaya. Dapatkan kembali kesegaran badan! Anda 
akan rasa segar dan kembali rasa bertenaga selepas menggunakan PRO Kas


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
LOSYEN AMANI

Glycerin.
Tumeric Extract.
Neolon PE.
Fragrance. 
Imex Gel.
Gelinnov.

LOSYEN AMANI
KANDUNGAN LOSYEN AMANI


CARA PENGGUNAAN
LOSYEN AMANI

Sapu di tempat yang mengalami masalah kulit kering. 
Boleh juga sapu pada otot atau sendi yang terasa sakit, 
sengal atau kebas sebanyak 3 kali sehari.


TIPS ELAK SAKIT
SENDI LUTUT

SOYA
Soya kaya dengan isoflavine dan anti-radang. Pastikan minuman 
atau makanan soya yang anda pilih adalah bebas bahan kimia. 
Contoh makanan berasaskan soya termasuklah tempe, kicap 
dan kacang soya itu sendiri.

BUAH – BUAHAN
Vitamin C merupakan sumber terbaik untuk anti-oksidan dan 
mengelak osteoarthritis. Contoh makanan Vitamin C 
termasuklah buah mangga, betik, oren dan kiwi.

IKAN
Minyak ikan mengandungi Omega yang melegakan sakit sendi dan 
kebas yang disebabkan oleh rheumatoid arthritis. Asid lemak omega-3 
dalam ikan juga melindungi tulang rawan daripada haus.

REMPAH & HERBA
Kunyit, jintan, kulit kayu manis dan bawang putih mempunyai bahan 
anti-radang yang membantu mengurangkan sakit sendi.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Losyen Amani produk 100% ASLI ORIGINAL
dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG
LOSYEN AMANI

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
LOSYEN AMANI

Beberapa testimoni pengguna Losyen Amani.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^



Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca MINI SUPER SERUM - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "MINI SUPER SERUM - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top