SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

HONEY BEE VENOM SERUM - HARGA MURAH ORIGINAL


HONEY BEE VENOM SERUM
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

HONEY BEE VENOM SERUM
HONEY BEE VENOM SERUM

HONEY BEE VENOM SERUM
HONEY BEE VENOM SERUM

HONEY BEE VENOM SERUM
HONEY BEE VENOM SERUM

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
HONEY BEE VENOM SERUM

NAK CANTIK???NAK GEBU??NAK FLAWLESS??MENCARI PRODUK YANG 
SESUAI UNTUK MASALAH JERAWAT DAN PARUT JERAWAT DI WAJAH..
APA KATA ANDA MENCUBA HONEY BEE VENOM SERUM :)

Honey Bee Venom Serum ialah merupakan produk yang dirumus khas untuk mereka
yang ingin mendapatkan kulit yang cantik, gebu dan flawless.Jom guna Honey Bee 
Venom Serum ni... Rugi tauu sapa yang tak cuba Honey Bee Venom Serum ni... 
Dah la mengandungi bahan semuladi dan organik!!! Tak perlu risau lagi dah
 bahan kimia yang berbahaya.. Haaa best kan???.Tak percaya???
.Meh review testimoni.. 

Bangun pagi-pagi tengok cermin JERAWAT NAIK??.Tidakkkkk macam mana ni????
Ditambah pula dengan kulit kusam? Stresssnyaaa kan!!!??Dengan Honey Bee Venom
Serum penyelamat anda ada!!!.Stock Honey Bee Venom Serum dah tak banyak. sapa 
nak meh cepat..Honey Bee Venom Serum sesuai untuk kulit berminyak.. lepas tu ada
 yg kata mahal sangat la apa la, sebenarnya tak mahal pon kalau pandai buat kira-kira
sebab tahan lama tau.. pencuci tu dalam 2 bulan, serum tahan 4 ke 5 bulan,.. 
sangat-sangat jimat semua dalam bekas besar.. nak order pm je terus.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
HONEY BEE VENOM SERUM

Membantu kecutkan jerawat.
Membantu menghilangkan noda-noda 
di muka(pakai konsisten).
Membantu menghilangkan eyebag.
Membantu tegangkan kulit muka.
Membantu mengecilkan liang pori.
Mudah meresap ke dalam kulit.
Tidak melekit.

HONEY BEE VENOM SERUM
FUNGSI HONEY BEE VENOM SERUM


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
HONEY BEE VENOM SERUM



CARA PENGGUNAAN HONEY
BEE VENOM SERUM

Cuci muka dengan pencuci muka harian.
Kemudian keringkan muka dengan tuala bersih.
Sapu Honey Bee SERUM.
Gunakan sebelum tidur untuk kesan yang lebih efektif.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
 kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Honey Bee Venom Serum produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL,SELAMAT dan BERKESAN !.


PANTANG LARANG HONEY
BEE VENOM SERUM

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
HONEY BEE VENOM SERUM

Beberapa testimoni pengguna Honey Bee Venom Serum.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






BAU KURANG MENYENANGKAN DAN SUAMI
TIDAKSUKA. RAHSIA SUAMI SAYANG 
DENGAN MISS V PERFUME

MISS V PERFUME - MENGETATKAN
DAN MEWANGIKAN MISS V

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MISS V PERFUME
MISS V PERFUME

MISS V PERFUME
MISS V PERFUME

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MISS V PERFUME

Miss V Perfume ialah produk keluaran terbaru yang mana ia membantu 
mengatasi masalah anda semua yg mengalami masalah dibahagian alat sulit 
anda (para wanita). Miss V Perfume by MOLLY'S BEAUTY produk yang dpt
 membantu ketatkan faraj.Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan tertentu
 dan terpilih iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu
 masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari.

Wangian Miss V Perfume ni sangat senang diguna dan dibawa ke mana 
sahaja anda pergi.Petua ketatkan faraj ini adalah khas kepada kaum wanita untuk
mengetatkan faraj mereka terutamanya yang selepas bersalin atau telah mempunyai
 anak yang ramai.Petua ketatkan faraj ini juga boleh diamalkan oleh semua wanita
 yang ingin mendapatkan faraj yang ketat seperti zaman anak dara dahulu.

Masalah perang rumahtangga dalam kalangan masyarakat kita sering berlaku
 malah kes sebegini sudah jadi bualan harian masyarakat umumnya.Masalah 
sedemikian berlaku disebabkan pelbagai punca.Antaranya disebabkan masalah
 pasangan tidak berpuas hati dengan jalinan intim hubungan mereka.Jangan
 biarkan masalah ni berterusan !!.Jangan hilangkan hangat malam
 pertama bersama cik suami dengan Miss V Perfume !!


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
MISS V PERFUME

Membantu menangani kegatalan.
Membunuh bakteria dan kulat.
Merawat keputihan.
Membantu mengetatkan faraj.
Membantu memulihkan luka selepas bersalin.
Memberi haruman atau kesegaran sepanjang hari.
Hanya perlu spray sahaja tanpa perlu dibilas,
mudah dan cepat.
Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan.
Mencegah bau yang kurang enak.
Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi.

MISS V PERFUME
FUNGSI MISS V PERFUME

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
MISS V PERFUME

Yogurt.
Pengawit.
Pewarna. 
Pewangi yang dibenarkan.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
MISS V PERFUME

Selepas mencuci bahagian feminin anda,lap atau keringkan terlebih dahulu.
Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray 
dalam keadaan duduk mencangkung.
Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray,biarkan ia bertindak
 untuk memerangkap kuman serta mencegah bau.
Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
Boleh di spray terus ke pentis (seluar dalam) untuk menghalang bau.
Boleh di gunakan oleh ibu mengandung dan lepas pantang.
Stop ketika datang bulan,selepas abis period boleh guna semula.


TIPS PENJAGAAN FARAJ@VAGINA 
SESEORANG PEREMPUAN

Setiap kali membuang air kecil atau besar bersihkan bahgian luar 
dengan menggunakan air. 
Ketika haid, tukar tuala wanita sekerap mungkin. Amalan ini bukan sahaja
 membuatkan anda merasa selesa malah ia juga dapat mencegah 
pembiakan kuman yang mudah tersebar menerusi darah.
Begitu juga dengan wanita yang gemar memakai pelapik seluar dalam 
 ia harus ditukar denag lebih kerap bagi udara yang bersih untuk vagina.
Jangan mengamalkan douching iaitu memasukkan pancutan air kedalam
 faraj dengan tujuan membersihkan bahagian dalam faraj. 
Elakkan mengunakan sabun atau mandian untk membersihkan alat sulit.
Bersihkan vagina dengan air bersih tanpa pencuci bahagian intim kerana 
bahagian ini sangat sensitif.
Tukar seluar dlm pada setiap kali mandi.Bagi wanita yg mengalami keputihan,
 anda disarankan memakai pelapik seluar dalam agar keputihan tidak melekat 
pada seluar dalam dan menyebabkan anda tidak selesa.
Khusus untuk anda yang sudah berkahwin amalkan buang air kecil slps lebih 
kurang setengah jam anda bersama untuk mengurangkan risiko jangkitan
 kuman pada pundi kecil.
Jangan berkongsi alat pencukur kerana ia boleh menyebabkan penyakit 
berjangkit seperti Hipetitis B.
Peka dengan perubahan bahagian intim


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

MISS V PERFUME dijamin HALAL dan disahkan KKM!.


PANTANG LARANG PENGGUNAAN
MISS V PERFUME

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
 2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
MISS V PERFUME

Ada testimoni penggunaan Miss V Perfume.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca HONEY BEE VENOM SERUM - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "HONEY BEE VENOM SERUM - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top