SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

CMD COFFEE - HARGA MURAH ORIGINAL


CMD COFFEE - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

CMD COFFEE
CMD COFFEE

CMD COFFEE
CMD COFFEE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
CMD COFFEE

INGIN SIHAT LUARAN SEJURUS DALAMAN?? TENAGA MAKIN TUA
MAKIN BERKURANGAN??CMD COFFEE ADA!!.

CMD Coffee ialah satu-satunya kopi pracampuran yang menggunakan stevia
 sebagai pemanis.Kelebihan stevia: tiada kalori yg memberi kesan negatif kepada
penghidap diabetis, membuatkan kopi ini sesuai diminum oleh semua lapisan
masyarakat.CMD Coffee mengandungi kelebihan 4 mineral iaitu kalsium,
 magnesium, kalium & natrium berbanding kopi pracampuran bermineral
 lain yang hanya mengandungi magnesium pada kadar rendah.
.
CMD Coffee diformulasikan secara saintifik khas menggunakan bahan-bahan terbaik
 di dunia, sangat bagus untuk otak,jantung dan hati. CMD Coffee bukan hanya sesuai
kepada orang dewasa tetapi ia juga amat baik untuk remaja yg masih belajar.Dengan
kandungan yang terpilih menjadikan ia minuman yang sangat lazat dan berkhasiat.
CMD Coffee sangat sesuai kepada pengemar-pengemar kopi yg mengamalkan
diet..HANYA MEREKA YANG BERCITA RASA TINGGI SAHAJA
 AKAN MEMILIH CMD COFFEE!!!..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
CMD COFFEE

Bagus untuk otak,jantung dan hati
Membantu penyerapan kalsium dan fosforus untuk 
memelihara kepadatan tulang
Mengurangkan kesan kafein 
Tidak mengganggu kualiti tidur
Mencegah penyingkiran mineral daripada badan
Membantu menyokong kesihatan jantung

CMD COFFEE
FUNGSI CMD COFFEE

CMD COFFEE
FUNGSI CMD COFFEE

CMD COFFEE
KEBAIKAN CMD COFFEE


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
CMD COFFEE

CMD Coffee diperbuat dari kopi terbaik dunia, Robusta dan Arabica
 serta campuran koko yang memberi aroma nyaman 
dan menenangkan. 


CARA PENGAMBILAN
CMD COFFEE

Bancuh seperti air minuman biasa
Kemudian minum


TIPS KEKAL SIHAT DAN AKTIF

Lakukan aktiviti yang mengeluarkan peluh seperti bersenam,berbasikal 
mahupun berjalan kaki.
 Ambil makanan sihat seperti putih telur, ikan, ayam atau sayur-sayuran.
 Minum jus sayuran segar tanpa campuran buah dan gula sekurang-kurangnya
 selama tiga hari.
 Mandi wap atau sauna dipercayai dapat membantu mengatasi masalah 
timbunan lemak dengan cepat.
Hindari makan lewat dan masa paling ideal untuk makan selewat-lewatnya 
tiga jam sebelum tidur.
 Lakukan senaman ringan untuk melatih otot dan melancarkan aliran 
darah ke seluruh tubuh.
 Manjakan diri dengan haruman minyak aromaterapi yg menyegarkan.
 Tidur yang cukup untuk mengembalikan kesegaran. 


KELULUSAN PENGGUNAAN
CMD COFFEE

CMD Coffee produk 100% KOPI ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL,SELAMAT dan BERKESAN !.


PANTANG LARANG CMD COFFEE

Ibu mengandung tidak digalakkan
Kanak-kanak tidak digalakkan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
CMD COFFEE

Beberapa testimoni pengguna CMD Coffee.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







INGINKAN KULIT YANG SIHAT SEPANJANG MASA??
KULIT YANG BEBAS JERAWAT & JERAGAT??MASIH
TERCARI-CARI PRODUK PALING BERKESAN DALAM
MERAWAT MASALAH KULIT SENSITIF?? CUBALAH
GUNAKAN SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
MERAWAT MASALAH KULIT
SENSITIF & BERJERAWAT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
 SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

Satin Skinz facial Green Tea ialah produk yang berkesan dalam membantu 
anda di luar sana yang menginginkan kulit putih,gebu,anjal,menawan,halus,kulit 
sekata dan sebagainya lagi.Produk kulit ni dirumus khas untuk merawat muka
berjerawat,batu nanah yang kononnya dah tak de harapan lagi nak pulih.
Tapi jangan risau bak kata pepatah"setiap penyakit lah kan..
 pasti ada ubatnya"=).

Produk Satin Skinz Facial Green Tea mampu membantu anda semua yang 
kerap kali mengalami masalah kulit!!!.Satin Skinz Facial Green Tea membantu 
merawat masalah parut akibat jerawat atau luka dan juga berkesan Menjadikan 
kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa kulit berminyak.
Jom dapatkannya sekarang!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

Membantu merawat masalah parut akibat jerawat atau luka.
Membantu menghilangkan kedutan halus.
Menjadikan kulit lebih muda dan anjal.
Membantu mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
Membantu melembapkan kulit.
Memperbaharui sel kulit mati.
Membantu mengecilkan pori-pori di wajah.
Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang
 hari tanpa berminyak.

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
FUNGSI SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
FUNGSI SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

KANDUNGAN SATIN SKINZ
FACIAL GREEN TEA

Acne Wash
Acne Solution
Acne Day Treatment
Acne Night Treatment


CARA PENGGUNAAN SATIN
SKINZ FACIAL GREEN TEA

Cuci muka dengan bersih menggunakan Acne Wash Green Tea dengan urutan
 membulat pada wajah.Tak perlu gosok dengan kuat.Tumpukan buih pada 
bahagian yang berjerawat dan bilas.
Kemudian biarkan kulit muka kering sendiri tanpa perlu di lap.
Seterusnya titiskan Acne Solution pada hujung jari dan calit pada dahi,pipi,hidung 
dan dagu.Kemudian ratakan.Tak perlu tebal sangat.Texture Acne Wash adalah
 pekat dan mudah menyerap.Tidak berminyak dan tidak melikit.
Biarkan selama 10 minit untuk kulit muka menyerap zat 100%.
Calit Day Cream pada permukaan wajah dan ratakan ke seluruh muka.Boleh di sapu
 2 layer untuk lebih kemasan dan akhir sekali dap dap compact powder atau 
bedak baby yang sesuai.
Manakala pada sebelah malam pula ulang semua step di atas dan jangan lupa 
periksa wajah anda.Mesti betul-betul bersih 100% dari Day Cream yang di
pakai tadi.Dicadangkan lap dulu Day Cream dengan wet tissue baru cuci
 dengan Acne Wash.
Akhir Sekali,ulang step yang sama di atas.Sapu Nite Cream secara menipis
 keseluruh wajah.Biarkan sehingga kering.Seterusnya sapu treatment Cream 
dan fokus lebih pada kumpulan jerawat.Selepas 10 minit dah boleh tidur.


TIPS PENJAGAAN KULIT

✔ Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia 
yang boleh merosakkan muka anda.
✔ Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
✔ Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
 boleh disapu pada lengan dan leher.
✔ Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dengan guna daun bunga tahi ayam.
✔ Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit sebelum
 tidur dan bilas dengan air.
✔ Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti 
masker pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas
 lah dengan air.
✔ Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
✔ Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Satin Skinz Facial Green Tea produk 100% Original dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.
.
.
PANTANG LARANG SATIN SKINZ
FACIAL GREEN TEA

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

Ada testimoni pengguna Satin Skinz Facial Green Tea.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)



Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca CMD COFFEE - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "CMD COFFEE - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top