SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

VITAMIN C ALLURE BEAUTY - HARGA MURAH ORIGINAL


VITAMIN C ALLURE BEAUTY
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

VITAMIN C ALLURE BEAUTY
VITAMIN C ALLURE BEAUTY

VITAMIN C ALLURE BEAUTY
VITAMIN C ALLURE BEAUTY

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
VITAMIN C ALLURE BEAUTY

ECZEMA, KUDIS, KURAP, GATAL, JERAWAT, KULIT KERING GELUPAS???.
NAK CANTIK? NAK SIHAT? BOLEH SAYANG. DENGAN HANYA AMALKAN 
VITAMIN C ALLURE BEAUTY 4 DALAM 1 PENGGUNAANNYA 
TERBUKTI MEMBANTU ANDA!.

Vitamin C Allure Beauty ialah produk memutihkan kulit yang menjadi permintaan 
ramai kerana keistimewaannya yg terbukti berkesan seawal SEHARI penggunaannya.
Vitamin C Allure Beauty produk 4 dalam 1 yang terbukti penggunaannya dengan
 bertindak dalam MINUMAN,sebagai SCRUB MUKA,MASKER,dan
 untuk RENDAMAN KAKI.
.
Vitamin C Allure Beauty adalah sejenis produk agent pemutih yang dapat merawat 
pelbagai masalah kulit dengan BERKESAN hanya menggunakan 1 - 2 botol tanpa perlu
menggunakan SECARA TERUS.DULU HITAM, SEKARANG DA PUTIH !! CAMPURKAN
JE BILA-BILA MASA PUN BLH.. MEMANG TERBAIK LA VITAMIN ALLURE BEAUTY
NI.. Apa yang ada dalam Vitamin ni sampai boleh nampak kesan seawal 24jam? 
ini dia..Vitamin C + Glutathaoine dan banyak lagi bahan berkualiti untuk 
mencerah dan melindungi kulit anda.
.
Vitamin C Allure Beauty putih berseri bukan setakat muka jer tau..seluruh badan.
Korang tak nak ke try Vitamin Allure Beauty ni.. Tengok akak ni baru makan sebiji malam
sebelum tido bangun je tidur jerawat dah kecut..suka sangat dia..baru sebiji kalau sebotol
mesti cantik kannn uooolllsss..Jom uoll tunggu apa lagi!!Buktikan pada semua orang
bahawa anda boleh PUTIH bukan sekadar wajah bahkan SELURUH BADAN !!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
VITAMIN C ALLURE BEAUTY

 Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu.
 Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema.
 Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi.
 Mengurangkan gejala-gejala lain alergi.
 Meningkatkan penglihatan.
 Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih.
 Membantu sistem peghadaman.
 Amat sesuai untuk orang yg mempunyai masalah resdung.
 Ibu mengandung juga boleh amalkan.
 Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.
 Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh.
 Mengecilkan pori2 kulit.
 Menaikkan seri muka -Memberikan warna kulit yg sekata & cerah.
Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan.
Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku.
 Merawat jerawat di wajah & badan.
 Mengurangkan jeragat pada muka.
 Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
 Mengurangkan parut jerawat & kesan luka.

VITAMIN C ALLURE BEAUTY
KEBAIKAN VITAMIN C ALLURE BEAUTY

CARA PENGGUNAAN VITAMIN C
ALLURE BEAUTY

(Minum) :
 Ambil 1/4 sudu Vit C untuk sukatan 150ml air(suku di bahagian 
hujung-hujung sudu menggunakan sudu yang diberi)
 Campurkan kedalam air sejuk / jus dan kacau atau goncangkan.
 Vit C sedia untuk diminum.
Amalkan sekali 30minit sebelum breakfast & sekali 30minit sebelum 
mkn malam.
Boleh juga dikemam tanpa perlu bancuh.

(Scrub) :
Basahkan muka dengan air.
 Sapu dan gosokkan Vit C dengan lembut ke serata muka 
( sukatan Vit C mengikut size muka).
 Basuh muka dan bilas dengan kain yang bersih.
Amalkan 7hari sekali untuk kesan yg optimum.

(Masker) :
Basahkan muka dengan air.
 Sapu Vit C dengan lembut ke serata muka 
(sukatan Vit C mengikut size muka).
 Biarkan 20 minit.
 Basuh muka dan bilas dengan kain bersih.
Amalkan 10 hari sekali untuk kesan yang optimum.

(Rendaman Kaki) :
 Isikan air ke dalam baldi mengikut sukatan masing-masing.
 Campurkan 2 sudu Vit C kedalam air yang di isi dan 
kacaukan sehingga larut.
 Rendam kaki selama 20 minit
Dapat mengatasi masalah tumit.

VITAMIN C ALLURE BEAUTY
CARA PENGGUNAAN VITAMIN C ALLURE BEAUTY

TIPS GAYA HIDUP SIHAT

Minum banyak air suam atau air mineral untuk membantu membuang toksin
 dalam badan, menjaga kesihatan kulit dan juga membantu membakar
 kalori dalam badan.
 Makan yang cukup tetapi bukan berlebihan. Cara terbaik, makan ketika lapar
 dan berhenti sebelum kenyang.
 Jangan Merokok.Jangan merokok kerana ia menjejaskan kulit dan kesihatan.
 Bersenam baik untuk kesihatan dan rohani. Lakukan walaupun 
hanya 10 minit sehari.
 Elakkan tekanan. Tekanan mempercapatkan proses penuaan. 
Pastikan tidur anda benar benar berkualiti.
 Luangkan masa untuk memanjakan diri walaupun dirumah. Cari pelbagai 
jenis bunga yang wangi untuk ramuan mandian.
 Benarkan kulit anda berehat dari memakai sebarang solekan. 
Kulit juga perlu bernafas.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Vitamin C Allure Beauty produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG VITAMIN C
ALLURE BEAUTY

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
VITAMIN C ALLURE BEAUTY

Beberapa testimoni pengguna Vitamin C Allure Beauty.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^








HARI-HARI STRESS!!BANGUN-BANGUN JERAGAT!!
BANGUN-BANGUN JE JERAWAT!!!! BUKAN SUSAH
SANGAT NAK HILANGKAN JERAGAT DEKAT MUKA
NI". HANYA GUNAKAN TABITA SKIN CARE 
SEGALA MASALAH ANDA SELESAI.


TABITA SKIN CARE - BERKESAN
MERAWAT MASALAH JERAWAT
DAN JERAGAT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

TABITA SKINCARE
TABITA SKINCARE

TABITA SKINCARE
TABITA SKINCARE

TABITA SKINCARE
TABITA SKINCARE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
TABITA SKINCARE

NAK CANTIK ???..NAK FLAWLESS???..NAK HILANGKAN JERAGAT DAN
JERAWAT???..JOM BERALIH KE TABITA SKINCARE SET EXCLUSIVE
 TRIAL !KEAN SEAWAL 3 HARI!!!..CANBTIK BERSERI DALAM 
MASA 3 MINGGU JE!!!

Tabita Skincare ialah merupakan produk yang sesuai untuk merawat pelbagai masalah
wajah seperti  JERAGAT , JERAWAT , KULIT KUSAM , KULIT GELAP , TONA TIDAK
SEKATA , KULIT KERING , KULIT BERMINYAK , PORI-PORI TERBUKA dan pelbagai 
lagi masalah wajah !..Kesan SEAWAL 3 HARI & Glowing , cantik , cerah semulajadi 
dalam masa 3 minggu !..Pakai Tabita Skincare pon dah nampak kesan ..
 Kalau pakai Full Set lagilah hasil kebabomm kan ..

Set paling berbaloi untuk pengguna setia tabita.kulit dah serasi dengan Tabita tapi tak
mampu beli exclusive set Tabita Glow boleh try travel Tabita Glow ni sabun lebih banyak
krim lebih extra.Suka bila tak perlu mekap bila ke mana-mana😄dengan adanya Tabita
Skincare saya tak perlu takut lagi dengan masalah kulit muka saya ..Tabita Skincare
 buat saya teruja...Tabita Skincare 100% lain dari yang lain...setiap krim Tabita tidak
melekit...day cream natural bila pakai...sabun wangi sangat...kesan tak payah 
cakap la memang best...yang paling suka set skincare ni boleh
 buat solat.....Berminat.pm!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
TABITA SKINCARE

Membantu menghilangkan Flek di wajah.
Membantu mengecilkan Pori-pori.
Membantu memutihkan Kulit.
Membantu menencangkan Kulit.
Menjadikan kulit tampak lebih bercahaya.
Membantu meratakan Lubang bekas jerawat.
Membantu menghilangkan Jerawat.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
TABITA SKINCARE

Japanese Papaya
Vitamin C
Vitamin E


CARA PENGGUNAAN TABITA
SKINCARE

Pertama sekali cuci muka dan leher dengan Facial Soap secara merata,
 lalu dibilas TANPA dikeringkan / di lap.
Kemudian sapukan dengan Smooth Lotion yang sudah dituang di atas kapas 
tipis kira2 3-6 titis.
Usapkan ke wajah dan leher dengan perlahan sercara merata 
(JANGAN DIGOSOK / DITEKAN).
Setelah itu, dalam keadaan lembab, sapukan pula Daily Cream (Pada siang hari)
 & Night Cream (Pada malam hari) secara rutin setiap hari.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia
 yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga boleh 
disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan madu
 dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit sebelum 
tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Tabita Skincare produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG TABITA
SKINCARE

Q : Tabita skincare sesuai untuk semua jenis kulit ?
A : Sudah tentu sesuai...sesuai untuk kulit jerawat,kusam,sentitif,and kulit yang kurang
      bermaya..Juga sesuai untuk umur 18thn – 50++

Q : Boleh tak wanita preggy/BF/Menyusukan baby pakai tabita skincare ?dalam
      catalog ada tertulis tidak sesuai.adakah benar?
A : Sebenarnya mana2 jenis product memang tidak menggalakkan wanita yang hamil atau
     menyusukan baby menggunakan sebarang jenis product.kerana seperti yang kita tahu
     hormone wanita berbeza2.ada wanita yang ketika hamil,mereka mengalami kulit sentitif
     seperti naik ruam2 hitam diwajah.ditangan da nada yang kulit panas..jadi semua itu
     berpunca dari hormon baby yang kuat.jadi setiap product tidak mahu mengambil risiko
     jika berlalu seperti itu ketika pemakaian product2 skincare.seperti sedia maklum,ramai
     juga yang memakai pemakaian product tabita ,walaupun mereka hamil dan menyusukan
     baby kerana tiada effect negative yang akan berlaku.semuanya bergantung kepada
     hormone baby.jika risau,customer boleh menggunakan set tabita tetapi tidak
     menggunakan smooth lotion kerana takut penglupasan berlaku dan membuatkan kita
     tidak selesa.

Q : Kenapa wajah saya tiada penglupasan ?sudah hampir seminggu saya
      menggunakan tabita skincare?
A : Penglupasan berlaku hanya pada kulit wajah yang mempunyai sel2 kulit mati yang teruk
     untuk memastikan kotoran2 sel2 kulit mati itu keluar.jika tiada berlaku
     penglupasan,bermakna kulit anda sangat elok dan sesuai dengan product ini tetapi
     mengambil masa untuk melihat perubahan.teruskan sahaja pemakaian tabita ini kerana
     pasti anda puas hati dengan perubahan nya nanti.

Q : Kenapa wajah saya mengalami penglupasan yang sangat teruk ? muka naik
      ruam2 dan bengkak !adakah saya harus berhenti ?
A : Jika berlaku penglupasan yang teruk sehingga membuatkan wajah anda bengkak dan
      naik ruam pada wajah,teruskan saja pemakaian seperti biasa.tidak perlu berhenti.tetapi
      hanya perlu kurangkan smooth lotion.mungkin sebelum ini kamu pernah mengambil dan
      mencuba product yang pernah mengalami openglupasan yg teruk ataupun kulit kamu
      sentitif dengan bahan2 semula jadi.tidak perlu berhenti teruskan kerana ia akan kembali
      normal dan kulit akan bertambah cantik.

Q : Adakah kulit akan rosak atau kusam jika kita berhenti memakai tabita skincare 
      apa yang akan berlaku jika kita berhenti menggunakan tabita skincare?
A : Skincare adalah factor utama kecantikan seorang wanita.kulit akan lebih kusam,jerawat
      akan mula naik dan kulit tidak akan bersih licin seperti ketika kita memakai tabita
      skincare.ini kerana ,setiap product juga akan berlaku perkara yang sama jika kita
      berhenti menggunakan product skincare diwajah kita.kita seringkali bebas kulit dengan
      udara yang kotor,matahari yang panas,cuaca yang tidak menentu.tetapi jika kita tidak
      protect wajah kita dengan perlindungan skincare,kulit akan lebih teruk kerana wajah kita
      mesti la seringkali dibersihkan dari kotoran2 luar.moral of the story,jika kita mandi
      dibiasakan dengan sabun yang wangi,dan kemudian kita berhenti menggunakan
      sabun,hanya bilas dgn air..adakah badan kita akan wangi seperti selalu?adakah wangi
      itu akan kekal lama ?tidak bukan..ia akan berubah warna kulit,kulit kering,tubuh
      berbau.begitu juga skincare kita .perlu dijaga rapi dan tidak sesekali berhenti
      menggunakan skincare melainkan kita berhenti menggunakan skincare tabita,dan
      mencuba skincare yang lain supaya kulit kekal bersih dan licin.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
TABITA SKINCARE

Beberapa testimoni pengguna Tabita Skincare.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca VITAMIN C ALLURE BEAUTY - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "VITAMIN C ALLURE BEAUTY - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top