SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

VITAL SKIN - HARGA MURAH ORIGINAL


VITAL SKIN - HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

VITAL SKIN
VITAL SKIN

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
VITAL SKIN

KULIT KERING DAN KUSAM ?? KURANG PENAMPILAN DIRI ?? KURANG YAKIN
DENGAN DIRI ANDA?? JANGAN RISAU..VITAL SKIN DICIPTA KHAS
 UNTUK ANDA^_^.

Vital Skin ialah sejenis tablet yang dirumus khas dalam membantu uolls cantik luaran 
dan dalaman juga kesihatan.Kesan untuk luaran dan dalaman dengan pantas seawal 7
hari!!! .4 hari guna.. kulit kering dah jadi lembab.. 4 hari guna.. kulit semakin cerah.. 
macam mana..? Teruja tak tengok hasil pengguna Vital Skin?Hanya sebiji tablet dan 
tahan sehingga 2 bulan yew.. .Vital Skin ini dirumus khas dengan kandungan khas 
dan ramuan lain yang melepasi piawaian KKM yang ditetapkan.Tidak dapat
 dinafikan keberkesanan asli 100% yang sungguh ajaib boleh 
menghilangkan parut cerah sekata...

Sayangi diri anda agar sentiasa KEKAL SIHAT, CANTIK hanya dengan Vital Skin...
Ia adalah set rawatan dan kecantikan kulit wajah sesuai untuk di semua peringkat usia
wanita. Keriput dan penuaan diri ini salah satunya disebabkan oleh jenis kulit yang kering
dan kusam, dan hal ini mungkin tidak dialami oleh mereka yang memiliki jenis kulit yang
berminyak atau normal.testimoni seorang yang sentiasa mengalami masalah kulit 
kusam akhirnya bertenaga dan wajah sungguh ceria!!!Dia pengamal Vital Skin.dia
sudah...anda bila lagi??.Nak cantik? 😍.Nak sihat?😎.Meh whatsapp laju-laju!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
VITAL SKIN

Memperbaiki sel-sel kulit yang rosak.
Memulihkan penyakit kulit seperti azema dan kulit kering.
Melembabkan kulit muka.
Menutup pori2 pada liang muka.
Menghilangkan kesan calar atau parut dimuka. 
Memberi tenaga.
Menegangkan bahagian badan yang kendur dan kedutan halus di kulit.
Mencantikkan bentuk dan menambah jisim dan saiz payudara.
Menegangkan dan menjalankan payudara dan bahagian punggung.
Meremajakan kulit dan kelihatan lebih gebu, lebih anjal dan lebih
 cerah dari biasa.
Mencerahkan bahagian puting payudara.
Dapat mengebukan serta memutihkan kulit muka dan seluruh badan.
Menghilangkan jerawat dan jeragat.
Menghindarkan kulit kusam.


KANDUNGAN VITAL SKIN



CARA PENGAMBILAN VITAL SKIN

Kunyah 1 biji pagi sebelum sarapan.
1 biji malam sebelum tidur. 
1 botol Vital Skin mempunyai 30 tablet. 
Berperisa Strawberry.
Tips: minum 2 liter air 1 hari untuk melancarkan sistem pencernaan.
Elakkan meminum kopi atau kafein.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
 boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Vital Skin produk dikilangkan di kilang bertaraf GMP 100% ASLI 
ORIGINAL dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG VITAL SKIN

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
VITAL SKIN

Beberapa testimoni pengguna Vital Skin.Boleh rujuk snap
 testimoni di bawah.^_^









MASALAH BERAT BADAN?TAHUKAH ANDA PERUT
BUNCIT...BOROI...OBESITI BERPUNCA DARIPADA
 USUS YANG KOTOR DAN BERKELADAK?? AYUH
SELESAIKAN MASALAH ANDA DENGAN BE FIT
EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA BARU


 BE FIT EKSTRAK GARCINIA 
CAMBOGIA - CARA MUDAH
KURUSKAN BADAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA
BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA

PENGENALAN MENGENAI APA ITU BE FIT
EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA BARU

MASALAH BERAT BADAN?DAH MAKAN MACAM-MACAM PRODUK TAPI TAK
BERHASIL?TAHUKAH ANDA PERUT BUNCIT...BOROI...OBESITI BERPUNCA 
DARI USUS YANG KOTOR DAN BERKELADAK....!

Be Fit Ekstrak Garcinia yang didatangkan dalam packaging baru perubahan seawal
1minggu je uoll ..Semua pelanggan kami dah berjaya anda bila lagi? Bijian Be Fit Garcinia la dapat membuang lelemak dalam badan anda dengan mudah dan berkesan.  Be Fit keluaran Fazz Beauty mengandungi ekstrak Garcinia Cambogia, yang sudah terkenal  sebagai agen pembakaran lemak pantas bagi membantu menurunkan berat badan secara
sihat dan selamat. Ia juga mengawal selera makan, melancarkan proses penghadaman,
membuang toksin dan racun di dalam badan seterusnya membuatkan tubuh terasa lebih
ringan cergas bertenaga. Pengambilan yang teratur membuatkan anda terhindar dari
masalah obesiti dan berjaya kekalkan berat badan ideal seperti yang diidamkan.
.
Be Fit Ekstrak Garcinia Baru..100% diperbuat herba membantu membersihkan 
keladak - keladak usus.. menyingkirkan toksin berlebihan.. atau dikenali sebagai Best
Be Fit Cambogia dan diuji secara klinikal juga dililuskan oleh KKM.Khasiat Be Fit Ekstrak Garcinia Cambogia membantu mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal.Setiap orang inginkan tubuh badah yang ideal khusus kaum hawa yang ingin sentiasa kelihatan
menarik, menawan dan sebagainya.Kunci jawapan ialah dengan mengamalkan 
produk Be Fit Ekstrak Garcinia Cambogia.!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT BE
FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA BARU

Kesan KETARA seawal 1 minggu.
Menghentikan selera makan.
Menyekat pertambahan berat badan.
Membaiki sustem penghadaman.
Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi.
Tiada kesan sampingan yang memudaratkan.
Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak.
Membuang toksin dalam badan.
Tiada masalah kulit menggelebeh.
Tanpa perlu bersenam.
Membantu mengekalkan berat badan secara sihat.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN BE FIT EKSTRAK
GARCINIA CAMBOGIA BARU

Garcinia Cambogia yang mengandungi kompaun HCA.

BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA
KANDUNGAN BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA


CARA PENGAMBILAN BE FIT EKSTRAK
GARCINIA CAMBOGIA BARU

Ambil 1 biji 30 minit sebelum sarapan pagi.

Untuk kesan yang lebih cepat ambil 1 biji lagi sebelum tidur.

Disyorkan mengambil produk ini untuk jangka masa panjang 
agar mendapat kesan yang optimum.

*Tips: Wajib minum 1-3 liter air kosong sehari untuk 
mempercepatkan proses detoks badan.


TIPS KEKAL SIHAT DAN AKTIF

Lakukan aktiviti yang mengeluarkan peluh seperti bersenam,
berbasikal mahupun berjalan kaki.

Ambil makanan sihat seperti putih telur, 
ikan, ayam atau sayur-sayuran.

Minum jus sayuran segar tanpa campuran buah dan
gula sekurang-kurangnya selama tiga hari.

Mandi wap atau sauna dipercayai dapat membantu
mengatasi masalah timbunan lemak dengan cepat.

Hindari makan lewat dan masa paling ideal untuk 
makan selewat-lewatnya tiga jam sebelum tidur.

Lakukan senaman ringan untuk melatih otot dan 
melancarkan aliran darah ke seluruh tubuh.

Manjakan diri dengan haruman minyak 
aromaterapi yang menyegarkan.

Tidur yang cukup untuk mengembalikan kesegaran. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA BARU produk
100% ASLI ORIGINAL dijamin HALAL dan disahkan KKM !.

BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA
BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA

PANTANG LARANG BE FIT EKSTRAK
GARCINIA CAMBOGIA BARU

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca VITAL SKIN - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "VITAL SKIN - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top