SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA - HARGA MURAH ORIGINAL


THREE SIXTY CREAM 360 4D
FORMULA - HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA
THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA
THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA

THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA
THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA

PENGENALAN MENGENAI APA ITU THREE
SIXTY CREAM 360 4D FORMULA

NAK KULIT CANTIK,GEBU,FLAWLESS?? INGINKAN RAWATAN TERBAIK UNTUK
MERAWAT KULIT WAJAH?? JOM KENALKAN DENGAN THREE SIXTY 
CREAM 360 4D FORMULA.

Three Sixty Cream 360 4D Formula ialah merupakan foundation paling top kerana ia
membantu  wajah anda untuk akan kelihatan pinkish.Foundation 4D pilihan yang sesuai
untuk semua jenis kulit, bertindak sebagai make up based dan berupaya merawat
 masalah kulit pada masa yg sama.Jika anda mahukan foundation yg menjadikan
wajah lebih pinkish seperti memakai blusher tetapi masih tampak natural, 
boleh cuba 4D foundation.
.
Pengguna menggunakan 4D foundation nampak lebih natural, pinkish dan tidak nampak
seperti memakai alas bedak.Yang paling best...anda tidak perlu dah nak tepek krim lain
atau berbedak! memang jimat!.One more thing lagi yg paling penting saya nak bagitahu
satu rahsia besar tentang 4D foundation dms360 kami tahu!,satu-satunya foundation 
yang boleh merawat selain cover masalah kulit sahaja.kulit makin cerah tiada lagi 
kulit kusam macam dulu. Hanya menggunakan Three Sixty 360 4D Formula.Tak
 kisah la orang duk kata muka kita matured, janji muka kita tiada
jerawat-jerawat merah teruk.
.
Macam dulu gigih duk cover pakai filter camera oppo pun tak dan nak cover dah, 😂.
Pergi bercuti pun malu nak keluar hotel, tak boleh nak make up semua, serba tak kena,
jumpa member semua duk bising kenapa muka teruk, malu oit.Tapi la ni, Alhamdulillah,
tiada dah jerawat besar-besar tu, ada pun biasa lah sebulan sekali hormon tak betul
😝,normal lah kan. lega aih muka dah tak payah make up tebal-tebal, seronokk..Nak
tau rahsia kita pakai produk apa sekarang? Three Sixty Cream 360 4D Formula
la jawapan dia, kita cerita lebih sikit^_^.Jom dapatkan Three Sixty Cream
 360 4D Formula dengan harga istimewa!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA

 Instant Glow + Pinkish.
 Anti Pigmentasi(jeragat).
 SPF 50(8.3 JAM PERLINDUNGAN).
 Menjadikan kulit lebih anjal,lembut dan halus.
 Wangi + kulit kekal lembab.
Sesuai untuk kulit normal dan kering.
 1 minit Instant Glowing.
 Membantu mencerahkan kulit.
Bertindak sebagai pengganti compact powder.
 Nampak lebih neutral look.
Membantu mengawal dan mencegah jerawat.
 Penggunaan tahan 2-3 bulan.

THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA
KEBAIKAN THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA

CARA PENGGUNAAN THREE SIXTY
CREAM 360 4D FORMULA

First cuci muka dengan mana-mana sabun dms360.
Pastikan wajah anda bersih dari sebarang noda.
picit 3 ke 4 kali 4D foundation dms360 ke wajah dan biarkan semalam.
Dilarang memakai serum atau krim muka ketika rawatan ini dibuat.
Bagi masalah jeragat,tebalkan 4D foundation di kawasan tersebut.
Ulang penggunaan 4D foundation sebagai masker atau krim malam
 ini selama 3 hari berturut-turut.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


PANTANG LARANG THREE SIXTY
CREAM 360 4D FORMULA

Dilarang memakai serum atau krim muka 
ketika rawatan ini dibuat.
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA THREE
SIXTY CREAM 360 4D FORMULA

Beberapa testimoni pengguna Three Sixty Cream 360 4D Formula.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






ANDA MEMPUNYAI MASALAH BAU BADAN YANG
SERIUS??? MALU DAN KURANG BERKEYAKINAN
UNTUK BERHADAPAN DENGAN ORANG RAMAI??
CUBALAH GUNAKAN PERFUME GUCCI BAMBOO


GUCCI BAMBOO PERFUME
MINYAK WANGI KHUSUS
UNTUK KAUM WANITA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

GUCCI BAMBOO PERFUME
GUCCI BAMBOO PERFUME

GUCCI BAMBOO PERFUME
GUCCI BAMBOO PERFUME

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
GUCCI BAMBOO PERFUME

Gucci Bamboo Perfume ialah minyak wangi yang membantu para wanita 
jadi independent dan berkeyakinan di samping membangkitkan langkah wanita 
dari selangkah ke selangkah.Gucci Bamboo Perfume membantu para wanita 
daripada yang tidak tahu berfesyen sehinggalah berjaya memukau pandangan
sekeliling.Wangian ini menepati intipati anda dan dijamin anda berpuas hati 
dengan hasil terbaik!.Dengan kandungan bahan-bahan semulajadi memikat 
keanggunan seseorang wanita.Anda semua tunggu apa lagi..jangan 
membuang masa!Jom dapatkan stok sementara stok masih ada
 kerana produk ni antara 'top selling'!!!


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
GUCCI BAMBOO PERFUME

Meningkatkan keyakinan diri.
Produk bumiputera halal.
Wangian tahan labih lama.
Boleh dibawa dalam solat.
Senang untuk dibawa kemana sahaja.
Pati Original&Alkohol First Grade.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
GUCCI BAMBOO PERFUME

Spicy.
Cinnamon.
Floral.


CARA PENGGUNAAN GUCCI
BAMBOO PERFUME

Gucci Bamboo Perfume hanya sesuai pakai untuk outdoor atau special 
occassion atau night wear.Khas untuk golongan wanita anggun sahaja.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Gucci Bamboo Perfume dijamin HALAL dan disahkan KKM!.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
GUCCI BAMBOO PERFUME

Ada testimoni penggunaan Gucci Bamboo Perfume.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "THREE SIXTY CREAM 360 4D FORMULA - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top