SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

OLICANDY X FATTAH AMIN - HARGA MURAH ORIGINAL


OLICANDY X FATTAH AMIN
HARGA MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

OLICANDY X FATTAH AMIN
OLICANDY X FATTAH AMIN

OLICANDY X FATTAH AMIN
OLICANDY X FATTAH AMIN

OLICANDY X FATTAH AMIN
OLICANDY X FATTAH AMIN

OLICANDY X FATTAH AMIN
OLICANDY X FATTAH AMIN

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
OLICANDY X FATTAH AMIN

SIAPA NAK KACAK MACAM ARTIS HOT MALAYSIA KITA, FATTAH AMIN?? ORANG
PEREMPUAN PUN KALAU NAK KEKAL SIHAT MACAM FATTAH AMIN JOM TRY
OLICANDY X FATTAH AMIN NI!!.
.
Olicandy X Fattah Amin ialah merupakan makanan produk tambahan yang 
menggunakan daun buah zaitun sebagai bahan utama. Tablet kunyahan berperisa
oren ini menjanjikan kesan yg terbaik sebagai sumber tenaga disamping meningkatkan
sistem imunisasi badan.Olicandy X ini berbeza dengan Olicandy dengan penambahan
jumlah dosage setiap bahan yang membuatkan kesannya dapat dirasai lebih 
pantas dan maksima (EKSTRA POWER BOOSTER). 

Zaman sekarang bukan perempuan je yang nak jaga kulit, kaum lelaki pun dah 
mempunyai kesedaran yang tinggi tau pasal penjagaan kulit ! πŸ˜‰.Yelaa kan..kulit kita
 kan nak pakai lama..Sape lagi nak jaga diri kita kalau bukan kita sendiri. So haruslah
 jaga dengan sebaik mungkin kan😊.Olicandy X Fattah Amin menjanjikan
 anda kesan positif!!.
.
Kapsul ni membuatkan penggemar Tablet Kunyah Kunyah Gebu lebih mengalami rasa
yang lebih enak dan dapatkan kulit yang lebih cantik!!!!.Dengan penampilan duta baru
 mereka iaitu Fattah amin dalam Olicandy x Fattah Amin, anda akan rasa perubahan
ketara dalam tablet ini.Nak hasil lagi best tak??jom kunyah untuk terus kekal CANTIK 
& BERTENAGA!!! Ianya SPECIAL LIMITED EDITION tau!!!.wahhh..ramai cust lelaki 
mesej sis.. Nak cuba Olicandy X Fattah Amin katanya....Yang dok rindu Fattah 
Amin tu boleh cepat-cepat grab. Boleh jugak la usha hari-hari Ejaz 
kesayangan hampa nihh..huhuu


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
OLICANDY X FATTAH AMIN

Perubahan tona kulit berganda lebih cerah.
 Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
 Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari.
Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius.
 Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective.
 Memudarkan dark spot di seluruh badan.
 Merangsangkan menghasilkan glutatione. dlm badan secara semulajadi
 iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING
 MENGAMBIL GLUTA.
 Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan.
 Meningkatkan sistem imunisasi.
 Membuang toksin dan membersihkan darah kotor.
 Memulihkan sakit sendi dan otot.
 Memberi kecergasan badan sepanjang hari.
 Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai 
penyakit kronik termasuk kanser.

OLICANDY X FATTAH AMIN
KEBAIKAN OLICANDY X FATTAH AMIN

OLICANDY X FATTAH AMIN
OLICANDY X FATTAH AMIN


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN UTAMA
OLICANDY X FATTAH AMIN

Rasa Perisa Oren yang sangat sedap.


CARA PENGAMBILAN OLICANDY
X FATTAH AMIN

Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima.
Boleh diambil pada bila-bila masa sebelum atau selepas makan.
Digalakkan untuk meminum air putih/kosong 2 liter sehari.
Kesan boleh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon seseorang.
Boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan 
hormon wanita.
Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy
.
.
PANTANG LARANG OLICANDY
X FATTAH AMIN

Q : Siapakah yang boleh mengambil OLicandy X Fattah Amin?
A : Lelaki & perempuan yang berusia 13 tahun dan ke atas.

Q : Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
A : Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi
      breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

Q : Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya
      mengambil olicandy?
A : Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy
      menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah
      kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber
      kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel
      kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan
      dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana
      kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

Q : Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
A : Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar,
      jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing
      di wajah.

Q : Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
A : Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan
      oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan
      bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

Q : Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
A : Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement
      kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya
      supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation
      bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak
      bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.

OLICANDY X FATTAH AMIN
Q & A OLICANDY X FATTAH AMIN

KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Olicandy X Fattah Amin produk 100% ASLI ORIGINAL
 dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG OLICANDY X
FATTAH AMIN

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



KALAU CANTIK BADAN TAK WANGI TAK SYOK
JUGAK KAN?? NAK CANTIK DAN SENTIASA 
WANGI?? JOM TRY PATI IBU 7 BUNGA & 
MINYAK CENUAI


PATI IBU 7 BUNGA MINYAK CENUAI
MINYAK WANGIAN UNTUK
MANDIAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI
PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI

PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI
PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI

PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI
PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI

KALAU CANTIK BADAN TAK WANGI TAK SYOK JUGAK KAN?? NAK CANTIK DAN
SENTIASA WANGI??JOM TRY PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI PATI PEWANGI
 7 BUNGA YANG TERBUKTI KEBERKESANANNYA MAMPU BERTAHAN SELAMA 24
JAM DARI ATAS SAMPAI BAWAH UOLLS!!.DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA
 HUJUNG KAKI BERBAU WANGI! SEMERBAK HARUM...!!! 

Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai ialah produk yang sangat sesuai dititiskan dalam 
air mandian.Memang wangi semerbak.Berseri-seri lepas pakai.So, uooollls sudah tidak
perlu guna pelbagai jenis produk berasingan untuk cantik dan wangi taw... sebabnya 
Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai  dapat memenuhi segala keperluan mandian
anda....Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai berkhasiat untuk melembab,
 menghaluskan serta menjadikan kulit anda seperti bayi!!! ditambah pula
 dengan kewangian yang suuungguh menggoda!!!.

Syok betul lah titis Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai ni. Dia punya bau sangat 
fuhh wangi gilerr!dah la wangi tahan lama pulak tu. Botol berbentuk bujur memang 
sesuai dengan bau dia.Sesuai untuk lelaki perempuan yg lasak dan berpeluh. Bukan
 nya apa, sekali berpeluh, bau dia lebih kuat dan fuuhhhh... Blh cair beb! Handsome
 gila bau dia!.But, dont worry lah. Pati ni sesuai untuk indoor & outdoor. Bau dia
 sangat ringan, sweet. Siapa nak feeling handsome?cantik? Cepat kejar
 Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai! Sementara stok masih ada.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
PATI IBU 7 BUNGA & MINYAK CENUAI

Tahan 1 bulan.
Merawat Segala jenis masalah kulit.
Awet muda dan kulit kelihatan tegang.
Kulit kelihatan Gebu dan kemerahan.
Anti bakteria.
Mengecilkan liang roma.
Menaikkan Seri muka dan kelihatan berseri seri.
Tinggi kandungan vitamin A,C,E baik untuk 
Kulit dan juga Rambut.
Mengurangkan kelemumur.
Merawat penyakit kulit.
Melembabkan Kulit.
Menyegarkan Mata


CARA PENGGUNAAN PATI IBU
7 BUNGA & MINYAK CENUAI

Sediakan air utk mandian. Lebih baik baldi besar utk buat mandian.
 Lebih bagus kalau air sejuk atau mandi di waktu pagi.
Titis kn 5 titis Pati 7 bunga ke dalam air mandian.
Kemudian sebatikan campuran.
Mula kn mandian dengan mengalirkan air dr atas kepala 
hingga ke hujung kaki.


TIPS SENTIASA WANGI
SEPANJANG MASA

 Paling penting, pastikan anda mandi setiap hari terutama sebelum melangkah keluar
rumah. Ini kerana biarpun anda sudah mandi pada sebelah malam, badan juga 
boleh mengeluarkan peluh ketika tidur. Sekiranya badan tidak dicuci, ia akan 
mengeluarkan bau tidak menyenangkan terutama apabila anda mula 
berpeluh ketika sudah melangkah keluar rumah. 

Gunakan sabun mandi yang mempunyai bau harum yang mampu tahan lama 
dan sabun keseluruhan tubuh anda terutama di bahagian berlipat seperti
 belakang lutut dan ketiak. 

Gosok seluruh tubuh menggunakan span lembut dan bahan sental berbau 
harum untuk menyingkirkan kulit mati. 

 Basuh dan syampu rambut setiap hari terutama bagi yang bertudung atau memiliki 
rambut berminyak utk mengelak ‘bau berkumpul’ hingga menjejaskan penampilan. 

 Sapukan deodoran mencukupi pada bahagian ketiak sebaik selesai mengeringkan tubuh
selepas mandi. Sapukan dua lapisan deodoran bagi mendapatkan lebih perlindungan
daripada bau tengik. - Semburkan penyembur badan yang harum dan segar, 
tetapi berbau lembut ke seluruh tubuh sebelum menyarung pakaian. 

 Pakai pakaian bersih yang sudah dicuci dan dikeringkan sempurna. Jangan menyarung
baju yang belum dibasuh. Biarpun ia kelihatan masih bersih, ia menyembunyikan
 bauan tidak menyenangkan yang akan bergabung dengan peluh baru. 

Pakai pakaian dalam yang sudah dicuci setiap hari, bukan pakaian dalam yang 
dipakai pada malam sebelumnya. 

 Semburkan haruman pada pakaian untuk membuatkannya lebih harum. Sentiasa bawa
deodoran dan minyak wangi dalam beg tangan supaya ia boleh disapu sekali lagi
 sekiranya badan mula berpeluh. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Pati Ibu 7 Bunga & Minyak Cenuai produk 100% ASLI ORIGINAL
 dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca OLICANDY X FATTAH AMIN - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "OLICANDY X FATTAH AMIN - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top