SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD - HARGA MURAH ORIGINAL


MAVELLOUS TRUE DETOX
GOLD - HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD
MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD 

MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD
MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD 

MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD
MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD

SIAPA NAK KURUS DENGAN CARA PALING MUDAH DAN BERKESAN?? 
JOM TRY MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD FORMULASI TERBARU
 MAVELLOUS 

Mavellous True Detox Gold ialah merupakan antara produk yang telah berjaya 
membantu anda menurunkan berat badan..Mavellous True Detox Gold dirumus khas
 dari ekstrak mangga Africa yang cukup berkesan untuk penurunan badan yang begitu
pantas.Kandungan 100% mangga Afrika membantu membakar lemak dan 
meningkatkan tenaga anda.
.
Produk terbaru dari MaVellous!100% MANGGA AFRIKA yg telah diketahui mempunyai
pelbagai kebaikan & khasiat!.True Detox Gold datang dengan RASA & KESAN yang 
sangat HEBAT!.100% MANGGA AFRIKA - MEMBAKAR LEMAK & MENYAHTOKSIN
ANDA!.MaVellous Xlite TrueDetox adalah adunan formula premix hebat yang bekerja
secara sinergi untuk membantu tubuh di dalam proses detoksifikasi, program 
pembersihan dan juga menurunkan berat badan.
.
Bersama-sama dengan bahan yang terkandung di dalamnya membantu tubuh anda
menyediakan vitamin,nutrisi dan antioksidan yang diperlukan oleh badan dan berkesan
untuk membersihkan serta menghilangkan lemak yang tidak dingini.Mavellous True 
Detox Gold untuk KELANCARAN USUS & MENGEMPISKAN PERUT 
dengan berkesan!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD

Meningkatkan sistem imun.
Meningkatkan tenaga.
Membakar lemak.
Mengurangkan berat badan.
Membersih dan penyahtoksin.
Meningkatkan sistem imun.
Melawaskan pembuangan air besar.
Menyihatkan usus.
Menyihatkan dan juga melancarkan sistem 
pencernaan dan penghadaman.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD

Mavellous True Detox Gold 100% MANGGA AFRIKA.


CARA PENGAMBILAN MAVELLOUS
TRUE DETOX GOLD

Ambil 1.5 - 2 scoop dengan 150ml air. 
Kemudian goncang dan minum. 
Ambil SELEPAS SARAPAN atau SEBELUM TIDUR.
(Bancuh dgn air sejuk, boleh di shake dengan ais juga malah 
dengan jus kecuali air panas atau air suam).


TIPS MENCEGAH LEMAK BERLEBIH
DI PERUT DENGAN SIHAT

 Sempatkan diri anda dengan sarapan yang mengandungi karbohidrat
 kompleks dan juga protein.
 Perbanyakkan pengambilan makanan yang 'membakar lemak'seperti 
sayur-sayuran,buah segar,susu skim,telur putih dan ikan.
Hindari makanan yang mengandungi kalori tinggi,di antaranya ialah pizza,
burger,makanan bergoreng,roti,daging yang berlemak dan produk 
yang mengandungi banyak gula.
 Sukan kardiovaskular,atau aktiviti yang memacu denyut jantung anda dan 
pernafasan atau pembuluh darah ini adalah salah satu cara yg berkesan 
jika anda ingin membakar kalori dan mengurangkan lemak yang 
berlebihan dari badan anda.
 Minum segelas air putih sebelum makan dapat membantu menurunkan berat 
 badan kerana boleh menekan nafsu makan.Air putih tidak hanya bermanfaat
 membantu fungsi otak,buah pinggang,ataupun hati anda,tetapi juga
 mempercepatkan metabolisme tubuh.
 Tidur yang Cukup.Tidur kurang dari 7-8 jam sehari akan menyulitkan tubuh
 mengumpulkan tenaga untuk bekerja kembali,juga mencerna makanan.
 Kurangkan Pengambilan Garam.Pengambilan garam yang berlebihan akan
 membuat tubuh anda menahan air.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Mavellous True Detox Gold produk 100% ASLI ORIGINAL
 dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


FREQUENCY ASKED QUESTION(FAQ)
MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD

Q : Lelaki boleh consume tak?
A : Lelaki dan perempuan boleh consume.

Q : Dari umur berapa boleh consume?
A : Seawal 12 tahun boleh start consume.

Q : Detox ni rasa apa?
A : TD Gold rasa mangga (200g)
      TD Biasa rasa lemon tea (150g)

Q : Kenapa tak boleh bancuh dengan air suam atau panas?
A : Kerana zat-zat detox akan mati, nanti sia-sia je minum. So, gunalah air sejuk dalam fridge atau air masak suhu bilik.

Q : Kalau saya tengah consume supplement lain, boleh tak saya consume 
      detox sekali?
A : Kalau sis tak pernah detox sebelum ini, admin suggest sis stop consume any
      supplements. Seminggu awal tu hanya focus detox sahaja. Minggu seterusnya boleh
      consume detox dan supplement dalam masa yang sama. Just gapkan 30minit-1jam
      selepas consume detox baru ambil supplement lain.

Q : Detox ni tak buang khasiat supplement yang kita consume tu ke kalau
      ambil serentak?
A : Secara amnya, DETOX ialah BUANG TOKSIN. Jadi, detox hanya buang benda asing
      yang tak diperlukan badan. Supplement penuh dengan nutrisi, bukan dipenuhi dengan
      toksin. Jadi, tiada masalah untuk consume detox dan supplement lain dlm masa yang
      sama. Malah, lagi bagus kerana bila usus sis dah bersih bebas toksin, senang badan
      nak serap nutrisi yang ada pada supplement. So, cepatlah sikit sis KURUS & CERAH
      depends jenis supplement yang sis ambil.

Q : Kena pantang caffein tak time consume detox?
A : Boleh minum macam biasa, tiada masalah.

Q : Detox ni buat kita asik keluar masuk toilet tak?
A : Kalau sis memang tak pernah detox seumur hidup biasanya 2-4 hari awal tu sis akan
      rasa sedikit sakit perut dan rajin keluar masuk toilet sebab detox tengah cuci dinding
      usus yang dah bersarang dengan toksin. Maklumlah, tiap hari tiap masa makan macam
      macam tapi tak pernah bersihkan usus sampai bersih. Apabila usus dah clean,
      selalunya sehari 1-2 kali sahaja sis keluar masuk toilet.

Q : Kena minum banyak air masak tak?
A : Minum air masak 8 gelas sehari itu adalah wajib. Tak kira awak ambil supplement
      mahupun tidak.

Q : Berapa lama baru nampak kesan?
A : Kesan seawal 6 ke 8 jam perut sudah mula memulas ini kerana ia sedang melakukan
     detoksifikasi, manakala kesan untuk nmpak kurus atau kurang berat badan ia
     bergantung pada metabolisma kita & apa yg kite makan.
     Seawal seminggu dah start nampak changes slowly, especially bahagian perut dah
     kurang kempis & badan rasa ringan.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD

Beberapa testimoni pengguna Mavellous True Detox Gold.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^




PERFUMA WANGI SETANDING PERFUME
ANTARABANGSA. BAU WANGIAN
TAHAN SEPANJANG HARI


PERFUME FASHA SANDHA
HARGA MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

PERFUME FASHA SANDHA
PERFUME FASHA SANDHA

PERFUME FASHA SANDHA
PERFUME FASHA SANDHA

PERFUME FASHA SANDHA
PERFUME FASHA SANDHA

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
PERFUME FASHA SANDHA

Perfume Fasha Sandha ialah minyak wangi keluaran D’Haja yg direka khas 
untuk cuaca yang tidak menentu seperti cuaca panas. Badan berpeluh
 menjadi semakin wangi apabila badan disembur 
dengan minyak wangi ini. 

Minyak wangi ini sangat disukai oleh Fasha Sandha kerana baunya
 menepati cita rasa beliau iaitu bauan yang lembut seperti
 minyak wangi Miracle Lancome.


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
PERFUME FASHA SANDHA

Mempunyai haruman yang mahal 
Boleh dipakai oleh semua peringkat usia
Bau boleh tahan selama 12 jam
Boleh dibawa solat
Halal

PERFUME FASHA SANDHA
KELEBIHAN PERFUME FASHA SANDHA

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 
ERFUME FASHA SANDHA

30ml Eau De Parfum (vaporisateur) dengan gabungan pelbagai 
haruman bunga yang lembut dan menyegarkan


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
PERFUME FASHA SANDHA

Semburkan pada badan atau pakaian seperti biasa


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
PERFUME FASHA SANDHA





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "MAVELLOUS TRUE DETOX GOLD - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top