SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

KOPI IBU PUTIH - HARGA MURAH ORIGINAL


KOPI IBU PUTIH - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

KOPI IBU PUTIH
KOPI IBU PUTIH

KOPI IBU PUTIH
KOPI IBU PUTIH

KOPI IBU PUTIH
KOPI IBU PUTIH

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
KOPI IBU PUTIH

MINUM COFFEE PUN BOLEH PUTIH KE??SATU BADAN BOLEH CANTIK??
WOWWW..AMAZING NYER!!RAHSIA BADAN SIHAT MENAWAN DAN 
KULIT PUTIH GEBU BERSERI

Kopi Ibu Putih ialah keluaran Nina Skincare ialah kopi pracampuran yang berkualiti
Premium khusus melangsingkan badan serta memutihkan kulit wajah dan seluruh
 anggota tubuh badan. Ia diformulasikan dengan gabungan herba
 moden dan tradisional.
.
Kopi Ibu Putih ready stock uollssss. Nak putih cerah gebu dan kurus dengan hanya 
minum kopi? Minum lah Kopi Ibu Putih by NinaSkincare 😉 SEDAP, SIHAT & MENAWAN
Kopi Ibu Putih khas untuk penggemar kopi!!.Minum kopi pun boleh dpt kulit cantik dan
cerah tau!!.Kopi Ibu Putih mengkudu dapat permintaan tinggi!!!  Tak sangka, ramai
pengguna Kopi Ibu Putih yee.Nikmati Kopi Ibu Putih yang boleh buat anda KURUS
 DAN GEBU dalam satu masa!!.Nak dapatkan harga yang menarik??? yang pasti
 anda boleh miliki??? tak nak bayar dengan harga pasaran???
Jom whatsapp saya laju-laju..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
KOPI IBU PUTIH

Mencerahkan kulit seawal 7 hari.
Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata.
Membaiki tekstur kulit agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam 
masa yang singkat.
Memulihkan kulit berparut, berjerawat serta kering.
Menganjalkan kulit agar sentiasa lembap.
Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus.
Mengecilkan liang pori kulit.
Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga.
Menghilangkan rasa mengantuk.
Membakar lemak & mencegah pengumpulan lemak.
Meningkatkan metabolisma badan.
Melawaskan pencernaan/detox toksin.
Menurunkan kadar bad kolestrol (LDL) & Menaikkan kadar
 good kolestrol (HDL).
Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya.
Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal.
Mengurangkan nafsu untuk makan.
Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori.
Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal.
Mengawal berat badan dengan mudah.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
KOPI IBU PUTIH

Ekstrak Habbatussauda
Ekstrak Betik
Ekstrak Tomato
Vitamin C
Marine Collagen
Kopi Arabika
Krimer Bukan Tenusu
Gula


CARA PENGAMBILAN
KOPI IBU PUTIH

Satu paket untuk secawan(+-150ml).
Masukkan air panas dan kacau.
Simpan di tempat yang sejuk dan kering.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
 kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
 boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Kopi Ibu Putih produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG
KOPI IBU PUTIH

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
KOPI IBU PUTIH

Beberapa testimoni pengguna Kopi Ibu Putih .
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






ANDA MEMPUNYAI MASALAH KULIT MUKA
BERJERAWAT DAN BERJERAGAT.. DAH TRY
BANYAK PRODUK TETAPI MASIH TDK DAPAT 
HASIL YANG DI INGINI.. AYUH CUBALAH 
GUNAKAN SATIN SKINZ FACIAL


SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
MERAWAT MASALAH KULIT
SENSITIF DAN BERJERAWAT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
 SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

Satin Skinz facial Green Tea ialah produk yang berkesan dalam membantu 
anda di luar sana yang menginginkan kulit putih,gebu,anjal,menawan,halus,kulit 
sekata dan sebagainya lagi.Produk kulit ni dirumus khas untuk merawat muka
berjerawat,batu nanah yang kononnya dah tak de harapan lagi nak pulih.
Tapi jangan risau bak kata pepatah"setiap penyakit lah kan..
 pasti ada ubatnya"=).

Produk Satin Skinz Facial Green Tea mampu membantu anda semua yang 
kerap kali mengalami masalah kulit!!!.Satin Skinz Facial Green Tea membantu 
merawat masalah parut akibat jerawat atau luka dan juga berkesan Menjadikan 
kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa kulit berminyak.
Jom dapatkannya sekarang!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

Membantu merawat masalah parut akibat jerawat atau luka.
Membantu menghilangkan kedutan halus.
Menjadikan kulit lebih muda dan anjal.
Membantu mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
Membantu melembapkan kulit.
Memperbaharui sel kulit mati.
Membantu mengecilkan pori-pori di wajah.
Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang
 hari tanpa berminyak.

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
FUNGSI SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA
FUNGSI SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

KANDUNGAN SATIN SKINZ
FACIAL GREEN TEA

Acne Wash
Acne Solution
Acne Day Treatment
Acne Night Treatment


CARA PENGGUNAAN SATIN
SKINZ FACIAL GREEN TEA

Cuci muka dengan bersih menggunakan Acne Wash Green Tea dengan urutan
 membulat pada wajah.Tak perlu gosok dengan kuat.Tumpukan buih pada 
bahagian yang berjerawat dan bilas.
Kemudian biarkan kulit muka kering sendiri tanpa perlu di lap.
Seterusnya titiskan Acne Solution pada hujung jari dan calit pada dahi,pipi,hidung 
dan dagu.Kemudian ratakan.Tak perlu tebal sangat.Texture Acne Wash adalah
 pekat dan mudah menyerap.Tidak berminyak dan tidak melikit.
Biarkan selama 10 minit untuk kulit muka menyerap zat 100%.
Calit Day Cream pada permukaan wajah dan ratakan ke seluruh muka.Boleh di sapu
 2 layer untuk lebih kemasan dan akhir sekali dap dap compact powder atau 
bedak baby yang sesuai.
Manakala pada sebelah malam pula ulang semua step di atas dan jangan lupa 
periksa wajah anda.Mesti betul-betul bersih 100% dari Day Cream yang di
pakai tadi.Dicadangkan lap dulu Day Cream dengan wet tissue baru cuci
 dengan Acne Wash.
Akhir Sekali,ulang step yang sama di atas.Sapu Nite Cream secara menipis
 keseluruh wajah.Biarkan sehingga kering.Seterusnya sapu treatment Cream 
dan fokus lebih pada kumpulan jerawat.Selepas 10 minit dah boleh tidur.


TIPS PENJAGAAN KULIT

✔ Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia 
yang boleh merosakkan muka anda.
✔ Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
✔ Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
 boleh disapu pada lengan dan leher.
✔ Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dengan guna daun bunga tahi ayam.
✔ Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit sebelum
 tidur dan bilas dengan air.
✔ Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti 
masker pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas
 lah dengan air.
✔ Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
✔ Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Satin Skinz Facial Green Tea produk 100% Original dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.
.
.
PANTANG LARANG SATIN SKINZ
FACIAL GREEN TEA

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

Ada testimoni pengguna Satin Skinz Facial Green Tea.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)



Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca KOPI IBU PUTIH - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "KOPI IBU PUTIH - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top