SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

JUS PULIH DARA - HARGA MURAH ORIGINAL


JUS PULIH DARA - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

JUS PULIH DARA
JUS PULIH DARA

JUS PULIH DARA
JUS PULIH DARA

JUS PULIH DARA
JUS PULIH DARA

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
JUS PULIH DARA

ADA RASA KURANG SELESA DAN TAK SAMA MACAM AWAL KAHWIN DULU??
NAK BAGI HANGAT MACAM MALAM PERTAMA??.CUBALAH JUS PULIH
 DARA PASTINYA ANDA BERPUAS HATI!!!.

Jus Pulih Dara ialah merupakan jus hebat untuk semua wanita yang mementingkan
keanggunan, kehebatan, kecantikan luaran dan dalaman untuk memberikan yg terbaik
kepada para suami mereka. Jus Pulih Dara adalah merupakan minuman tenaga yang
HEBAT khususnya untuk wanita. Ianya mengandungi ekstrak herba terpilih yang 
amat berkhasiat untuk membantu meningkatkan tenaga dan ghairah seksual wanita
 terhadap suami.Jus Pulih Dara boleh diamalkan oleh wanita yang dah berkahwin
 yang belum berkahwin pun boleh juga taw asalkan jenis pentingkan kesihatan
 dalaman wanita. Nak cantik, nak sihat, nak slim boleh amalkan Jus ni.

Kembalikan mahkota kewanitaan anda dengan Jus Pulih Dara..KETAT, MANTAP,
MAMPAT,PADAT,SENDAT,SLIM,GEBU.Tu semua penangan Jus Pulih Dara la..Takkan la
korang tak nak tu semua kan dalam 1 produk..Jimat dan berbaloi...Uolllssss..Jangan tak
tau naaa..Jangan ingat yang "Jus Pulih Dara" semata-mata cuma untuk ketat, sendat,
padat,mampat saja naaa...Jangan ingat yg "Jus Pulih Dara" cuma semata-mata untuk
slimming saja naaa..."Jus Pulih Dara" juga dapat kawal gula dalam darah Uolllssss...
Sangat sesuai untuk wanita penghidap diabetes...1001 khasiat dan sejuta nikmat dalam
sebotol...Dapat membantu anda mendapatkan kesihatan yang optimum...In Shaa
Allah..Jom grab sekarang sementara stok tak banyak dah nieee..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
JUS PULIH DARA

Meningkatkan kesihatan dalaman dan kecantikan. 
Mengatasi masalah senggugut dan keputihan.
Menghilangkan bau badan & mulut. 
Menguatkan otot dan menyempitkan faraj.
Membersih dan mengecutkan rahim.
Menegangkan payudara. 
Membantu merawat luka dalam perut dan selepas pembedahan. 
Menguatkan sistem kemutan. 
Menambahkan kolagen dalam badan.
Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif 
kepada pasangan semasa hubungan kelamin. 
Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah awet muda .

JUS PULIH DARA
KEBAIKAN JUS PULIH DARA

JUS PULIH DARA
FUNGSI JUS PULIH DARA

JUS PULIH DARA
MANFAAT JUS PULIH DARA

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
JUS PULIH DARA

Akar Serapat.
Jarum Emas.
Peuraria Mirifika.
Sireh Kunyit.
Cekur.

KANDUNGAN JUS PULIH DARA

CARA PENGAMBILAN JUS
PULIH DARA

1 sudu pagi sebelum makan dan 1 sudu malam 
sebelum makan malam.

JUS PULIH DARA
CARA GUNA JUS PULIH DARA

TIPS PENJAGAAN ALAT
SULIT WANITA

 Setiap kali membuang air kecil atau besar bersihkan bahagian luar
 dengan menggunakan air. 
 Ketika haid, tukar tuala wanita sekerap mungkin. Amalan ini bukan sahaja 
membuatkan anda merasa selesa malah ia juga dapat mencegah 
pembiakan kuman yang mudah tersebar menerusi darah.
 Begitu juga dengan wanita yang gemar memakai pelapik seluar dalam.Ia 
harus ditukar dengan lebih kerap bagi udara yang bersih untuk vagina.
Jangan mengamalkan douching iaitu memasukkan pancutan air kedalam 
faraj dengan tujuan membersihkan bahagian dalam faraj. 
 Elakkan mengunakan sabun atau mandian untuk membersihkan alat sulit.
Bersihkan vagina dengan air bersih tanpa pencuci bahagian intim 
kerana bahagian ini sangat sensitif.
Tukar seluar dalam pada setiap kali mandi.Bagi wanita yg mengalami keputihan,
anda disarankan memakai pelapik seluar dalam agar keputihan tidak melekat 
pada seluar dalam dan menyebabkan anda tidak selesa.
 Khusus untuk anda yang sudah berkahwin amalkan buang air kecil selepas lebih 
 kurang setengah jam anda bersama untuk mengurangkan risiko jangkitan 
kuman pada pundi kecil.
 Jangan berkongsi alat pencukur kerana ia boleh menyebabkan penyakit 
berjangkit seperti Hipetitis B.
 Peka dengan perubahan bahagian intim. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Jus Pulih Dara produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG JUS
PULIH DARA

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
JUS PULIH DARA

Beberapa testimoni pengguna Jus Pulih Dara.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^




MUKA BERJERAWAT??KULIT SENSITIF??MUKA
BERLUBANG??RADANG MUKA??KULIT WAJAH
ROSAK AKIBAT SKINCARE YANG ADA BAHAN
KIMIA?? BABIES BLINK PLATINUM 5IN1 
ADA PENYELESAIANNYA


BABIES BLINK PLATINUM 5 IN 1
MENGATASI MASALAH
KULIT ROSAK

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BABIES BLINK PLATINUM
BABIES BLINK PLATINUM

BABIES BLINK PLATINUM
BABIES BLINK PLATINUM

BABIES BLINK PLATINUM
BABIES BLINK PLATINUM
BABIES BLINK PLATINUM
BABIES BLINK PLATINUM

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
BABIES BLINK PLATINUM

Babies Blink Platinum ialah produk yang berperanan dalam membantu 
mengatasi masalah kulit rosak sis semua!!Babies Blink Platinum selamat 
digunakan tanpa bahan kimia.

Adakah anda kurang berkeyakinan dalam menempuh harian?Sudah bosan jadi
bahan ejekan kawan disebabkan kulit anda semua yang tidak sekata, kulit 
penuh jeragat,jerawat,liang-liang pori terbuka dan macam-macam lagi.Jangan 
risau.produk keluaran hangat ni yakin blh membantu memberi anda keyakinan
 di samping menjadikan kulit anda lebih cerah dan cantik.Jom sis kita ubah 
penampilan kita dari sekarang!!Raya pun dah semakin hampir dah nie.
Tunggu apa lagi!! Tinggal komen anda selagi stok masih ada!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BABIES BLINK PLATINUM

Membantu menutupi liang-liang pori.
Mencerah 14 kali ganda dari agen pemutih lain.
membantu melicinkan wajah secara maksimum.
Membantu mencegah pertumbuhan jerawat baru.
Membantu menghilangkan jeragat seawal minggu.
Membantu menjadikan wajah lebih lembap.
Membantu menyeimbangkan minyak yang berlebihan.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN BABIES
BLINK PLATINUM

Glutacoll soap.
Day Cream.
Night Cream. 
Serum.
Toner.


CARA PENGGUNAAN BABIES 
BLINK PLATINUM

Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam,kemudian
 bilas dengan air dan keringkan.
Guna toner untuk menutup pori-pori wajah.
Pagi apply serum guna tangan sikit sapu-sapu seluruh muka sampai kering
 lepas tu baru apply krim siang Babies Blink di serata wajah dan ratakan.
Malam apply serum guna sapu di tangan seluruh muka sampai kering lepas
 tu baru apply krim malam Babies Blink di serata wajah dan ratakan.


TIPS KESIHATAN KULIT

Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Melindunngi kulit daripada paparan sinaran matahari.
Hindari makanan bergula.
Jangan Menyentuh Apalagi Memencet Jerawat.
Hindari merokok.
Mengawal tekanan.
Ambil berat tentang penjagaan kulit.
Perlukan rehat yang secukupnya.
Banyakkan minum air putih.
Lakukan perawatan kulit secara rutin.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Babies Blink Platinum 100% dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG BABIES
BLINK PLATINUM

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca JUS PULIH DARA - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "JUS PULIH DARA - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top