SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON - HARGA MURAH ORIGINAL


JUS GENDONG RAHSIA WANITA
ENDON - HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON
JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON

JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON
JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON

MASALAH KEPUTIHAN?? MASALAH PERIOD TAK TERATUR?? MASALAH 
LONGGAR?? SI SUAMI MAKIN HARI MAKIN RENGGANG??.JUS
 GENDONG RAHSIA WANITA ENDONBOLEH SELESAIKAN 
MASALAH-MASALAH DI ATAS

Jus Gendong Rahsia Wanita Endon ialah jus yang membantu menstabilkan hormon
anda. Dapatkan sekarang dengan tawaran harga istimewa.Masalah ni bukan masalah
dalaman wanita jee, masalah dalaman rumahtangga pun yer jugak. Bila laki dah ada 
duit lebih sikit,mula nenggatal cari lain.Dapatkan Jus Gendong Rahsia Wanita Endon 
hari ni jugak, biar laki kita tau, anak 5 pun grip masih mengancam.!!!.Tak sangka pulak
dengan Jus Gendong Rahsia Wanita Endon nie boleh selesaikan masalah akak dgn
cepat.... akak bersyukur sgt kenal dengan Jus Gendong Rahsia Wanita Endon ni.
Hari-hari banyak sangat testimoni yang masuk..sampai tak tau nak share yang mana
satu.huhuu..hari-hari ramai yang dah terjerat!.hari-hari ramai yang mula merasa
 bahagia sebab suami makin sayang^_^.makin hari makin ramai yang 
makin cantik!.uoll bila lagi ?

Jus Gendong Rahsia Wanita Endon....Resipi terbaik warisan lama,mudah hanya
 koyak dan minum sahaja...tak pahit...sedap sekali!.Berani untuk ubah penampilan 
diri bak Puteri Jawa dahulu kala?.KERANA SATU SACHET SUAMI 
CANCEL KAWEN LAIN!!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON

Membantu memberikan tenaga melakukan aktiviti harian.
Membantu merawat keputihan.
Membantu melancarkan haid.
Membantu menstabilkan hormon, menguatkan rahim & 
meningkatkan kesuburan.
Membantu mengetatkan faraj longgar.
Membantu menganjalkan punggung dan payudara.
Membantu mencantikkan kulit. 
Membantu menjadikan rambut lebih kuat dan sihat.


CARA PENGAMBILAN JUS GENDONG
RAHSIA WANITA ENDON

Ambil satu sachet setiap hari sewaktu perut kosong. Jus Gendong Rahsia 
Wanita Endon adalah seperti jus. Cara pengambilannya 
semudah koyak dan minum


TIPS PENJAGAAN ALAT
SULIT WANITA

Setiap kali membuang air kecil atau besar bersihkan bahagian luar 
dengan menggunakan air. 
Ketika haid, tukar tuala wanita sekerap mungkin. Amalan ini bukan sahaja 
membuatkan anda merasa selesa malah ia juga dapat mencegah 
pembiakan kuman yang mudah tersebar menerusi darah.
 Begitu juga dengan wanita yang gemar memakai pelapik seluar dalam.Ia 
harus ditukar dengan lebih kerap bagi udara yang bersih untuk vagina.
 Jangan mengamalkan douching iaitu memasukkan pancutan air kedalam 
faraj dengan tujuan membersihkan bahagian dalam faraj. 
Elakkan mengunakan sabun atau mandian untuk membersihkan alat sulit.
 Bersihkan vagina dengan air bersih tanpa pencuci bahagian intim kerana
 bahagian ini sangat sensitif.
 Tukar seluar dalam pada setiap kali mandi.Bagi wanita yg mengalami keputihan,
anda disarankan memakai pelapik seluar dalam agar keputihan tidak melekat 
pada seluar dalam dan menyebabkan anda tidak selesa.
 Khusus untuk anda yang sudah berkahwin amalkan buang air kecil selepas lebih 
 kurang setengah jam anda bersama untuk mengurangkan risiko jangkitan
kuman pada pundi kencing.
 Jangan berkongsi alat pencukur kerana ia boleh menyebabkan penyakit 
berjangkit seperti Hipetitis B.
Peka dengan perubahan bahagian intim. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Jus Gendong Rahsia Wanita Endon produk 100% ASLI ORIGINAL
 dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG JUS GENDONG
RAHSIA WANITA ENDON

Q - Siapa yang tak boleh minum Jus Gendong?
A - Wanita mengandung, ketika berpantang dan awal haid. Proses melancarkan kelahiran
      perlu di makan sebelum mengandung lagi dengan syarat hormonnya stabil. Kenapa
      tidak boleh makan ketika mengandung dan awal haid ?Sebab salah satu function utama
      jamu jerat suami adalah untuk flush out segala kotoran di rahim..oleh itu, jika makan
      ketika mengandung dikhuatiri embrio atau fetus tersebut di flush out melalui vagina.Dan
      kenapa awal period tak boleh makan sebab awal haid 1-3 hari, darah sedang banyak
      keluar. Dikuatiri perempuan hilang tenaga dan lemah ( ini termasuk ketika berpantang)

Q - Ada kelulusan KKM?
A - KKM diwajibkan hanya untuk produk dalam bentuk kapsul , tablet dan skincare perlu
      apply kkm. Bagi produk jus tidak wajib. Kilang pun berstatus GMP serta 24 jam pasang
      ayat Al Quran.

Q - Adakah produk ini benar-benar selamat digunakan?
A - Ya. Produk ini dijamin BERSIH, SELAMAT, BERKESAN & HALAL. Ia tiada langsung
      bahan terlarang.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA JUS
GENDONG RAHSIA WANITA ENDON

Beberapa testimoni pengguna Jus Gendong Rahsia Wanita Endon.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^









ADA MASALAH TAK TAHAN LAMA??.ASYIK PANCUT
AWAL JER???.JANGAN RISAU BRO, SETAKAT 2-3
ROUND BERSAMA ISTERI DLM 1 MALAM DAH TAK
 JADI MASALAH.. GAMBIR EMAS PERFORMANCE 
GEL 4 IN 1 ADA PENYELESAIANNYA


GAMBIR EMAS PERFORMANCE
GEL 4 IN 1 - ZAKAR TAHAN
LEBIH LAMA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL
GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL
GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

Gambir Emas Performance Gel ialah merupakan produk yang diformulasi 
daripada bahan organik terpilih dari Malaysia,Indonesia,Arab Saudi,India,Afrika.
Bahan-bahan terpilih ini diproses menggunakan teknik pengilangan moden 
diMalaysia mengikut garis Good Manufacturing Practices (GMP), Halal, Bersih 
dan Selamat malah lulus KKM.Gel Gambir Emas ini adalah gel yg dihasilkan 
100% bahan organik terbaik dan terpilih antaranya Uncaria Gambir,
Sandalwood,Virgin Coconut Oil,Papermint,Aloe Vera dan Jojoba Oil.

 Gambir Emas Performance Gel ini adalah dari bahan organik.Ia tidak dicampur
 dengan sebarang bahan kimia berbahaya ataupun dadah terlarang!Ia selamat,bersih,
halal dan tanpa kesan sampingan.Gel Gambir Emas ini juga mampu mengatasi
masalah mati hujung pucuk.Selain itu ia membantu mengeratkan keharmonian
rumah tangga  seseorang.Ramai yg telah mencubanya 
dan TERBUKTI BERKESAN.

Gambir Emas Performance Gel adalah jalan penyelesaian kepada 
masalah tersebut.Sehingga kini barang yg terjual lebih dari 80,000 unit dan 99%
 terbukti dpt menyelesaikan masalah pancutan awal.Gambir Emas penyelesaian 
kepada kitasemua!!.Tunggu apa lagi..jom dapatkan segera gel 
ini selagi stok masih ada!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

Mencegah terjadinya masalah cepat pancut.
Mengatasi masalah mudah ngilu dan geli pada zakar.
Melambatkan ejakulasi.
Melancarkan sistem pengaliran darah.
Menyihat kulit dan menguatkan urat.
Halal dan selamat tanpa bahan kimia.
100% dari bahan organik terpilih.
Kesan serta merta tanpa kesan sampingan.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

Cetearyl Alcohol
Polysorbate 60
PEG-150 Stearate
Stearate-20
Argania Spinosa Kernel Oil
Ascorbic acid
Eugenia Caryophyllus Flower extract
Tocopheryl Acetate
Sodium Benzoate
Benzoid acid
Parfume


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

Picit sedikit gel GAMBIR EMAS di jari.
Sapu rata gel GAMBIR EMAS di kepala zakar dan kawasan
 yang anda rasa geli selama 1 minit.
Biar gel GAMBIR EMAS meresap selama 30 minit.
Boleh bersama pasangan.(tak perlu bilas)

GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL
CARA PENGGUNAAN GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

TIPS MENGUATKAN ZAKAR

Petua zakar kuat yang pertama adalah berhenti merokok.Rokok mengandungi 
bahan kimia yang boleh merencatkan penghasilan hormon testosterone.
Secara tidak langsung ia menyebabkan zakar anda jadi lemah.

Jaga pemakanan seharian.Gaya pemakanan yang tidak sihat boleh
 melemahkan zakar.

Sentiasa lakukan senaman.Senaman seperti berenang, berjalan kaki di taman
 dan berjoging boleh membantu anda untuk melancarkan aliran darah.

Kuatkan mental anda dan hidup dgn gaya pemikiran yg positif.Kadangkala zakar
 jadi lemah kerana tekanan hidup. Tekanan akan menghasilkan hormon yang 
merangsang kpd gangguan sistem badan dan sistem reproduksi anda.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL dijamin HALAL dan disahkan KKM!.


PANTANG LARANG PENGGUNAAN
GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
 2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL

Ada testimoni penggunaan Gambir Emas Performance Gel.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "JUS GENDONG RAHSIA WANITA ENDON - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top