SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

FOREVER GARLIC-THYME - HARGA MURAH ORIGINAL


FOREVER GARLIC-THYME
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

FOREVER GARLIC-THYME
FOREVER GARLIC-THYME

FOREVER GARLIC-THYME
FOREVER GARLIC-THYME

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
FOREVER GARLIC-THYME

ANDA MENGALAMI MASALAH SEMBELIT?? BERAT BADAN YANG 
BERLEBIHAN?? SELALU SAKIT KEPALA?? JOM AMALKAN FOREVER 
GARLIC-THYME... INSYA ALLAH SEGALA MASALAH DI ATAS 
DAPAT DICEGAH DENGAN SEGERA

Forever Garlic-Thyme ialah produk yg dihasilkan dengan mengekstrak intipati 
bawang putih, herba Thyme tapi menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tak
menyenangkan.Khasiat bawang putih memang dah diketahui ramai.Paling 
famous, untuk buang angin dan kawal kolesterol..

Forever Garlic-Thyme ..Bila lemak kurang tentulah suka kan ..Badan pun makin 
ringan .. Banyak produk di pasaran ..  Tapi yang ramai pilih Forever Garlic-Thyme 
sebab harganya sangat mampu milik kan. Cer cuba..cer cuba.Forever Garlic-Thyme
buang angin-angin dalam badan. Lepas makan 2 biji Forever Garlic-Thyme ni, mmg
sendawa / kentut-kentut jee tau! 😂.Tapi Alhamdulillah laaaaa, takde dahh angin atau
 sebu kat perut.Tambahan pula Forever Garlic-Thyme boleh cegah kanser, cairkan 
kolestrol dalam darah dan macam-macam lagi khasiatnya tau. 

Bawang putih dan thyme, kedua-duanya bersifat anti oksidan yang kuat dalam 
Forever Garlic-Thyme ini. Kedua-duanya digabungkan untuk memelihara dan
mengekalkan kesihatan. Kajian menunjukkan bahawa bahan lain yg terkandung 
dalam bawang putih ini membantu metabolisme tubuh dengan menukar lemak 
kepada tenaga dan melindungi tubuh dari radikal bebas.Jom sama-sama
 kita sihat dengan Forever Garlic-Thyme ^_^.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
FOREVER GARLIC-THYME

Menyokong tahap kolesterol yang sihat.
Sistem imun yang sihat.
Antibiotik dan anti kulat semulajadi.
Menyokong tahap tekanan darah yang sihat.
Ditambah dengan lesitin- bantu mengelmusikan lemak.
Sistem pernafasan – asma.
Mengurangkan masalah angin badan.

FOREVER GARLIC-THYME
FUNGSI FOREVER GARLIC-THYME

FOREVER GARLIC-THYME
FUNGSI FOREVER GARLIC-THYME

FOREVER GARLIC-THYME
KEBAIKAN FOREVER GARLIC-THYME

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
FOREVER GARLIC-THYME


FOREVER GARLIC-THYME
KANDUNGAN FOREVER GARLIC-THYME


CARA PENGAMBILAN FOREVER
GARLIC-THYME

1 kapsul setiap kali, 2 kali sehari.


TIPS KEKAL SIHAT DAN AKTIF

 Lakukan aktiviti yang mengeluarkan peluh seperti bersenam,berbasikal 
mahupun berjalan kaki.
 Ambil makanan sihat seperti putih telur, ikan, ayam atau sayur-sayuran.
 Minum jus sayuran segar tanpa campuran buah dan gula sekurang-kurangnya
 selama tiga hari.
 Mandi wap atau sauna dipercayai dapat membantu mengatasi masalah 
timbunan lemak dengan cepat.
 Hindari makan lewat dan masa paling ideal untuk makan selewat-lewatnya
 tiga jam sebelum tidur.
 Lakukan senaman ringan untuk melatih otot dan melancarkan aliran darah
 ke seluruh tubuh.
 Manjakan diri dengan haruman minyak aromaterapi yang menyegarkan.
 Tidur yang cukup untuk mengembalikan kesegaran. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Forever Garlic-Thyme produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin HALAL,
SELAMAT dan paling penting BERKESAN!.


PANTANG LARANG FOREVER
GARLIC-THYME

Wanita mengandung tidak digalakkan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
FOREVER GARLIC-THYME

Beberapa testimoni pengguna Forever Garlic-Thyme.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






RAMBUT ANDA SERING GUGUR??? RAMBUT LAMBAT
NAK TUMBUH?? HILANG KEYAKINAN DIRI KERANA
RAMBUT BOTAK DITENGAH??? JANGAN RISAU
AURAMEN SPRAY TONIK RAMBUT&JANGGUT 
ADA PENYELESAIANNYA

AURAMEN SPRAY TONIK RAMBUT
& JANGGUT - MENYEGAR DAN
MENYIHATKAN RAMBUT

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

AURAMEN SPRAY TONIK RAMBUT & JANGGUT
AURAMEN SPRAY TONIK RAMBUT & JANGGUT

PENGENALAN MENGENAI APA ITU AURAMEN
SPRAY TONIK RAMBUT & JANGGUT

 Auramen Spray Tonik Rambut & Janggut ialah produk rambut nom.1 yang
membantu dalam menguat dan mengukuhkan akar rambut dengan baik.Selain
 itu membantu menjadikan rambut anda kelihatan lebih berkilat,berseri dan
bermaya.Menyegar di samping menyihatkan bahagian kulit kepala.

Rambut merupakan mahkota seseorang dan ianya harus dijaga kesihatannya.
Rambut sgt sensitif sekali rosak sekiranya seseorang tidak menjaga & menghargai
rambut.Namun semua tu boleh di atasi hanya dengan mengamalkan penggunaan 
produk Auramen Spray.Semburan rambut nie tengah top sekarang di pasaran 
dan tlh mencetus permintaan ramai terutama para lelaki!!.Anda bila lagi?


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN AURAMEN
SPRAY TONIK RAMBUT & JANGGUT

Menjadikan rambut anda lebih berkilat,berseri dan bermaya.
Menyegar dan menyihatkan bahagian kulit kepala.
Mengatasi masalah botak.
Mencegah rambut gugur.
Mencegah kelemumur.
Membantu memulihkan rambut yang rosak.
Melebatkan dan menyuburkan rambut, misai (kumis) & jambang.
Menguat dan mengukuhkan akar rambut dengan baik.
Memelihara kelembapan rambut.
Memelihara kelembutan rambut.
Mengatasi masalah kegatalan pada kulit kepala.
Membantu merapikan rambut dan jambang anda.

AURAMEN SPRAY TONIK RAMBUT & JANGGUT
FUNGSI AURAMEN SPRAY TONIK RAMBUT & JANGGUT

KANDUNGAN AURAMEN SPRAY
TONIK RAMBUT & JANGGUT

Sodium Benzoate.
Phenoxyethanol.
Methylisothiazolinone.
Denatured Alcohol.
Fragrance.
Hibiscus.
Aloe Vera


CARA PENGGUNAAN AURAMEN SPRAY
TONIK RAMBUT & JANGGUT

Semburkan pada kulit kepala atau di bahagian jambang.
Kemudian lakukan urutan pada kulit kepala 2 kali sehari pagi dan 
malam setelah pemakaian.
Dalam daripada itu ia juga diperkaya dengan vitamin yang baik
 untuk menyihatkan rambut.


TIPS PENJAGAAN RAMBUT

Elakkan pengambilan makanan ringan.
Perbanyakkan makan makanan yang sihat.
Selalu sikat rambut untuk penjagaan struktur rambut.
Amalkan penggunaan pelembab rambut.
Jangan terlalu banyak pakai minyak rambut.
Sentiasa shampoo dan perapi rambut.
Amalkan membersih rambut dengan menggunakan air perahan 
limau nipis pada kulit kepala.
Amalkan penggunaan shampoo anti gugur sekali seminggu.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Auramen Spray Tonik Rambut & Janggut produk 100% Original 
dijamin HALAL dan disahkan KKM !!.

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca FOREVER GARLIC-THYME - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "FOREVER GARLIC-THYME - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top