SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE - HARGA MURAH ORIGINAL


BUST UP EXPRESS COFFEE /
CHOCOLATE - HARGA 
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE
BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE

BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE
BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE

BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU BUST UP
EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE

PAYUDARA KENDUR DAN PUNGGUNG JATUH??.RASA MALU DENGAN BENTUK
TUBUH BADAN ANDA??BANYAK BERHABIS RIBUAN RINGGIT UNTUK MENCUBA
PRODUK LAIN??.PENAT MENCUBA PRODUK YANG DIKATAKAN PALING 
HEBAT UNTUK BREAST??

Bust Up Express Coffee / Chocolate ialah produk yang didatangi dalam 2 perisa 
berkesan membantu masalah anda!!Mahu kaedah yg terbukti berkesan, cepat, selamat 
dan semulajadi tanpa kimia??.Sekarang tidak lagi dengan produk pembesaran payudara
nom 1 di Asia ini.. .Rasanya tak perlu lagi perkenalkan produk ni. Famous sgt dah kan
Siapa tak pernah dengar Bust Up Express Coffee / Chocolate.Testimoni dan Bust Up 
Coffee review memang banyak melambak dah.Dengan Bust Up Express Coffee,anda
 bakal lebih berkeyakinan. Lihat sendiri nanti reaksi orang terhadap perubahan anda,
terutamanya buat suami. Pakaian, shopping, dan bermesra dengan suami anda 
akan jauh lebih bermakna di dalam beberapa minggu sahaja lagi!.Jangan
 lepaskan peluang ini!!Jom dapatkannya SEKARANG!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE

 Perubahan saiz payudara dari CUP A ke CUP D.
 Payudara menjadi tegang dan gebu.
 Punggung semakin anjal.
 Mengetatkan vagina.
 Mencerahkan kulit termasuk kulit dibhgn puting payudara.
 Menjadikan kulit lembut dan awet muda.
 Merawat masalah keputihan.
 Memperbaiki dalaman dan luaran wanita.
Menjadikan bentuk badan semakin ideal.
 Mengandungi whitening booster.
Perisa COFFEE/CHOCOLATE (sedap).
 HALAL & LULUS KKM.
 Wanita berkahwin dan anak dara boleh amalkan.
 100% BAHAN semulajadi.
 100% TANPA kesan sampingan.
 Boleh diambil seawal usia 18 tahun. wanita mengandung,kanak-kanak 17 tahun kebawah,penghidap penyakit kronik tidak boleh mengambilnya.
 Berkesan seawal 5 hari.

KEBAIKAN BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE

KANDUNGAN BUST UP EXPRESS
COFFEE / CHOCOLATE

Pueraria Mirifica Extract. 
Kacip Fatimah.


CARA PENGAMBILAN BUST UP EXPRESS
COFFEE / CHOCOLATE

Bancuh 1 sachet dengan air panas atau air sejuk.
Waktu pengambilan : 1x pagi sebelum breakfast dan 1x sebelum 
tidur malam untuk kesan yang cepat.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
 kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Bust Up Express Coffee / Chocolate produk 100% ASLI ORIGINAL
 dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG BUST UP EXPRESS
COFFEE / CHOCOLATE

Bust Up Express Coffee / Chocolate boleh dimbil ibu menyusui
 bayi juga wanita yang belum berkahwin.
Tidak sesuai untuk wanita hamil.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA BUST UP
EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE

Beberapa testimoni pengguna Bust Up Express Coffee / Chocolate.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







NAK PUTIH??MULUS??GEBUS??NAK RAWAT 
JERAWAT ? JERAGAT ? PARUT KEKAL DI WAJAH
SUKAR MENCARI PEMBERSIH MUKA YANG 
DALAM MASA SAMA MENDETOX KULIT?
 CUBALAH GUNAKAN PERLAKING 
SERBUK MUTIARA ASLI 


PERLAKING SERBUK MUTIARA
ASLI - KULIT LEBIH PUTIH
DAN FLAWLESS

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

PERLAKING SERBUK MUTIARA ASLI
PERLAKING SERBUK MUTIARA ASLI 

PERLAKING SERBUK MUTIARA ASLI
PERLAKING SERBUK MUTIARA ASLI 

PERLAKING SERBUK MUTIARA ASLI
PERLAKING SERBUK MUTIARA ASLI 


PENGENALAN MENGENAI APA ITU 
PERLA KING 1000,000MG SERBUK 
MUTIARA ASLI

Perla King ialah produk raja mutiara yang mempunyai 
kandungan mutiara kadar dos tinggi.

Fenomena serbuk mutiara kini melanda!
100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina.
Kesan yang sangat hebat!
Kulit makin cerah, gebu dan anjal

3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan dgn
 PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI



FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
PERLA KING 1000,000MG SERBUK
MUTIARA ASLI

Antikedutan dan awet muda
Menyembuhkan ruam dan ekzema
Mencerahkan kulit
Perlindungan matahari
Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal 
bebas yang merosakkan kulit
Jerawat kecut
Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, 
dan sihat secara semulajadi
Menguatkan folikal rambut
Meningkatkan daya ingatan
Menguatkan antibodi dan imun badan
Merangsang peredaran darah
Mengurangkan tahap kolesterol
Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru 
dan meningkatkan kepadatan tulang
Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar,
 blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, 
garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN PERLA 
KING 1000,000MG SERBUK
MUTIARA ASLI

Serbuk Mutiara Asli Dari Filipina
Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yang tinggi
Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan
 pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
Bersifat antiradikal bebas
Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya
Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
Mengecutkan jerawat

Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, 
Korea dan Jepun
Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang 
penghasilkan sel kulit baru
Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu 
dalam kesihatan dan kecantikan
Memudarkan parut dan menggebukan kulit

Lebih halus dan bermineral
Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, 
parut dan jeragat serta kedutan
Melembapkan kulit

Vitamin E & Grapeseed Extract
Sebagai antioksidan dan menyokong komposisi kolagen dan 
serbuk mutiara dalam badan


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
PERLA KING 1000,000MG SERBUK
MUTIARA ASLI

Koyakkan sachet dan terus dimakan
1 Sachet 5 GM
Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan
Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari


TESTIMONI REVIEW PERLA KING 
1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================


Terima kasih kerana membaca BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top