SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

B'LEGEND CHIA SEED - HARGA MURAH ORIGINAL


B'LEGEND CHIA SEED - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

B'LEGEND CHIA SEED
B'LEGEND CHIA SEED 

B'LEGEND CHIA SEED
B'LEGEND CHIA SEED 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
B'LEGEND CHIA SEED

BAJU DAH TAK MUAT? PERUT BUNCIT? BANYAK LEMAK? SELUAR DAH TAK MUAT
PAKAI? USAH PERTIKAIKAN LAGI MASALAH SEBEGINI!!.DENGAN ADANYA 
B'LEGEND CHIA SEED ANDA SELAMA!!

B'Legend Chia Seeds ialah merupakan super food magic yang mengandungi nutrisi
seperti kalsium,omega 3,besi, vitamin e dan sebagainya menawarkan pelbagai khasiat
dan benefit kepada para pengamalnya.Chia Seed adalah sejenis bijirin bebas glute
 Individu yang sensitif terhadap gluten boleh menambahkan chia seed dalam diet anda.
Banyaknya khasiat chia seed ni..... dan yang paling best sangat-sangat membantu
 bagi orang yg tengah diet tau!! rasa kenyang 1 hari. Baru 2 minggu dah turun 3kg!!
Dulu payah sangat nak turun berat badan..Tapi sekarang tidak lagi..

B'Legend Chia Seed mengesyorkan sekiranya anda mengalami masalah seperti
 sembelit, pertimbangkan untuk menggunkan 1-2 sudu teh sahaja terlebih dahulu.
Sekurang-kurangnya chia seeds dapat membekalkan serat kepada anda dan juga
memudahkan urusan peribadi anda.Jum kurus secara sihat dgn B'Legend Chia
Seeds!.Just rendam dalam air dan minum.Nak sihat?cubalah B'Legend Chia Seed.
Halal dan selamat digunakan .." Sebutir ChiaSeed sejuta khasiat".Puluhan ribu
 testimoni b'legend chia seed..tentunya chia seed organic superfood..menjadi 
buruan kerana kehebatannya, kekhasiatnya serta kebaikannya..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
B'LEGEND CHIA SEED

Melancarkan Sistem Pencernaan.
Menstabilkan Gula Dalam Darah.
Meningkatkan Tenaga & Kadar Metabolisma.
Membantu Mengurangkan Berat Badan.
Melindungi Jantung.
Membantu Pembentukkan & Menguatkan Tulang.
Kulit Menjadi Lebih Sihat & Berseri.
Membantu Membekalkan Protein Dan Tenaga Untuk Ibu Hamil.
Menambah Susu Ibu.
Menguatkan Minda.
Meningkatkan Sistem Imun.
Arthritis..
Membantu Masalah Berdengkur.
Membuang Toksin Dalam Badan.
Membantu Masalah Sakit Tumit Dan Sakit Sendi.
Membuang Lemak2 Tepu Dan Kolestrol. 
Mengurangkan Nafsu Makan.

B'LEGEND CHIA SEED
KELEBIHAN B'LEGEND CHIA SEED 

CARA PENGGUNAAN B'LEGEND
CHIA SEED

1 hari maksimum pengambilan 1-2 sudu makan sahaja.


CADANGAN PENGAMBILAN
B'LEGEND CHIA SEEDS

MINUMAN
Rendam & kacau 1 TEASPOON CHIA SEEDS dalam 1.5 liter dalam apa sahaja air
minuman, kecuali cocacola dan biarkan biji biji tu kembang dulu dalam tempoh
 15 - 30 minit. Lepas kembang boleh la minum macam biase
Habiskan dalam masa SEHARI,lebih pada sehari chia akan keluarkan akar n daun,
 jadi macam taugeh. Air akan bau masam, jadi jgn gunakan, nanti sakit perut.
Chiasseed bila kita cambahkan atas tanah boleh makan sebab sudah di bekalkan 
nutrient zat galian dari tanah itu sendiri
Chiaseed yang bercambah dalam air akibat rendaman terlalu lama tidak boleh
 di makan kerana terdedah pada bakteria, Pada medium yang lembab 
dan tiada faktor cahaya dan nutrient.
Kalau nak tanam dan mahukan chia sprout, tanam macam biasa, nanti akan
 tumbuh sprout boleh blend daun tu minum atau jadikan sebagai ulam

 TABUR 
Boleh tabur juga atas YOGURT, BUBUR, atau apa sahaja yang anda suka tapi kena
 INGAT, CHIA SEED menyerap banyak air, so bila makan chia seed kering yang 
tak DIRENDAM terlebih dahulu, kena banyakkan minum air.

PUDDING 
Masukkan CHIA SEEDS dalam 60ml juice/almond milk, biar kembang dan boleh 
tambah almond ke, buah potong ke, dan ape2 je lah ikut citarasa anda :) 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

B'Legend Chia Seed produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG B'LEGEND
CHIA SEED

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
B'LEGEND CHIA SEED

Beberapa testimoni pengguna B'Legend Chia Seed.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^









KULIT ANDA SELALU KERING AKIBAT TERKENA
PANCARAN MATAHARI?? DAH PAKAI BANYAK LOTION
TAPI KULIT MASIH KERING?? CUBALAH TRUE ISLAND
ALASKA GLACIER WATER CREAM YANG MAMPU
MELEMBAPKAN KULIT ANDA


TRUE ISLAND ALASKA GLACIER
WATER CREAM - MENCEGAH
MASALAH KULIT KERING

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM 

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM 

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU TRUE
ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM

True Island Alaska Glacier Water Cream ialah merupakan produk pencegah
 segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!!.Krim ni kurang
 melekit daripada Honey Bee Cream.Jadi Yang mana kulit yang agak 
berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.

True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh
 dibawa kemana sahaja.Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada
Kementerian (KKM).Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda
 dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.
Jom sis!!!order sekarang sementara stok ada lagi nie..melepas 
orang tu rugi taw..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
TRUE ISLAND ALASKA GLACIER
WATER CREAM

Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
Sesuai untuk kulit yang kering.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Membantu melicinkan kulit wajah.
Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.


KANDUNGAN TRUE ISLAND ALASKA
GLACIER WATER CREAM

Minyak mineral.
Air glasier. 


CARA PENGGUNAAN TRUE ISLAND
ALASKA GLACIER WATER CREAM

Digunakan sebagai moisturizer. 
Sebelum makeup dan sebelum tidur.


TIPS PENJAGAAN KULIT WANITA

 Menjaga kecantikan kulit dengan minum air suam sebaik bangun dari tidur.
 Menggunakan produk yang bagus & halal untuk menjaga kecantikan
 kulit dan wajah.
 Kurangkan memakai pencuci muka.
 Tidak boleh mencampuri produk kecantikan sesuka hati.
 Campurkan serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan boleh disapu
 pada leher dan lengan.
 Ini cara jaga muka yang amat rumit.Wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit 
dan mengurangkan pengeluaran serbum minyak.Guna daun bunga tahi 
ayam yang hijau dan segar.
 Amalkan masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu
 makan madu dan buatkan seperti mask pada wajah.Lakukan selama
 30 minit sebelum tidur.
 Amalkan masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan
 seperti masker pada muka dan biarkan sehingga kering.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.
 Kurangkan menyentuh wajah.Elakkan dari menyentuh wajah bila gatal
 dan sebagainya kerana sekiranya tangan kotor maka menyebabkan 
jangkitan kuman.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

True Island Alaska Glacier Water Cream produk 100% Original 
dijamin HALAL dan disahkan KKM !!.

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
KELULUSAN KKM TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM 

PANTANG LARANG TRUE ISLAND
ALASKA GLACIER WATER CREAM

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA TRUE ISLAND
ALASKA GLACIER WATER CREAM

Ada testimoni pengguna True Island Alaska Glacier Water Cream.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)



Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca B'LEGEND CHIA SEED - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "B'LEGEND CHIA SEED - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top