SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1 - HARGA MURAH ORIGINAL


 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN
SET 4 IN 1 - HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1
 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1
 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1
 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

PENGENALAN MENGENAI APA ITU GLOW
GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

MUKA TAK BERCAPUK??TAHAN LAMA??MUKA NAMPAK GLOWING??
YESS!!.KINI PRODUK GLOW GLOWING KELUARKAN SATU SET
 BARU UNTUK ANDA!!!

Glow Glowing Beauty Skin Set 4in1 ialah merupakan satu set skincare ajaib yang 
telah dikeluarkan oleh Glow Glowing. Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN.kulit 
dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin 
putih dan berseri…hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!!.Ape yang
bestnya tentang Glow Glowing Beauty Skin Set 4in1.Bila pakai tak berminyak.muka
 akan jadi semakin glowing, yang ajaib tentang foundation ni ia dapat mengecutkan
jerawat...foundation ni dikeluarkan dengan set 4 in 1...tapi sesuai dengan semua jenis
 dan warna kulit..bila pakai foundation ni akan ikut warna kulit kita..mana yang dah
 cuba tu tau la best ke tak foundation superb ni tau. Pakai pulak dengan set 
glow glowing memang lagi gebuss la jawabnye!!!.

Glow Glowing Beauty Skin Set 4in1 sesuai untuk semua jenis kulit!.Merawat masalah
kulit wajah juga..tak jadi masalah yg ada jerawat pun nak pakai..semakin hari jerawat 
pun semakin kecut!.Hanya 4 in 1..sapu tipis-tipis pun dah ok sangat. Effect Glowing
Berganda dengan SPF25 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya.
Jom berseri seri kan wajah anda dengan Glow Glowing Beauty Skin Set 4 in 1..tak 
melekit tak perlu nak sapu tebal-tebal..tipis-tipis pun sudah lawa jer..shining wajah
sepanjang hari.Kulit wajah yang berjerawat,berjeragat atau sensitif pun boleh
pakai..mencantik dan merawat masalah wajah juga!.Kulit lebih LEMBUT dan
 GEBU dengan Glow Glowing Beauty Skin Set 4in1


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP
Membersih kulit wajah.
Menanggalkan sel2 kulit mati.
Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit.
Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya.
Menghaluskan dan mencerahkan kulit.
Mengurangkan keduta/ garis penuaan.
Dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan 
muda setiap masa.

DAY -PINKY BEAUTY
Melindungi kulit wajah dari sinar uv.
Menghilangkan flex hitam.
Menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
Menghalus & melicinkan kulit.

NIGHT GLOW
Menghilangkan flek hitam.
Menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah.
Mengurangkan kedutan/ garis penuaan.

NIGHT GLOWING
Mencerahkan kulit wajah.
Mengecilkan lubang pori-pori.
Menghaluskan kulit wajah.
Mengurangkan parut jerawat & jeragat.
merawat kulit yang bermasalah.

FUNGSI GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

KANDUNGAN GLOW GLOWING BEAUTY
SKIN SET 4 IN 1

COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP.
DAY -PINKY BEAUTY.
NIGHT GLOW.
NIGHT GLOWING.


CARA PENGGUNAAN GLOW GLOWING
BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari.

SIANG
Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty.

MALAM 
Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam
 gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow 
& Night Glowing setiap 3 malam).


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas ldengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 
.
.
KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Glow Glowing Beauty Skin Set 4 in 1 produk 100% ASLI
 ORIGINAL dijamin HALAL dan disahkan KKM !.

 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1
KELULUSAN KKM  GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 

PANTANG LARANG GLOW GLOWING
BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA GLOW
GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

Beberapa testimoni pengguna Glow Glowing Beauty Skin Set 4 in 1.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







ANDA MENGALAMI MASALAH LEMAK 
BERLEBIHAN?? INGINKAN BENTUK BADAN 
YANG IDEAL?? CUBALAH GUNAKAN 
TKO FAT BURNER MEGA


TKO FAT BURNER MEGA
MEMBANTU MENGURANGKAN
BERAT BADAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

TKO FAT BURNER MEGA
TKO FAT BURNER MEGA

TKO FAT BURNER MEGA
TKO FAT BURNER MEGA

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
TKO FAT BURNER MEGA

Tko Fat Burner Mega ialah salah satu produk baru paling top yang
 bertindak sebagai pembakar lemak yang membantu menghilangkan lemak 
dengan cara meningkatkan tenaga dan metabolisma badan.

Formula ini dicipta khas untuk membantu mengurangkan berat badan
 dan mensasarkan kawasan lemak degil yang tidak dapat dihilangkan dengan 
senaman.Jika anda mendapati bahawa dengan senaman tidak mampu
 mengurang lemak dibahagian perut, pinggang, peha dan kaki,Tko Fat 
Burner Mega adalah jawapan yang sesuai untuk anda.Anda 
mesti cuba produk ni!

Produk ini juga mengatasi masalah perut seseorang kepada saiz perut
 yang lebih mengecil serta menambah tenaga seseorang!.Dalam daripada
 tu satu botol Tko Fat Burner Mega mampu bertahan selama 40 hari.
Produk ni diperbuat daripada perisa buah yang sangat sedap.

Jadi, kalau anda yang nak cuba experience weight loss yang ketara,
Tko Fat Burner Mega adalah satu-satunya penyelesaian untuk anda!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
TKO FAT BURNER MEGA

Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
Menolong membakar lemak degil.
Membantu membakar kalori dengan pantas.
Mampu meningkatkan metabolisme badan.
Memblok karbohidrat lebihan yg kita makan seharian.
Mempertingkatkan tenaga & menyegarkan tubuh badan
Membentuk & menegangkan bentuk badan.
Memproses penukaran lemak kepada tenaga.
Menurunkan peratusan body fat dengan ketara.
Menegangkan kulit.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
TKO FAT BURNER MEGA

Guarana
White Kidney Bean
L-Carnitine
Lecithin
Cinnamon


CARA PENGGUNAAN/CARA PENGAMBILAN
TKO FAT BURNER MEGA

Cara guna 1 skup campur air 150ml kacau larut.
Minum 30 minit sblm breakfast. 
Digalakkan bersenam. Jika buat workout ambil lagi
 1 skup 30 minit sblm workout.


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
TKO FAT BURNER MEGA







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1 - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk " GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1 - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top